Kvinde kigger ned på Hyundai BAYON der kommer kørende på gaden

Design

Skabt til at skille sig ud

Med sine skarpe linjer og markante proportioner er BAYON skabt til at skille sig ud. BAYON er formet af Hyundais nye og prisvindende designfilosofi, Sensuous Sportiness. Det er ikke bare noget, der kan ses og fornemmes. Det er også noget, der kan mærkes bag rattet.
Hyundai BAYON design bil ved forgængerfelt
Hyundai BAYON design kørende bil set bagfra

Eksteriør

Du bestemmer udtrykket på din bil

Vælg imellem 5 farver til din BAYON. Du kan bl.a. vælge farven Sleek Silver.

Speciallak og metallak er ekstraudstyr.

Fronten

Fronten

De smalle forlygter og den brede kølergrill fungerer perfekt med de smarte luftindtag og det skarpe kørelys. Det giver dig en front, du ikke ser mange steder.

Siden

Siden

Bilens sportslige silhuet fremhæves af den kraftfulde linje, der går fra toppen af bagstolpen og om til den dynamiske front.

Bagenden

Bagenden

Baglygterne er i designet forbundet med en tværgående rød stribe, der sammen med lygternes placering er med til at gøre bilen endnu mere dynamisk.

Billedet viser LED-kombinationbaglygter, som ikke længere fås i Danmark. 

Særlige detaljer

Særlige detaljer

Uanset fra hvilken vinkel du betragter BAYON, er bilens design defineret af den pileformede C-stolpe, kofangeren og hjulkasse beklædning, som giver bilen et helt unikt look.

Elegant crossover

Elegant crossover

Den er smart. Den er praktisk. Og så er den elegant. Det understreger designet bagpå. Detaljerne og den tynde horisontale linje, der forbinder de to baglygter, understreger BAYONs urbane udtryk.

Markant kølergrill

Markant kølergrill

Det rektangulære design på kølergrillen og den robuste kofanger og sølvdetaljerne nederst giver BAYON et markeret udtryk.

Interiør

Et kig indenfor

Klik og hiv med musen eller din finger og få en 360 graders visning af bilens interiør.
Stemningsbelysning

Stemningsbelysning

Der er noget særligt over køreture om aftenen. Og i BAYON gør den subtile blå LED-stemningsbelysning det ekstra behageligt.

Fyldt med komfort

Fyldt med komfort

Et sporty look og komfort går hånd i hånd i BAYON. Stofsæder af høj kvalitet giver dig maksimal komfort til din tur.

Dejlig rummelig

Målet med BAYON har været at skabe en kompakt SUV med overraskende meget plads. Resultatet er ikke bare en rummelig og alsidig bil. Det er også blevet til en bil med smarte detaljer og et moderne look inspireret af naturens egne former – fra dørene og instrumentbordet til sæderne og det stemningsfulde LED-lys i kabinen.
Se godt ud

Se godt ud

Du kommer til at elske, hvor højt du sidder i BAYON. Det giver dig godt udsyn og overblik. Og det gør den naturligvis også altid nem at komme ind og ud af.

Slankt og stilfuldt instrumentbræt

Slankt og stilfuldt instrumentbræt

Slanke, vandrette klinger giver det fremtrædende instrumentbræt et stilfuldt udseende, der fremhæver det glatte og brede design af frontpanelet.

Sporty rat med fire eger

Sporty rat med fire eger

Knapperne på det sportslige rat gør det nemt og bekvemt at styre bilen og dens funktioner.

Digital instrumentering i Hyundai BAYON

10.25” digital instrumentering

Den digitale instrumentering 10.25” viser dig de mest essentielle informationer om bilen. Og du kan tilpasse instrumenteringen til dine præferencer.

Hyundai BAYON kørende i bjergområde

Tre køreindstillinger

I BAYON har du mulighed for at vælge imellem tre køreindstillinger. Alt efter hvilken du vælger, ændrer motorens reaktionsevne og køreegenskaberne sig, så du får tre forskellige køreoplevelser. Og for at understøtte de forskellige indstillinger, skifter farven i det digitale cockpit afhængigt af, hvilket du vælger. Indstillingen ”Comfort” gør cockpittet hvidt, ”Eco” resulterer i grønt og ”Sport” giver et rødt cockpit.

Afhængig af variant og kun ifbm. 1.0 T-GDi motorerne.

Læs mere om BAYON

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Pris og varianter

Pris og varianter

Se tilbehør

Se tilbehør