System Error

 
 

Hyundai GarantiFordi Hyundai-kunder
fortjener det bedste


Hyundai med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Her kan du læse om
vores andre serviceydelser


Hver eneste Hyundai er skabt til at give mange års køreglæde, og vores 5 års garanti gælder naturligvis alle modeller – fra i10 til Santa Fe.

Brug bilen og kør alt det du vil – fabriksgarantien dækker i 5 år.

 

Hyundai med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning


Hver eneste Hyundai er skabt til at give mange års køreglæde, og vores 5 års garanti gælder naturligvis alle modeller – fra i10 til Santa Fe.Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning

En garanti du ikke finder lignende i Danmark
Brug bilen og kør alt det du vil – fabriksgarantien dækker i 5 år. Uanset hvor mange kilometer, du kører. 

Når vi så sikkert kan yde garantien uden kilometerbegrænsning, er det fordi, vi kender vores biler til bunds – ikke mindst kvaliteten. Det mener vi skal komme vores køreglade kunder til gavn.

Gælder alle modeller

Hver eneste Hyundai er skabt til at give mange års køreglæde, og vores 5 års garanti gælder naturligvis alle modeller – fra i10 til Santa Fe. *

*gælder dog ikke Hyundai ix35 Brint, H-1 og H350.
Hyundai ix35 Brint har 5 års garanti eller 100.000 km.
Hyundai H-1 har 3 års garanti uden km. begrænsning.

Hyundai H350 har 3 års garanti uden km. begrænsning eller 5 år/200.000 km.


Hver eneste Hyundai er skabt til at give mange års køreglæde, og vores 5 års garanti gælder naturligvis alle modeller – fra i10 til Santa Fe.

Ingen bekymringer

Med vores garanti slipper du for mange af de bekymringer, der kan være forbundet med køb af en ny bil. