Siden af Hyundai IONIQ 5 N kørende i fuld fart over målstregen på racerbane

Performance

IONIQ 5 N booster dit dopaminniveau

Køreegenskaberne, kræfterne og udstyret sætter nye standarder for, hvad man kan forvente af en elektrisk performancebil.

Som skabt til banekørsel

Smidig og knivskarp

Sporty i hverdagen

Performance

Tager "N" til nye højder

Hyundais N-modeller er inspireret af motorsporten. Det resulterer i et mere sporty og attraktivt design, masser af dynamik og omdrejninger. Og nu tager IONIQ 5 N elektrificerede performancebiler til et helt nyt niveau.
Topfart

Topfart

Med en topfart på 260 km/t presser IONIQ 5 N grænserne til det yderste.

Højt moment

Højt moment

Med N Grin Boost aktiveret frigives 650 hk og 770 Nm.

Imponerende acceleration

Imponerende acceleration

Fra 0-100 km/t på ned til 3,4 sekunder.

Klar til banekørsel

Firehjulstræk og 21" alufælge er bare to eksempler på udstyr, der får IONIQ 5 N til at performe særdeles godt, når den presses til sit yderste i krævende sving.
Elektronisk sparedifferentiale

Elektronisk sparedifferentiale

eLSD (electronic Limited-Slip Differential) giver dig fuld kontrol og høj performance i selv de mest udfordrende sving, fordi hjulene kan rotere ved forskellige hastigheder.

Detaljer om karroseriet i Hyundai IONIQ 5 N

Forbedret karosseri

IONIQ 5 N elsker hjørner og kurver. Og derfor er alt optimeret dertil. Bl.a. 42 ekstra svejsepunkter og ekstra samlinger der giver øget stivhed.

Detaljer om styringen i Hyundai IONIQ 5 N

Suveræn styring

Ratstammen er forstærket med ekstra stivhed. Og N Rack-Mounted Motor-Driven Power Steering-funktionen giver en mere responsiv styring, som resulterer i fuld kontrol til føreren.

N Torque Distribution

N Torque Distribution

Fordeler momentet mellem forhjul og baghjul. Kan indstilles i 11 niveauer, så du har fuld kontrol i selv de mest udfordrende situationer. 

Alu-pedaler

Alu-pedaler

Pedalerne er designet til banekørsel. De er større, så det er nemmere at håndtere overstyring og drifting, og så er de optimeret til at mindske risikoen for, at fødderne glider af pedalerne.

Optimér dit drift

Optimér dit drift

N Drift Optimizer opretholder balancen under drift ved hjælp af det elektroniske spærredifferentiale og ESC (Electronic Stability Control). Desuden forhindrer systemet også overdrevet hjulspin og beskytter dækkene. 

En sportsvogn til hverdagen

Sæt dig til rette i bekvemmelige sportssæder, der giver den rette komfort uanset, om du kører på banen eller på landevejen.
N-rat

N-rat

På det nydesignede N-læderrat er den røde N Grin Boost-knap og den blå Drive Mode-knap perfekt placeret for total kontrol.

N-sportssæder

N-sportssæder

N-sportssæderne er placeret lavt for at give den helt rigtige sportsfornemmelse. De fås i to forskellige kombinationer, stof og læder eller alcantara og læder, og de er udstyret med N-logo og lys.

Optimeret midterkonsol

Optimeret midterkonsol

Midterkonsollen er optimeret til banekørsel, med beskyttelse af knæene og støtte til skinnebenene, samt øget stivhed for ekstra beskyttelse. Derudover er der armlæn, USB-C, trådløs mobiloplader og kopholder.

Mærk præstationen

Mærk præstationen

IONIQ 5 N giver dig den helt rigtige fornemmelse ved gearskift, som mange performance-entusiaster savner i en elbil. Det skyldes den særlige N e-Shift-teknologi, der simulerer en 8-trins DCT-gearkasse.

