Siden af Hyundai IONIQ 5 N parkeret i betonbyggeri

Design

Designet til at præstere

IONIQ 5 N kombinerer det bedste fra sin prisvindende forgænger, IONIQ 5, med ægte N-præstation.

Tillad cookies, for at se denne video

Eksterior

Funktioner, der fremmer din præstation

IONIQ 5 N's design understøtter performance, og derfor er elbilen en naturlig udvidelse af N-familien. Den vingeformede bagspoiler understreger de sportslige detaljer, samtidig med den maksimerer potentialet til banekørsel.
Fronten

Fronten

Den optimerede kølergrill rummer flere funktioner, heriblandt flere typer luftindtag, der sikrer ekstra nedkøling af bilen. Langs kofangeren markeres bilens lavtliggende position med en rød linje. Du ser det straks: Dette er en ægte performancebil.

Siden

Siden

Den strålende orange accentlinje i bunden af den sorte forkofanger er eksklusiv for elektriske N-modeller. Linjen fortsætter langs sideskørterne for at fuldende et look, der får dig til at længes efter racerbanen.

Bagenden

Bagenden

Bagerst understøtter den fremtrædende vingeformede N-spoiler den aerodynamiske performance. Designet efterlader et klart indtryk af en bil med store evner og høj performance.

Design, der gør en forskel

IONIQ 5 N's motorsportsinspirerede designelementer er ikke kun udformet for at give et dynamisk udtryk - de er alle konstrueret til at forbedre ydeevnen og køreglæden.
Luftindtag

Luftindtag

Luftindtagene dominerer fronten og giver IONIQ 5 N et aggressivt udtryk. De er designet til optimal aerodynamik og til at sikre køling af batteripakken og elmotorerne. 

21" alufælge

21" alufælge

De store 21" alufælge følger det dynamiske indtryk af eksteriøret og bidrager til endnu skarpere køreegenskaber. 

Vingeformet spoiler

Vingeformet spoiler

Den fremtrædende vingeformede N-spoiler er længere end på IONIQ 5 og hjælper med at kontrollere luftstrømmen for øget downforce, som resulterer i bedre vejgreb.

Større, modigere og fyldt med kræfter

IONIQ 5 N er større end IONIQ 5. Den er 50 mm bredere i bunden, så den matcher de brede dæk, og så gør de iøjnefaldende luftdyser bagtil performancebilen 80 mm længere. Desuden er den 20 mm lavere, hvilket resulterer i optimeret aerodynamik.
Højde og bredde på Hyundai IONIQ 5 N
Dimensionerne på siden af Hyundai IONIQ 5 N

Sammenlign IONIQ 5 N og IONIQ 5

Kabinen i Hyundai IONIQ 5 N
Kvindelig fører af Hyundai IONIQ 5 N

Interiør

En kabine inspireret af motorsporten

Der er ingen tvivl om, hvor inspirationen til IONIQ 5 N kommer fra, når du sætter dig bag rattet. Balancen mellem luksuriøs komfort og dedikeret præstation er delikat, og alt er designet med ét mål for øje: At gøre hver enkelt tur spændende.
N-sportssæder

N-sportssæder

N-sportssæderne er placeret lavt for at give den helt rigtige sportsfornemmelse. De fås i to forskellige kombinationer, stof og læder eller alcantara og læder, og de er udstyret med N-logo og lys.

N-rat

N-rat

På det nydesignede N-læderrat er den røde N Grin Boost-knap og den blå Drive Mode-knap perfekt placeret for total kontrol. Under disse sidder to N-modus knapper, som gør det nemt at skifte til førerens fortrukne sammensætning af N-indstillinger. 

Alu-pedaler

Alu-pedaler

Pedalerne er designet til banekørsel. De er større, så det er nemmere at håndtere overstyring og drifting, og så er de optimeret til at mindske risikoen for, at fødderne glider af pedalerne.

Optimeret midterkonsol

Optimeret midterkonsol

Midterkonsollen er optimeret til banekørsel med beskyttelse af knæene og støtte til skinnebenene. Derudover er der armlæn, USB C, trådløs mobiloplader og kopholder.

Særligt udvalgte materialer

Performance Blue kontrastsyninger i kabinen og det nye ternet flag-tema, som er et racerløb-inspireret bud på det parametriske pixel-design fra bl.a. IONIQ 5, findes på dørbeklædningerne, metalpedalerne og fodstøtten, og sammen giver det kabinen kant og dynamik.
Stilfuld stemningsbelysning

Stilfuld stemningsbelysning

Flerfarvet stemningsbelysning og det ternede mønster på dørene giver et sporty og stilfuldt udtryk til kabinen.

1. Loftbeklædning

Beklædningen på loftet er fremstillet af stof, som indeholder ingredienser udvundet af sukkerrør.

2. Komponenter

Pigment fra udtjente dæk er brugt til at farve forskellige komponenter. Bl.a. dørhåndtag, luftdyser og de tre eger på rattet. 

3. Dørpaneler

Maling, der indeholder olie-ekstrakter fra planter, er brugt til at male forskellige komponenter i kabinen. Bl.a. dørhåndtagene og coveret på head-up displayet og midterkonsollen. 

4. Dekorative detaljer

Det dekorative mønster på dørenes sidepaneler er lavet af paparette, som er genanvendeligt. 

5. Sæder

Sædebetrækket er lavet med bl.a. genanvendt plastikgarn. 

6. Interiørstof og måtter

Det stof, der er brugt til bilens interiør og måtter er lavet af nylongarn, der bl.a. stammer fra fiskenet indsamlet i havet.

7. Instrumentbræt

Malingen på instrumentbrættet og dørlisterne indeholder bio-materialer, som er udvundet af sukkerrør.

Læs mere om IONIQ 5 N

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Oplev performance

Oplev performance

Se pris og udstyr

Se pris og udstyr