Hyundai pollenfilter

Filtre og luftrensning

Slut med dårligt indeklima

Et snavset filter eller en tilstoppet fordamper kan resultere i duggede ruder og dårlig lugt. De duggede ruder opstår, fordi luften, der kommer ind i kabinen, er fugtig. Og den dårlige lugt stammer ofte fra bakterier, mug og skimmel, der trives i det fugtige miljø, der kan opstå omkring og i en tilstoppet fordamper. Med et nyt filter og en komplet rengøring slipper du for disse ubehagelige gener på køreturen.

Filtre

Ren luft – inde i bilen

Hyundais originale pollenfiltre renser luften, der kommer ind i bilens kabine via varme-, ventilations- og klimaanlæg. Pollenfilteret er produceret af et højkvalitets fibermateriale, der holder støv, pollen og snavs ude af bilen. Filtrets fibermateriale tilbageholder en lang række partikler og er derfor yderst gavnlig for personer med høfeber, allergi og astma. Med et Bionic-filter er du også beskyttet imod virus og allergener udefra.
Hyundais originale pollenfiltre sikrer:

Hyundais originale pollenfiltre sikrer:

  • Renere luft i kabinen
  • Bedre kørekomfort
  • Øger køresikkerheden
  • Forlænger levetiden for bilens aircondition- og klimaanlæg

Tre forskellige typer af filtre

Afhængig af dit behov har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige typer af filtre til din Hyundai.
Hyundai Standard

Hyundai Standard

Vejl. udsalgspris fra kr. 195,-

Beskytter imod fint støv og grove partikler – som f.eks. pollen, vejstøv, slidaffald, sod, bakterier, industristøv og andre luftvejsirriterende partikler.

Hyundai Aktiv Kul

Hyundai Aktiv Kul

Vejl. udsalgspris fra kr. 229,-

Det aktive kulfilter absorberer lugte og gasser, såsom benzin og ozon. Filtret giver også en langvarig beskyttelse imod støv og partikler.

Hyundai Bionic

Hyundai Bionic

Vejl. udsalgspris fra kr. 249,-

Sikrer en effektiv beskyttelse imod virus og allergigener udefra. Filtret indeholder også både et traditionel partikelfilter og et kulfilter.

Vær opmærksom på, at nogle filtre kun er tilgængelige til udvalgte modeller. Kontakt din lokale Hyundai-forhandler for mere information. Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. 

Rengøring

Komplet rengøring af AC-/klimaanlæg

Når du får lavet et serviceeftersyn af dit AC-/klimaanlæg, kan du tilkøbe en komplet rengøring af anlægget med rengøringssystemet airco well® til kr. 1.495,-. Så slip for duggede ruder, dårlig lugt og skimmelsvamp og vær sikker på at luften i kabinen er frisk.
Hvorfor anbefaler vi airco well®?

Hvorfor anbefaler vi airco well®?

Følelsen af kold luft fra aircondition i bilen på en varm sommerdag er befriende. Men vidste du, at der kan samle sig bakterier, mug og skimmel i bilens AC-/klimaanlæg, hvis det ikke bliver rengjort løbende? Derfor anbefaler vi, at du tilkøber en komplet rengøring med airco well®, når du får serviceret dit anlæg. Så kan du være helt sikker på at indånde frisk luft i kabinen. Det er især godt for dig, der lider af pollenallergi eller astma.

Tillad cookies, for at se denne video

Hvad er airco well®?

Selvom du får foretaget et serviceeftersyn af dit anlæg, eller du får udskiftet pollenfilteret, samler der sig en masse bakterier rundt om pollenfilteret og i klimaanlæggets fordamper. Det certificerede og gennemtestede regøringssystem airco well® er skabt til at gøre de to områder hygiejnisk rene helt uden brug af farve- og duftstoffer. Se hvordan det fungerer i videoen.

Fordele for dig

Fordele for dig

Der er mange gode grunde til, at vi anbefaler airco well®. Blandt andet giver de internationale certificeringer Gui-lab, TÜV og ECARF dig en øget tryghed for, at produktet er testet og godkendt efter de højeste standarder på markedet. For dig betyder det, at airco well® øger luftgennemstrømningen, sparer omkostninger og anbefales til allergikere.

Fordele ved airco well®

Vi anbefaler, at du får skiftet filter og rengjort dit AC-/klimaanlæg i din bil hvert halve år eller minimum én gang om året alt efter hvor meget, du kører i bilen, og hvordan du bruger din bil. Dit lokale Hyundai-værksted kan vejlede dig omkring dit behov.
Få mere ud af bilen

Få mere ud af bilen

Forbedrer luftstrømmen i AC-/klimaanlægget, hvilket reducerer energiforbruget.

Slip for dårlig lugt

Slip for dårlig lugt

Renser fordamperen, fjerner skimmelsvamp og bakterier, der kan forårsage dårlig luft.

Bedre indeklima

Bedre indeklima

Forbedrer indeklimaet, hvilket giver en mere behagelig køretur.

Fri for biocider

Fri for biocider

Der er ikke biocider i, som kan udgøre en sundhedsrisiko.

Hvad er et serviceeftersyn af AC-/klimaanlæg?

Vi kontrollerer disse punkter

Vi kontrollerer disse punkter

Når vi foretager serviceeftersyn af dit aircondition- eller klimaanlæg, kontrollerer vi, at anlægget har den korrekte mængde kølemiddel. Dernæst vurderer vi, om bilens ventilationssystem trænger til rens, vi kontrollerer friskluftfilteret og vi påfylder klimakompressorolie. Alle disse punkter er med til at sikre, at du undgår effekttab, og det kan forlænge klimaanlæggets levetid.

Læs mere