Hyundai BAYON performance

Egenskaber

Nye standarder

BAYON sætter nye standarder i klassen med dens imponerende udvalg af smart teknologi. Nyd de nyeste forbindelsesmuligheder, klassens bedste sikkerhedsudstyr og avancerede førerassistentsystemer.

Connectivity

Bliv forbundet med banebrydende features

Nyd alle de fordele der kommer med BAYON. Det gælder lige fra den 10.25” store touchskærm med mulighed for splitscreen til Bluelink Connected Car Services, som gør det nemt at styre funktioner i bilen via din mobil. Alt sammen gør din hverdag både lettere og mere underholdende.
10.25” touchskærm

10.25” touchskærm

Den 10.25” store touchskærm understøtter Apple CarPlayTM og Android AutoTM, så du nemt kan tilslutte din mobil og nyde alt dit digitale yndlingsindhold på farten.

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Ekstraudstyr. 

8” touchskærm

8” touchskærm

Touchskærmen på 8” har trådløs spejling, så du nemt og uden kabler kan oprette forbindelse til din smartphone og spejle dens indhold via Apple CarPlayTM eller Android AutoTM.

Afhængig af variant.

10.25” digital instrumentering

10.25” digital instrumentering

Den 10.25” digitale instrumentering forstærker cockpittets high-tech look og giver dig et tydeligt overblik over alle de vigtige informationer.

Afhængig af variant. 

Oplev fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr din BAYON fra din smartphone

Styr din BAYON fra din smartphone

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand, og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Mere om Bluelink

Bluelink fås ifm. tilkøb af teknikpakken til udstyrsvarianterne Essential og Advanced og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten.

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Mere om LIVE Services

LIVE Services fås ifm. tilkøb af teknikpakken til udstyrsvarianterne Essential og Advanced og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Komfort

Fyldt med flere fordele

BAYON giver dig flere fordele. Den ene er, at den er kompakt og let at få rundt i byen. Den anden er, at den alligevel er overraskende rummelig indenfor. Der er god plads til alle. Derudover er den nem at komme ind og ud af, fordi du sidder så højt. Sidst, men ikke mindst, er der den gode følelse: At sidde i en moderne SUV, som har tænkt alle hverdagens små udfordringer med ind.
Godt udsyn

Godt udsyn

Når du sidder i BAYON, kan du nyde et ekstra godt udsyn pga. sædernes høje position.

Stor bagagerum

Stor bagagerum

Med 411 liter har BAYON et usædvanligt stort bagagerum sin størrelse taget i betragtning. Og du får 1.205 liter, hvis du lægger bagsædet ned. Men hvad betyder det omsat til flyttekasser, kufferter eller en barnevogn? Få svaret i vores bagagerumstest.

Se bagagerumstest
God benplads

God benplads

Nyd at der er god plads både for og bag. Passagerer foran får lidt mere end 1 meter til benene, mens der er 88 centimers benplads til dem på bagsædet.

Højt til loftet

Højt til loftet

Den rummelige fornemmelse i bilen skyldes, at der er højt til loftet. Præcis 1 meter foran og 97 centimeter bagtil.

BOSE premium lydanlæg

BOSE premium lydanlæg

Med BOSE premium lydanlæg i BAYON får du otte fremragende højtalere og en subwoofer for en eminent og kraftfuld lyd.

Ekstraudstyr.

Trådløs mobilopladning

Trådløs mobilopladning

Hvis din mobiltelefon er kompatibel med Qi standarten, kan du oplade den trådløst i bilen. Den trådløse opladerbakke er placeret centralt i bilens konsol.

Ekstraudstyr.

USB-stik

USB-stik

Du kan tilslutte og oplade din mobiltelefon eller andre USB-enheder i bilen. Der sidder to USB-porte foran og en bagved.

Ekstra USB foran og til bagsæde er ekstraudstyr.

Sikkerhed

Klasseledende sikkerhed med Hyundai SmartSense

BAYON er født med det samme sikkerheds-DNA som andre modeller i den store SUV-familie fra Hyundai. Det betyder, at den byder på en lang liste af de avancerede sikkerhedsassistenter- og systemer, som findes under Hyundai SmartSense.

Automatisk nødbremse

Inkl. fodgænger- og cyklistgenkendelse

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser eller hvis fodgængere og cyklister detekteres. Bilens nødbremse aktiveres også, hvis modkørende detekteres ifm. venstresving. 

Standard.

