Design

Design

Skabt til at skille sig ud
Med sine skarpe linjer og markante proportioner er den helt nye BAYON skabt til at skille sig ud. BAYON er formet af Hyundais nye og prisvindende designfilosofi, Sensuous Sportiness. Det er ikke bare noget, der kan ses og fornemmes. Det er også noget, der kan mærkes bag rattet.
Smart crossover

Smart crossover

Den er smart. Den er praktisk. Den er designet til at gå foran – også når det gælder plads til dig og dine passagerer.

Fronten

Fronten

De smalle forlygter og den brede kølergrill fungerer perfekt med de smarte luftindtag og det skarpe kørelys. Det giver dig en front, du ikke ser mange steder.

Siden

Siden

Bilens sportslige silhuet fremhæves af den kraftfulde linje, der går fra toppen af bagstolpen og om til den dynamiske front.

Bagenden

Bagenden

LED-kombinationsbaglygterne er forbundet med en tværgående rød lysstribe. Lygternes placering er med til at gøre bilen endnu mere dynamisk.

Dejlig rummelig
Målet med den helt nye BAYON har været at skabe en kompakt SUV med overraskende meget plads. Resultatet er ikke bare en rummelig og alsidig bil. Det er også blevet til en bil med smarte detaljer og et moderne look inspireret af naturens egne former – fra dørene og instrumentbordet til sæderne og det stemningsfulde LED-lys i kabinen.
Se godt ud

Se godt ud

Du kommer til at elske, hvor højt du sidder i BAYON. Det giver dig godt udsyn og overblik. Og det gør den naturligvis også altid nem at komme ind og ud af.

Digitalt cockpit

Digitalt cockpit

Den 10.25” digitale instrumentering og 10.25” store touchskærm med mulighed for split-screen gør en verden til forskel i en travl hverdag.

Smart instrumentbræt

Smart instrumentbræt

Skarpe, horisontale linjer giver det moderne og iøjnefaldende instrumentbræt en ekstra dimension.

 

 

 

Bemærk, at bilen endnu ikke er tilgængelig for salg, og at der kan forekomme ændringer i specifikationer samt at der stadig er uklarhed omkring hvilket udstyr, som bliver tilgængeligt på modellen i Danmark.

Hvad vil du læse mere om?
Dynamisk og effektiv

Dynamisk og effektiv

Mere om performance
Virkelig godt forbundet

Virkelig godt forbundet

Mere om connectivity
Sikkerhed i særklasse

Sikkerhed i særklasse

Mere om sikkerhed
Høj på komfort

Høj på komfort

Mere om komfort