Lyden af performance

Lyden af performance

N Active Sound+ og N e-Shift arbejder sammen for at forstærke din køreoplevelse via 10 højtalere, der giver dig tre forskellige lydtemaer at vælge imellem. Lydsystemet reagerer dynamisk på din kørestil og er baseret på din hastighed og på speederen.

Lad IONIQ 5 N vise vejen

Lad IONIQ 5 N vise vejen

Via et kamera og funktionen N Road Sense foreslår bilen automatisk aktivering af N Mode, når den opfanger et vejskilt, der oplyser om flere sving.

Fronten af kørende Hyundai IONIQ 5 N
Bagenden af Hyundai IONIQ 5 N kørende på vej

Skabt til racerbanen

Bremsesystemet, dæk og N Grin Boost-funktionen gør, at du ikke er i tvivl om, at IONIQ 5 N er født til ræs.
Imponerende bremsesystem

Imponerende bremsesystem

IONIQ 5 N er udstyret med 400 mm bremseskiver foran med 4-stemplet kaliber, 360 mm bremseskiver bagtil og optimeret luftstrøm til effektiv nedkøling. 

Performancedæk

Performancedæk

Selvfølgelig skal der særlige dæk på IONIQ 5 N, som sikrer bedre vejgreb og styring.

21" alufælge

21" alufælge

De unikke 21" alufælge med N-logo ser ikke bare fantastiske ud. De forbedrer også manøvreegenskaberne med den lette vægt. Og takket være de særlige performancedæk er du sikret endnu bedre vejgreb på både bane og vej.

N Brake Regen

N Brake Regen

Det regenerative bremsesystem forbedrer evnen til at bremse. 

Electronic controlled suspension

Electronic controlled suspension

Du bestemmer, hvor meget adrenalin kørslen skal give dig. Vælg køreindstillingen N, Sport eller Normal, og mærk hvordan bl.a. stivheden ændres og giver den helt rigtige sportsfornemmelse. 

Teknologier, der passer til racerbanen

IONIQ 5 N er spækket med udstyr og teknologier, der gør den som skabt til runder på racerbanen.
N Grin Boost

N Grin Boost

Med et tryk på N Grin Shift-knappen på rattet frigives 478 kW/650 hk i 10 sekunder, og tager dig fra 0-100 km/t på blot 3,4 sekunder.

Launch Control

Launch Control

Du får maksimal trækkraft fra starten, så du får den hurtigst mulige igangsætning - ligesom en professionel racerkører. Systemet reducerer hjulspin, når du accelererer kraftigt.

N-batteriforvarmer

N-batteriforvarmer

Sørger for, at batteriet har den mest effektive temperatur, når bilen skal præstere sit yderste.

N Race

N Race

Alle ressourcer optimeres, så du kan køre de hurtigste runder på racerbanen.

Røde N-detaljer på Hyundai IONIQ 5 N
LED-forlygter på Hyundai IONIQ 5 N

Opladning

Effektiv opladning

Oplad IONIQ 5 N derhjemme eller via en offentlig ladestander. Takket være det innovative 800V-batterisystem klarer elbilen både lynladning og almindelig AC-ladning.
Lynladning

Lynladning

På 18 min. lader den 10-80 % takket være 800V-batterisystemet.

Flere lademuligheder

Flere lademuligheder

IONIQ 5 N understøtter både opladning med 400V og 800V, og det giver dig fleksibilitet til at bruge forskellige ladere, hvis en bestemt type er optaget.

Indbygget 11 kW on-board charger

Indbygget 11 kW on-board charger

Den kraftfulde, indbyggede on-board charger giver dig masser af fleksibilitet, når du har behov for standardopladning hjemme eller ude.

Hvor langt pendler du?

Se, hvor ofte du skal oplade din IONIQ 5 N alt efter, hvor du bor og batteriets størrelse. Vælg, hvor langt du pendler her:

Ovenstående er baseret på blandet kørsel om sommeren og er kun en indikation. Bruges bilen udover pendling vil tallene afvige.

Læs mere om IONIQ 5 N

Se pris og udstyr

Se pris og udstyr

Udforsk design

Udforsk design

Flere egenskaber

Flere egenskaber