Fri bane-assistent

Denne smarte funktion til kørsel i byområder giver føreren meddelelse om, at det forankørende køretøj sætter i gang fra stilstand, f.eks. ved et stoplys eller i en kø.

Standard.

Automatisk nødbremse ifm. bakning

Detekteres bagved krydsende biler ifm. bakning, så advarer bilen akustisk og bremser om nødvendigt.

Ekstraudstyr.

Adaptiv fartpilot

BAYON's fartpilot opretholder en indstillet afstand til køretøjet foran, hvilket automatisk reducerer eller øger hastigheden til en forudindstillet grænse. Virker fra 10-180 km/t.

Ekstraudstyr.

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, kan denne funktion automatisk ringe op til 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. I så fald opgiver bilen følgende:

  • Bilens lokation og kørselsretning
  • Ulykkestidspunktet
  • Bilens type

Kan også aktiveres manuelt ved at trykke på en knap. eCall er ekstraudstyr. 

Automatisk skiltegenkendelse

Via bilens navigation samt kameraet i forruden får systemet informationer om vejskilte, heriblandt hastigheder, som vises i instrumenteringen. Vises også på bilens touchskærm, hvis navigation tilkøbes.

Standard.

 

Vognbaneassistenter

Én er standard. Den anden er ekstraudstyr.

BAYON er som standard udstyret med aktiv vognbaneassistent, som griber ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane uden at have blinket af. Til biler med automatgear er det muligt at tilkøbe en førerassistentpakke, som inkluderer vognbaneassisten med følgefunktion. Denne hjælper konstant med at holde bilen i midten af sin vognbane. Virker ved hastigheder mellem 0 og 145 km/t. 

Blindvinkel-sensor

Til udstyrsvarianten, Advanced, er det muligt at tilkøbe blindvinkel-sensor, hvilket betyder at bilen bliver udstyret med to radar-sensorer i den bagerste kofanger. Skulle du aktivere blinklyset, mens der er biler i den blinde vinkel, advares du af en akustisk alarm. Vælger du en bil med automatgear, er det muligt istedet at tilkøbe en aktiv blindvinkel sensor, hvilket betyder, at bremserne også aktiveres for at forhindre en kollision, hvis du begynder at dreje ud. 

Videoen viser aktiv blindvinkel-sensor. 

Performance

Dynamik møder effektivitet

BAYON leverer mere køreglæde og mindre CO2-udledning under kørsel takket være de opdaterede T-GDi-motorer.
Hyundai BAYON performance

1.0 T-GDi benzinmotor

Den trecylindrede turbomotor med 100 hk er designet til at give dig effektiv brændstoføkonomi og masser af køreglæde. Vælg mellem 6-trins manuelt gear eller 7-trins DCT automatgear.

Hyundai BAYON performance

1.2 MPi benzinmotor

Den firecylindrede motor med 84 hk og 5-trins manuel gearkasse tilbyder optimal kraft med fuld kontrol og et behageligt omdrejningstal.

Trækker op til 1.110 kg

Trækker op til 1.110 kg

Vælger du 1.2 MPi-motoren kan den trække op til 450 kg (uden bremser) og op til 910 kg (med bremser). 1.0 T-GDi motoren kan trække op til 450 kg (uden bremser) og op til 1.110 kg (med bremser). 

6-trins manuel gearkasse

6-trins manuel gearkasse

Skabt til den passionerede bilist, der elsker det involverende fra den manuelle gearkasse.

7-trins DCT-automatgearkasse

7-trins DCT-automatgearkasse

7-trins DCT-automatgearkassen giver ekstremt hurtige gearskift – uanset om du vælger det automatiske, eller hvis du vælger at skifte manuelt.

Mere performance. Mindre emission.

Hyundai har som de første i verden udviklet en særlig Continously Variable Valve Duration-teknologi (CVVD). Den nye teknologi optimerer motorens ydelse og brændstofeffektivitet, samtidig med at den reducerer CO2-udledningen under kørsel. Teknologien regulerer varigheden af ventilens åbning og lukning alt efter kørselsforholdene.

Tillad cookies, for at se denne video

Læs mere om BAYON

Skabt til at skille sig ud

Skabt til at skille sig ud

Mere om design
Udstyr og tilbehør

Udstyr og tilbehør

Mere om udstyr
Finansering eller leasing?

Finansering eller leasing?

Mere om services
Prisliste og brochurer

Prisliste og brochurer

Mere om priser