IONIQ 6 Egenskaber Topbanner

Egenskaber

Fremtiden inden for elektriske biler er her

IONIQ 6 leverer imponerende ydeevne, karakterfuldt design, unik køredynamik og et 800V batterisystem til ultrahurtig opladning. Den imponerende sedan er bygget på en ny, banebrydende platform, der er intet mindre end en teknologisk milepæl.

Komfort

Komfort er ikke kun bløde sæder

Selvfølgelig er god komfort at sidde godt. Men det er i lige så høj grad et spørgsmål om løsninger, der hjælper dig på køreturen. Derfor er IONIQ 6 er fyldt med funktioner, der sørger for din bekvemmelighed. Alt lige fra V2L-funktionen til 8-vejs justerbare sæder.
Oplad inde i bilen

Oplad inde i bilen

Du kan oplade enheder op til 3.6 kW med det indbyggede 230V stik. Det er den funktion, vi omtaler V2L. Det står for "Vehicle-to-Load".

Eller gør det, hvor du vil

Eller gør det, hvor du vil

Og du behøver faktisk ikke sidde inde i bilen eller have den tændt, for at kunne bruge funktioner. For med en adapter kan du anvende den udvendige opladningsport.

Intelligent forlygtesystem

IONIQ 6 er udstyret med et forlygtesystem, der gør køreturen mere komfortabel og sikker. Både for og dine passagerer men også for dine medpassagerer. Forlygternes matrix LED-lys kan nemlig justere og tilpasse lyskeglen alt efter køresituationen.
8 fleksible LED-moduler

8 fleksible LED-moduler

Når man kører med langt lys, er det vigtigt at blænde ned, når der kommer modkørende bilister, eller når man nærmer sig forankørende. Men det behøver du ikke selv huske på i IONIQ 6. Det gør den automatisk.

Ingen forankørende

Ingen forankørende

Nyd kørsel med maksimalt oplyst vej.

Én forankørende

Én forankørende

Systemet blænder ned i den retning, den forankørende befinder sig.

Flere forankørende

Flere forankørende

Er der flere forankørende, blænder lyset ned i de retninger, bilerne befinder sig.

Hjælp til kørsel og parkering

IONIQ 6 er udstyret med en række systemer, der både gør kørsel og parkering nemmere.
IONIQ 6 Oversigt Digitale Sidespejle

Digitale sidespejle

Som ekstraudstyr er det muligt at tilkøbe digitale sidespejle. I så fald erstattes de traditionelle sidespejle med et indbygget kamera og en indvendig skærm, som sikrer et bedre udsyn og en forbedret aerodynamik.

Ekstraudstyr. Bemærk, at bestilling kan forlænge leveringstiden på din bil. 

IONIQ 6 Egenskaber Cluster

Avanceret head-up display

Se hvor hurtigt du kører, hvor hurtigt du må køre og få navigationen projiceret op på forruden. Så skal du kun se i en retning: Ligeud.

IONIQ 6 Egenskaber Sikkerhed Parkering

Fjernbetjent parkeringsassistent

IONIQ 6 kan fjernstyres ind og ud fra en parkeringsplads ved et tryk på en knap på din smart-key. Du behøver endda ikke at sidde i bilen imens.

IONIQ 6 Egenskaber Kamera

360 graders omgivelseskamera

Omgivelseskameraet giver dig det fulde overblik rundt om din bil. Så kan du nemmere navigere, når der er begrænset plads. Eksempelvis som i et P-hus.

Du styrer temperaturen

Du styrer temperaturen

I hvert fald i dit område. For det 2-zonede klimaanlæg giver mulighed for at indstille to forskellige temperaturer. En til føreren og en til forsæde-passageren.

Fleksible sæder

Fleksible sæder

Forsæderne kan indstilles i otte forskellige trin – og også lægges helt ned med et enkelt tryk.

Interaktivt LED-rat

Interaktive LED-pixellys på rattet viser dig blandt andet køretilstand, bakgear, stemmegenkendelse og opladning.

Velkomst- og farvelhilsen

Byder dig velkommen, når du sætter dig ind i bilen.

Stemmegenkendelse

Lys indikerer, om stemmegenkendelse er aktiveret.

…og mange andre funktioner

Som fx køretilstand, opladning og baklys.

Der er god plads til bagagen

Du kan roligt køre på ferie i IONIQ 6. For der er plads til bagagen både foran og bagved.

Nyttelast kan varierer afhængig af valgt ekstraudstyr. Spørg din forhandler. 

Bagagerum for og bag

Bagagerum for og bag

Vi tog pladsen, hvor benzinmotoren normalt ville være – og lavede lidt ekstra plads. Opbevaringsrummet foran giver op til 45 liter ekstra plads.

Rummeligt bagagerum bagtil

Rummeligt bagagerum bagtil

401 liter. Så rummeligt er bagagerummet bagtil. Og lægger du bagsæderne ned, er der plads til at fragte længere genstande.

Connectivity

Al den forbindelse, du kan ønske dig

IONIQ 6 er udstyret med et stort udvalg af tilslutningsmuligheder, der gør køreturen behagelig. F.eks. banebrydende connectivity i form af Bluelink® Connected Car Services, som giver dig mulighed for at styre nogle af bilens funktioner med din smartphone eller Hyundai LIVE Services, der holder dig opdateret på den aktuelle trafiksituation.
12.3" digital instrumentering

12.3" digital instrumentering

Den 12.3" store digitale instrumentering giver dig klart og tydeligt overblik over de to vigtigste informationer: Hastighed og batteritilstand.

12.3” touchskærm

12.3” touchskærm

Den elegante touchskærm på 12.3" gør det nemt at styre de mange tilslutningsfunktioner. Det kræver blot et enkelt tryk.

Oplad på ruten

Oplad på ruten

Indtast din destination og vær sikker på at komme forbi en oplader. Navigationen sørger nemlig for at planlægge ruten, så du ikke løber tør for strøm.

BOSE Premium-lydsystem

BOSE Premium-lydsystem

Et lækkert lydsystem hører til i en lækker bil. Med otte højttalere fra BOSE er du garanteret fantastisk lyd hele vejen rundt i bilen.

Trådløs opladning

Trådløs opladning

Den trådløse oplader er placeret i midterkonsollen, der samtidig også har en køle-funktion, der forhindrer overophedning af din smartphone.

USB-stik foran og bagved

USB-stik foran og bagved

Forrest finder du tre 12V-stik. To USB-C-indgange og en USB-indgang. Bagerst er der ligeledes to USB-indgange.

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, sørger eCall automatisk for at ringe 1-1-2, hvis passagererne ikke selv er i stand til det. Bilen opgiver følgende: Sted, kørselsretning, ulykkestidspunkt og bilens type.

Bluetooth multiforbindelse

Bluetooth multiforbindelse

Du kan forbinde to Bluetooth-enheder på samme tid, så det er nemt at skifte enhed.

Få alle fordelene med Bluelink®

Få alle fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.

Bluelink er standard i IONIQ 6 og inkluderer et gratis 3 års abonnement på tjenesten. 

Mere om Bluelink®

Sikkerhed

Kun det sikreste er godt nok

Det er egentlig ikke noget nyt, når vi siger, at det kun er det sikreste, der er godt nok. For det er sådan, vi designer alle vores modeller. Derfor er IONIQ 6 også udstyret med den nyeste sikkerhedsteknologi og avancerede køreassistenter.
Den sikreste store familiebil i 2022

Den sikreste store familiebil i 2022

Det kendte testinstitut Euro NCAP har tildelt IONIQ 6 fem stjerner i deres crash test. Og bilen er tilmed udnævnt som "Best in Class" i kategorien store familiebiler. Den er altså den sikreste store familiebil, som er testet i 2022.

Se Euro NCAP test
Intelligent motorvejsassistent

Intelligent motorvejsassistent

Funktionen er en kombination af vognbaneassistent med følgefunktion og navigationsbasseret adaptiv fartpilot. Den kontrollerer din fart og afstand til forankørende, og den assisterer dig, når du skifter vognbane.

Udstigningsassistent

Udstigningsassistent

Assistenten hjælper dig med at komme sikkert ud af bilen ved at registrere køretøjer, der nærmer sig bagfra og giver dig en advarsel i instrumenteringen såvel som i sidespejlet. Dørene låses kortvarigt for at sikre, at der ikke laves en utilsigtet og uhensigtsmæssig udstigning.

Forbedret sikkerhed med syv airbags

Forbedret sikkerhed med syv airbags

IONIQ 6 er designet til at beskytte dig og dine passagerer mest muligt Med en centerairbag på første række bliver der ikke gået på kompromis med sikkerheden.

Aktiv blindvinkel-sensor

Aktiv blindvinkel-sensor

Mulighed for visning i instrumenteringen. To radar-sensorer i den bagerste kofanger advarer om trafik i de blinde vinkler. Skulle du aktivere blinklyset mens, der er biler i den blinde vinkel, aktiveres en akustisk alarm. Begynder du at dreje ud, aktiveres bremsere for at forhindre en kollision.

Automatisk nødbremse

Fodgænger- og cyklistgenkendelse. 

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser, eller hvis fodgængere og cyklister detekteres.

Aktiv blindvinkel-sensor

Advarer dig, når et køretøj er i dine blinde vinkler, og hvis du alligevel begynder at skifte vognbane, vil teknologien advare dig, og din bil vil bremse på modsatte hjulsæt for at undgå kollision og flytte bilen tilbage til den oprindelige, centrerede position.

Aut. nødbremse ifm. bakning

Detekteres bagved krydsende biler ifm. bakning, så advarer bilen akustisk og bremser om nødvendigt. 

Parkeringskollisionsadvarsel

Ved parkering og bakning sørger systemet for at advare dig på skærmen imod fodgængere bag bilen. Systemet vil automatisk aktivere bremsen, hvis en kollision er forestående.

Vognbaneassistenter

Der findes to i IONIQ 6. Den ene griber ind og retter op, hvis du er på vej ud af din vognbane uden at have blinket. Den anden hjælper konstant med at holde bilen i midten af vejbanen.

Adaptiv fartpilot (Stop & Go)

Fartpiloten opretholder en indstillet afstand til køretøjet foran. Det betyder, den automatisk reducerer eller øger hastigheden. Det giver en mere smooth kørsel ved f.eks. køkørsel.

Automatisk skiltegenkendelse

Via bilens navigation samt kameraet i forruden får systemet informationer om vejskilte – herunder hastigheder. Den viser den tilladte hastighed i head-up displayet og regulerer farten, hvis du aktiverer det.

Adaptiv fartpilot (navigationsbaseret)

Denne funktioner benytter navigationssystemet til at forudse kommende sving eller strækninger på motorveje og justerer automatisk hastigheden for en endnu mere sikker kørsel. Bemærk, at det kræver, at du kører efter en rute, der er indtastet på navigationen.

Træthedsassistent

Med træthedsassistenten bliver du advaret, hvis systemet mærker tegn på uopmærksomhed, træthed eller distraktion i din kørsel.

Fjernbetjent parkeringsassistent

IONIQ 6 kan fjernstyres ind og ud fra en parkeringsplads ved et tryk på en knap på din smart-key.

Hvad vil du læse mere om?

Om performance

Om performance

Udforsk design

Udforsk design

Tilbage til oversigten

Tilbage til oversigten