Kabine i Hyundai IONIQ 6

Egenskaber

Fremtiden inden for elektriske biler er her

IONIQ 6 leverer imponerende ydeevne, karakterfuldt design, unik køredynamik og et 800V batterisystem til ultrahurtig opladning. Den imponerende sedan er bygget på en ny, banebrydende platform, der er intet mindre end en teknologisk milepæl.

Komfort

Komfort er ikke kun bløde sæder

Selvfølgelig er god komfort at sidde godt. Men det er i lige så høj grad et spørgsmål om løsninger, der hjælper dig på køreturen. Derfor er IONIQ 6 fyldt med funktioner, der sørger for din bekvemmelighed. Alt lige fra indendørs stikkontakt til 8-vejs justerbare sæder.
Oplad inde i bilen

Oplad inde i bilen

Du kan oplade enheder op til 3.6 kW med den indbyggede 220V stikkontakt. 

Eller gør det, hvor du vil

Eller gør det, hvor du vil

Og du behøver faktisk ikke sidde inde i bilen eller have den tændt, for at kunne bruge funktionen. Du kan tilkøbe en V2L-adapter, så du kan anvende den udvendige opladningsport som en stikkontakt.

Intelligent forlygtesystem

IONIQ 6 kan fås med et forlygtesystem, der gør køreturen mere komfortabel og sikker. Forlygternes matrix LED-lys kan nemlig justere og tilpasse lyskeglen alt efter køresituationen.
Matrix LED-forlygter

Matrix LED-forlygter

Når fjernlysassistenten er aktiveret, så blændes bilens lygter ikke blot op og ned som i en typisk fjernlysassistent. I stedet slukker lygterne løbende de nødvendige dioder i den retning, hvor evt. mod- eller forankørende befinder sig. Du kører altså reelt set hele tiden med langt lys uden at genere dine medtrafikanter. Smart, ikke?

Standard fra Advanced.

Ingen forankørende

Ingen forankørende

Nyd kørsel med maksimalt oplyst vej.

Én forankørende

Én forankørende

Lygterne slukker dioder, som lyser i den retning, den forankørende befinder sig.

Flere forankørende

Flere forankørende

Er der flere forankørende, slukkes dioderne løbende i de retninger, bilerne befinder sig, og tændes igen dér, hvor de ikke gør. 

Hjælp til kørsel og parkering

IONIQ 6 er udstyret med en række systemer, der både gør kørsel og parkering nemmere.
Hyundai IONIQ 6 digitale sidespejle

Digitale sidespejle

Som ekstraudstyr er det muligt at tilkøbe digitale sidespejle. I så fald erstattes de traditionelle sidespejle med et indbygget kamera og en indvendig skærm, som sikrer et bedre udsyn og en forbedret aerodynamik.

Ekstraudstyr. Bemærk, at bestilling kan forlænge leveringstiden på din bil. 

Hyundai IONIQ 6 12.3" digital instrumentering

Avanceret head-up display

Se hvor hurtigt du kører, hvor hurtigt du må køre og få navigationen projiceret op på forruden. Så skal du kun se i en retning: Ligeud.

Standard fra Advanced.

Hyundai fjernbetjent parkeringsassistent

Fjernbetjent parkeringsassistent

IONIQ 6 kan fjernstyres ind og ud fra en parkeringsplads ved et tryk på en knap på din smart-key. Du behøver endda ikke at sidde i bilen imens.

Standard fra Ultimate.

Hyundai IONIQ 6 360 graders omgivelseskamera

360 graders omgivelseskamera

Omgivelseskameraet giver dig det fulde overblik rundt om din bil. Så kan du nemmere navigere, når der er begrænset plads. Eksempelvis som i et P-hus.

Standard fra Ultimate.

Du styrer temperaturen

Du styrer temperaturen

I hvert fald i dit område. For det 2-zonede klimaanlæg giver mulighed for at indstille to forskellige temperaturer. En til føreren og en til forsæde-passageren.

Fleksible sæder

Fleksible sæder

Forsæderne kan indstilles i otte forskellige trin – og også lægges helt ned med et enkelt tryk.

Standard fra Ultimate.

Interaktivt LED-rat

I udstyrsvarianten, Ultimate, viser interaktive LED-pixellys på rattet dig blandt andet køretilstand, bakgear, stemmegenkendelse og opladning.

Velkomst- og farvelhilsen

Byder dig velkommen, når du sætter dig ind i bilen.

Stemmegenkendelse

Lys indikerer, om stemmegenkendelse er aktiveret.

…og mange andre funktioner

Som fx køretilstand, opladning og baklys.

Der er god plads til bagagen

Du kan roligt køre på ferie i IONIQ 6. For der er plads til bagagen både foran og bagved.

Nyttelast kan variere afhængig af valgt ekstraudstyr. Spørg din forhandler. 

Bagagerum for og bag

Bagagerum for og bag

Vi tog pladsen, hvor benzinmotoren normalt ville være – og lavede lidt ekstra plads. Opbevaringsrummet foran giver op til 45 liter ekstra plads.

Rummeligt bagagerum bagtil

Rummeligt bagagerum bagtil

401 liter. Så rummeligt er bagagerummet bagtil. Og lægger du bagsæderne ned, er der plads til at fragte længere genstande

Connectivity

Al den forbindelse, du kan ønske dig

IONIQ 6 er udstyret med et stort udvalg af tilslutningsmuligheder, der gør køreturen behagelig. F.eks. banebrydende connectivity i form af Bluelink® Connected Car Services, som giver dig mulighed for at styre nogle af bilens funktioner med din smartphone eller Hyundai LIVE Services, der holder dig opdateret på den aktuelle trafiksituation.

Nedenstående funktioner er afhængig af abonnementstype. Se mere under  Bluelink.

12.3" digital instrumentering

12.3" digital instrumentering

Den 12.3" store digitale instrumentering giver dig klart og tydeligt overblik over de to vigtigste informationer: Hastighed og batteritilstand.

12.3” touchskærm

12.3” touchskærm

Den elegante touchskærm på 12.3" gør det nemt at styre de mange tilslutningsfunktioner. Det kræver blot et enkelt tryk.

Oplad på ruten

Oplad på ruten

Indtast din destination og vær sikker på at komme forbi en oplader. Navigationen sørger nemlig for at planlægge ruten, så du ikke løber tør for strøm.

BOSE Premium-lydsystem

BOSE Premium-lydsystem

Et lækkert lydsystem hører til i en lækker bil. Med otte højttalere fra BOSE er du garanteret fantastisk lyd hele vejen rundt i bilen.

Standard fra Ultimate.

Trådløs opladning

Trådløs opladning

Den trådløse oplader er placeret i midterkonsollen, der samtidig også har en køle-funktion, der forhindrer overophedning af din smartphone.

Kræver QI-kompatibel smartphone.

USB-stik foran og bagved

USB-stik foran og bagved

Forrest finder du tre 12V-stik. To USB-C-indgange og en USB-indgang. Bagerst er der ligeledes to USB-indgange.

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, sørger eCall automatisk for at ringe 1-1-2, hvis passagererne ikke selv er i stand til det. Bilen opgiver følgende: Sted, kørselsretning, ulykkestidspunkt og bilens type.

Bluetooth multiforbindelse

Bluetooth multiforbindelse

Du kan forbinde to Bluetooth-enheder på samme tid, så det er nemt at skifte enhed.

Automatisk opdatering af software

IONIQ 6 tilbyder Over The Air softwareopdatering*. Ved et tryk på en knap, installerer den automatisk den nyeste tilgængelige software, så du får adgang til nye funktioner, de nyeste kort til navigation og ny infotainment.

*Funktionen kræver, at Bluelink er aktiveret i bilen.

Få alle fordelene med Bluelink®

Få alle fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.

Bluelink er standard i IONIQ 6 og inkluderer et gratis 3 års abonnement på tjenesten.

Tjenesten/funktionen tilbydes ikke i Grønland.

Læs mere

Sikkerhed

Kun det sikreste er godt nok

Det er egentlig ikke noget nyt, når vi siger, at det kun er det sikreste, der er godt nok. For det er sådan, vi designer alle vores modeller. Derfor er IONIQ 6 også udstyret med den nyeste sikkerhedsteknologi og avancerede køreassistenter.
Den sikreste store familiebil i 2022

Den sikreste store familiebil i 2022

Det kendte testinstitut Euro NCAP har tildelt IONIQ 6 fem stjerner i deres crash test. Og bilen er tilmed udnævnt som "Best in Class" i kategorien store familiebiler. Den er altså den sikreste store familiebil, som er testet i 2022.

Se Euro NCAP test
Intelligent motorvejsassistent

Intelligent motorvejsassistent

Funktionen er en kombination af vognbaneassistent med følgefunktion og navigationsbasseret adaptiv fartpilot. Den kontrollerer din fart og afstand til forankørende. Fra udstyrsvarianten, Advanced, kan den også assistere dig, når du skifter vognbane, samt hjælpe dig med at undgå evt. kollisioner med biler i andre vognbaner, som kommer for tæt på din vognbane, ved at trække ud i siden af din vognbane. 

Automatisk nødbremse

Fodgænger- og cyklistgenkendelse samt drejefunktion. Mulighed for krydsfunktion.

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser, eller hvis fodgængere og cyklister detekteres. Bilens nødbremse aktiveres også, hvis modkørende detekteres ifm. venstresving. I udstyrsvarianten, Advanced, medfølger også en krydsfunktion, som gør bilen i stand til at bremse i f.eks. et t-kryds, hvis der kommer biler fra siderne.

Aktiv blindvinkel-sensor

Mulighed for visning i instrumentering.

To radar-sensorer i den bageste kofanger advarer om trafik i de blinde vinkler. Skulle du aktivere blinklyset, mens der er biler i den blinde vinkel, aktiveres en akustisk alarm. Begynder du at dreje ud, aktiveres bremserne for at forhindre en kollision. I udstyrsvarianten, Ultimate, vises video af den blinde vinkel i instrumenteringen ved brug af blinklys ifm. f.eks. vognbaneskift. 

 

Aut. nødbremse ifm. bakning

Mulighed for detektering af fodgængere. 

Detekteres bagved krydsende biler ifm. bakning, så advarer bilen akustisk og bremser om nødvendigt. I udstyrsvarianten, Ultimate, kan bilen også detektere bagvedkrydsende fodgængere.

 

To vognbaneassistenter

Hvilken du benytter er op til dig.

IONIQ 6 er som standard udstyret med hele to vognbaneassistenter. Den ene er som udgangspunkt automatisk tændt, når du starter bilen og griber kun ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane uden at have blinket af. Den anden vognbaneassistent, som nemt aktiveres på bilens rat, hjælper konstant med at holde bilen i midten af sin vejbane. 

Udstigningsadvarsel

Udstigningsadvarsel

IONIQ 6 registrerer køretøjer, der nærmer sig bagfra og giver en akustisk advarsel for at sikre, at der ikke laves en utilsigtet og uhensigtsmæssig udstigning.

Automatisk skiltegenkendelse

Via bilens navigation samt kameraet i forruden får systemet informationer om vejskilte – herunder hastigheder. Den viser den tilladte hastighed i head-up displayet og regulerer farten, hvis du aktiverer det.

Fjernbetjent parkeringsassistent

IONIQ 6 kan fjernstyres ind og ud fra en parkeringsplads ved et tryk på en knap på din smart-key.

Standard fra Ultimate.

 

Adaptiv fartpilot (Stop & Go)

Fartpiloten opretholder en indstillet afstand til køretøjet foran. Det betyder, den automatisk reducerer eller øger hastigheden. Det giver en mere smooth kørsel ved f.eks. køkørsel.

Adaptiv fartpilot (navigationsbaseret)

Denne funktion benytter navigationssystemet til at forudse kommende sving eller strækninger på motorveje og justerer automatisk hastigheden for en endnu mere sikker kørsel. Bemærk, at det kræver, at du kører efter en rute, der er indtastet på navigationen.

Træthedsregistrering

IONIQ 6 advarer dig, hvis systemet mærker tegn på uopmærksomhed, træthed eller distraktion i din kørsel.

 Forbedret sikkerhed med syv airbags

Forbedret sikkerhed med syv airbags

IONIQ 6 er designet til at beskytte dig og dine passagerer mest muligt. Med en centerairbag på første række bliver der ikke gået på kompromis med sikkerheden.

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Hvis du inden kørsel har haft bagdørene åbnet, så vil bilen påminde dig om at tjekke bagsæderne, inden du forlader bilen. Fra udstyrsvarianten, Advanced, er bilen udstyret med sensor, som kan regisrere bagsædepassagerer. 

Hvad vil du læse mere om?

Om performance

Om performance

Udforsk design

Udforsk design

Tilbage til oversigten

Tilbage til oversigten