Hyundai BAYON design

Design

Skabt til at skille sig ud

Med sine skarpe linjer og markante proportioner er den helt nye BAYON skabt til at skille sig ud. BAYON er formet af Hyundais nye og prisvindende designfilosofi, Sensuous Sportiness. Det er ikke bare noget, der kan ses og fornemmes. Det er også noget, der kan mærkes bag rattet.
Smart crossover

Smart crossover

Den er smart. Den er praktisk. Den er designet til at gå foran – også når det gælder plads til dig og dine passagerer.

Fronten

Fronten

De smalle forlygter og den brede kølergrill fungerer perfekt med de smarte luftindtag og det skarpe kørelys. Det giver dig en front, du ikke ser mange steder.

Siden

Siden

Bilens sportslige silhuet fremhæves af den kraftfulde linje, der går fra toppen af bagstolpen og om til den dynamiske front.

Bagenden

Bagenden

LED-kombinationsbaglygterne er i designet forbundet med en tværgående rød stribe, der sammen med lygternes placering er med til at gøre bilen endnu mere dynamisk.

Ekstraudstyr. 

Stilfulde alufælge

Stilfulde alufælge

Den nye BAYON fås med enten 16” eller 17” alufælge.

Afhængig af variant eller ekstraudstyr. 

Særlige detaljer

Særlige detaljer

Uanset fra hvilken vinkel du betragter den nye BAYON, er bilens design defineret af den pileformede C-stolpe, kofangeren og hjulkasse beklædning, som giver bilen et helt unikt look.

Elegant crossover

Elegant crossover

Den er smart. Den er praktisk. Og så er den elegant. Det understreger designet bagpå. Detaljerne og den tynde horisontale linje, der forbinder de to baglygter, understreger BAYONs urbane udtryk.

Pileformede baglygter

Pileformede baglygter

De pileformede LED-kombinationsbaglygter understreger BAYON’s markante design. Og deres yderlige placering gør bilen endnu mere dynamisk.

Ekstraudstyr.

Markant kølergril

Markant kølergril

Det rektangulære design på kølergrillen og den robuste kofanger og sølvdetaljerne nederst giver den nye BAYON et markeret udtryk.

Du bestemmer udtrykket på din bil

Vælg imellem ni farver til din nye BAYON. Du kan bl.a. vælge den helt nye farve: Mangrove Green.

Speciallak og metallak er ekstraudstyr.

Dejlig rummelig

Målet med den helt nye BAYON har været at skabe en kompakt SUV med overraskende meget plads. Resultatet er ikke bare en rummelig og alsidig bil. Det er også blevet til en bil med smarte detaljer og et moderne look inspireret af naturens egne former – fra dørene og instrumentbordet til sæderne og det stemningsfulde LED-lys i kabinen.

Stemningsbelysning er afhængig af variant.

Tre køreindstillinger

Tre køreindstillinger

I den nye BAYON har du mulighed for at vælge imellem tre køreindstillinger. Alt efter hvilken du vælger, ændrer motorens reaktionsevne og køreegenskaberne sig, så du får tre forskellige køreoplevelser. Og for at understøtte de forskellige indstillinger, skifter farven i det digitale cockpit afhængigt af, hvilket du vælger. Indstillingen ”Comfort” gør cockpittet hvidt, ”Eco” resulterer i grønt og ”Sport” giver et rødt cockpit.

Afhængig af variant og kun ifbm. 1.0 T-GDi motorerne.

Se godt ud

Se godt ud

Du kommer til at elske, hvor højt du sidder i BAYON. Det giver dig godt udsyn og overblik. Og det gør den naturligvis også altid nem at komme ind og ud af.

Tilpas det digitale cockpit

Tilpas det digitale cockpit

Det 10.25” digitale cockpit viser dig de mest essentielle informationer om bilen. Og du kan tilpasse cockpittet til dine præferencer.

Afhængig af variant.

Smart instrumentbræt

Smart instrumentbræt

Skarpe, horisontale linjer giver det moderne og iøjnefaldende instrumentbræt en ekstra dimension.

 

 

 

Hvad med et tag i kontrastfarve?

For at sætte endnu mere præg på bilens udtryk, kan du også tilkøbe tofarvet karosse. Her får du sort tag med matchende farve på sidespejlende.

Ekstraudstyr. Kan ikke kombineres med soltag. 

Et kig indenfor

Klik og hiv med musen eller din finger og få en 360 graders visning af bilens interiør.
LED ambient lys

LED ambient lys

Der er noget særligt over køreture om aftenen. Og i den nye BAYON gør det subtile, finjusterede LED ambiente lys i blå det ekstra behageligt.

Afhængig af variant.

Fyldt med komfort

Fyldt med komfort

Et sporty look og komfort går hånd i hånd i den nye BAYON. Stofsæder af høj kvalitet giver dig maksimal komfort til din tur.

Sæt dit eget præg på interiøret

Inde i den nye BAYON har du mulighed for at vælge mellem forskelligt interiør, som giver bilen en behagelig atmosfære. Farver og materialer er nøje udvalgt og passer til bilens ydre. Full Black interiøret er standard og derudover kan du vælge mellem to andre farvekombinationer.
Sort

Sort

Tidsløs og klassisk. Simpelt og alligevel stilfuldt. Sort passer perfekt til dig, som ønsker et afdæmpet udtryk i bilens interiør.

Sort / Grå

Sort / Grå

Med dette interiør får du lysegråt stof og et eksklusivt mønster på sæderne med grå kontrastsømme.

Afhængig af variant.

Sort / Mangrove Green

Sort / Mangrove Green

Med dette interiør får du lysegråt stof og et eksklusivt mønster på sæderne med Mangrove Green kontrastsyninger på sæderne.

Ekstraudstyr.

Hvad vil du læse mere om?

Dynamisk og effektiv

Dynamisk og effektiv

Mere om performance
Sikkerhed i særklasse

Sikkerhed i særklasse

Mere om sikkerhed
Virkelig godt forbundet

Virkelig godt forbundet

Mere om connectivity
Høj på komfort

Høj på komfort

Mere om komfort