Få overblik over ladeløsninger med OK

Med OK Ladepakker får du fleksible løsninger til opladning på privatadressen med afregning efter forbrug. Få overblik over alle løsninger her på siden, hvadenten du ønsker at leje eller eje din ladepakke, og hvad enten du ønsker at beholde din nuværende eludbyder eller skifte til en OK elaftale.

Særpris med OK elaftale

Skift til en OK elaftale og opnå dermed særpris på oprettelse og abonnement.
Hyundai OK ladepakke mand igang med at sætte ladekabel i bil

Lej din OK Ladepakke

Oprettelsespris: 750 kr.
Leje og serviceaftale: 199 kr./md.
Forbrug: Afregnes pr. kWh via din OK elaftale
Elafgiftsrefusion: 0,87 kr./kWh

Hyundai OK ladepakke mand står ved ladeboks

Køb din OK Ladepakke

Oprettelsespris: 9.500 kr.
Serviceaftale: 79 kr./md.
Forbrug: Afregnes pr. kWh via din OK elaftale
Elafgiftsrefusion: 0,87 kr./kWh 

Betingelser for OK Ladepakke: Prisen på 750 kr. gælder til og med 31. januar 2024 og gælder kun ved lejeproduktet med strøm fra OK. Oprettelsesprisen for OK Ladepakke er inkl. standardinstallation, to ladebrikker, ladekabel og kabelholder. Priserne er inkl. moms. Ok tager forbehold for prisændringer og trykfejl. Vilkår for OK Ladepakke - Leje eller Vilkår for OK Ladepakke - Eje er gældende. Du kan se de til enhver tid gældende priser og vilkår på ok.dk/ladepakke. Der gælder en seks måneders bindingsperiode. Der kan forekomme ekstra omkostninger ved en udvidet installation.

Normalpris uden OK elaftale

Behold din nuværende eludbyder.
Hyundai lej din OK Ladepakke

Lej din OK Ladepakke

Oprettelsespris: 4.995 kr.
Leje og serviceaftale: 249 kr./md.
Forbrug: Afregnes via din el-leverandør

Hyundai køb din OK ladepakke

Køb din OK Ladepakke

Oprettelsespris: 11.995 kr.
Serviceaftale: 99 kr./md.
Forbrug: Afregnes via din el-leverandør

Betingelser for OK Ladepakke: Oprettelsesprisen for OK Ladepakke er inkl. standardinstallation, to ladebrikker, ladekabel og kabelholder. Priserne er inkl. moms. Ok tager forbehold for prisændringer og trykfejl. Vilkår for OK Ladepakke - Leje eller Vilkår for OK Ladepakke - Eje er gældende. Du kan se de til enhver tid gældende priser og vilkår på ok.dk/ladepakke. Der gælder en seks måneders bindingsperiode. Der kan forekomme ekstra omkostninger ved en udvidet installation.

Når du bestiller en OK Ladepakke

Det skal være let at oplade bilen derhjemme. OK's autoriserede elektriker sikrer, at du får en komplet ladeløsning, der passer til dig, din bil og din bolig. Her kan du se, hvad der sker, når du er klar til at bestille en OK Ladepakke.

Tillad cookies, for at se denne video

Spørgsmål og svar om hjemmeopladning

Nej, det må du ikke. I og med at OK er ansvarlig for ladeboksen, så skal vi også sikre, at ladeboksen bliver installeret korrekt. Det gøres igennem en autoriseret installatør, der ikke kører igen før løsningen er testet og du er blevet givet en instruktion i hvordan ladeboksen virker.

Det betyder også, at du er garanteret en sikker løsning.

For at kunne oplade din bil sikkert derhjemme, kræver det en ladeboks, som OK kan levere, samt en sikker installation af ladeboksen. Ellers er det blot at sætte bilen til og oplade din elbil.

Læs mere om, hvad der er inkluderet i OK's standardinstallation

Du kan købe din OK ladepakke hos din Hyundai-forhandler, eller du kan kontakte OK direkte på tlf. 70 10 20 33.

For "OK Ladepakke – Eje" er der fem års garanti på ladeboksen, så længe der betales serviceabonnement. Der vil som minimum være 3 års garanti på ladeboksen, uanset om du skulle ønske at opsige aftalen før.

For "OK Ladepakke – Leje" giver OK garanti på din ladeløsning i hele abonnementsperioden, så du altid er sikret, at du har en ladeboks, der virker.

Folketinget har besluttet, at elafgiften er så godt som væk det første halvår af 2023. Det betyder, at der umiddelbart ingen elafgift er at refundere efter 1. januar 2023 og frem til 30. juni 2023. OK har dog valgt at give en rabat på 87 øre pr. kWh til elbilejere for at kompensere for den manglende refusion* i perioden.

Har du en privat ladeløsning og elaftale hos OK, får du helt automatisk en rabat i første halvdel af 2023, der svarer til elafgiftsrefusionen.

Bemærk, at du kun kan få refusion for din elafgift én gang. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke kan få elafgiftsrefusion for din OK Ladepakke, hvis du f.eks. har egen husstandsvindmølle, jordvarme, elvarme, solceller m.v.

Elafgiftsrefusionen/OK energitilskud opgøres hver måned.

På fakturaen for dit ladeboksabonnement kan du se, hvad du har fået udbetalt i elafgiftsrefusion fra OK. Du kan altid se dine fakturaer på minOK.

Hvad vil du læse mere om?

Om vores andre ladeløsninger

Om vores andre ladeløsninger

Hvorfor køre elektrisk?

Hvorfor køre elektrisk?