Hyundai pollenfilter

Filtre og luftrensning

Ren luft – inde i bilen

Hyundais originale pollenfiltre renser luften, der kommer ind i bilens kabine via varme-, ventilations- og klimaanlæg. Pollenfilteret er produceret af et højkvalitets fibermateriale, der holder støv, pollen og snavs ude af bilen. Filtrets fibermateriale tilbageholder en lang række partikler og er derfor yderst gavnlig for personer med høfeber, allergi og astma. Med et Bionic-filter er du også beskyttet imod virus og allergener udefra.
Sikrer en bedre køreoplevelse

Sikrer en bedre køreoplevelse

Hyundais originale pollenfiltre sikrer:

  • Renere luft i kabinen
  • Bedre kørekomfort
  • Øger køresikkerheden
  • Forlænger levetiden for bilens aircondition- og klimaanlæg

Tillad cookies, for at se denne video

Tre forskellige typer af filtre

Afhængig af dit behov har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige typer af filtre til din Hyundai.
Hyundai Standard

Hyundai Standard

Vejl. udsalgspris fra kr. 140,-

Beskytter imod fint støv og grove partikler – som f.eks. pollen, vejstøv, slidaffald, sod, bakterier, industristøv og andre luftvejsirriterende partikler.

Hyundai Aktiv Kul

Hyundai Aktiv Kul

Vejl. udsalgspris fra kr. 154,-

Det aktive kulfilter absorberer lugte og gasser, såsom benzin og ozon. Filtret giver også en langvarig beskyttelse imod støv og partikler.

Hyundai Bionic

Hyundai Bionic

Vejl. udsalgspris fra kr. 168,-

Sikrer en effektiv beskyttelse imod virus og allergigener udefra. Filtret indeholder også både et traditionel partikelfilter og et kulfilter.

Vær opmærksom på, at nogle filtre kun er tilgængelige til udvalgte modeller. Kontakt din lokale Hyundai-forhandler for mere information. Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. 

Kontakt din forhandler

Du er altid meget velkommen til at kontakte din Hyundai-forhandler eller dit Hyundai-serviceværksted, hvis du har spørgsmål til hvilket filter, der er bedst til dit behov og til din Hyundai. De sidder klar til at hjælpe. Send din besked direkte til din lokale forhandler via nedenstående formular.