Hyundai BAYON kørende i bjergområde

Egenskaber

Nye standarder

BAYON sætter nye standarder i klassen med dens imponerende udvalg af smart teknologi. Nyd de nyeste forbindelsesmuligheder, klassens bedste sikkerhedsudstyr og avancerede førerassistentsystemer.
Hyundai BAYON design bil ved forgængerfelt
Hyundai BAYON design kørende bil set bagfra

Connectivity

Apple CarPlay og Android Auto

Apple CarPlay og Android Auto

Touchskærmen på 8” har trådløs spejling, så du nemt og uden kabler kan oprette forbindelse til din smartphone og spejle dens indhold via Apple CarPlayTM eller Android AutoTM.

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Komfort

Fyldt med flere fordele

BAYON giver dig flere fordele. Den ene er, at den er kompakt og let at få rundt i byen. Den anden er, at den alligevel er overraskende rummelig indenfor. Der er god plads til alle. Derudover er den nem at komme ind og ud af, fordi du sidder så højt. Sidst, men ikke mindst, er der den gode følelse: At sidde i en moderne SUV, som har tænkt alle hverdagens små udfordringer med ind.
Godt udsyn

Godt udsyn

Når du sidder i BAYON, kan du nyde et ekstra godt udsyn pga. sædernes høje position.

Stor bagagerum

Stor bagagerum

Med 411 liter har BAYON et usædvanligt stort bagagerum sin størrelse taget i betragtning. Og du får 1.205 liter, hvis du lægger bagsædet ned. Men hvad betyder det omsat til flyttekasser, kufferter eller en barnevogn? Få svaret i vores bagagerumstest.

Se bagagerumstest
God benplads

God benplads

Nyd at der er god plads både for og bag. Passagerer foran får lidt mere end 1 meter til benene, mens der er 88 centimers benplads til dem på bagsædet.

Højt til loftet

Højt til loftet

Den rummelige fornemmelse i bilen skyldes, at der er højt til loftet. Præcis 1 meter foran og 97 centimeter bagtil.

Sikkerhed

Klasseledende sikkerhed med Hyundai SmartSense

BAYON er født med det samme sikkerheds-DNA som andre modeller i den store SUV-familie fra Hyundai. Det betyder, at den byder på en lang liste af de avancerede sikkerhedsassistenter- og systemer, som findes under Hyundai SmartSense.

Automatisk nødbremse

Inkl. fodgænger- og cyklistgenkendelse samt drejefunktion.

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser eller hvis fodgængere og cyklister detekteres. Bilens nødbremse aktiveres også, hvis modkørende detekteres ifm. venstresving. 

Fri bane-assistent

Denne smarte funktion til kørsel i byområder giver føreren meddelelse om, at det forankørende køretøj sætter i gang fra stilstand, f.eks. ved et stoplys eller i en kø.

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, kan denne funktion automatisk ringe op til 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. I så fald opgiver bilen følgende:

  • Bilens lokation og kørselsretning
  • Ulykkestidspunktet
  • Bilens type

Kan også aktiveres manuelt ved at trykke på en knap.

Automatisk skiltegenkendelse

Via bilens navigation samt kameraet i forruden får systemet informationer om vejskilte, heriblandt hastigheder, som vises i instrumenteringen. Vises også på bilens touchskærm, hvis navigation tilkøbes.

 

Aktiv vognbaneassistent

BAYON er som standard udstyret med aktiv vognbaneassistent, som griber ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane uden at have blinket af. 

Performance

Dynamik møder effektivitet

BAYON leverer mere køreglæde og mindre CO2-udledning under kørsel takket være de opdaterede T-GDi-motorer.
Grafisk visualisering af Hyundai BAYON's 1.0 T-GDi benzinmotor's performance

1.0 T-GDi benzinmotor

Den trecylindrede turbomotor med 100 hk er designet til at give dig effektiv brændstoføkonomi og masser af køreglæde. Vælg mellem 6-trins manuelt gear eller 7-trins DCT automatgear.

 Grafisk visualisering af Hyundai BAYON's 1.2 MPi benzinmotor's performance

1.2 MPi benzinmotor

Den firecylindrede motor med 84 hk og 5-trins manuel gearkasse tilbyder optimal kraft med fuld kontrol og et behageligt omdrejningstal.

Trækker op til 1.110 kg

Trækker op til 1.110 kg

Ligegyldig hvilken motor, du vælger, må BAYON trække op til 450 kg uden bremser. Har du en trailer med bremser, så må 1.2 MPi-motoren trække op til 910 kg og 1.0 T-GDi-motoren op til 1.110 kg.  

6-trins manuel gearkasse

6-trins manuel gearkasse

Skabt til den passionerede bilist, der elsker det involverende fra den manuelle gearkasse.

7-trins DCT-automatgearkasse

7-trins DCT-automatgearkasse

7-trins DCT-automatgearkassen giver ekstremt hurtige gearskift – uanset om du vælger det automatiske, eller hvis du vælger at skifte manuelt.

Mere performance. Mindre emission.

Hyundai har som de første i verden udviklet en særlig Continously Variable Valve Duration-teknologi (CVVD). Den nye teknologi optimerer motorens ydelse og brændstofeffektivitet, samtidig med at den reducerer CO2-udledningen under kørsel. Teknologien regulerer varigheden af ventilens åbning og lukning alt efter kørselsforholdene.

Tillad cookies, for at se denne video

Læs mere om BAYON

Udforsk design

Udforsk design

Pris og varianter

Pris og varianter

Se tilbehør

Se tilbehør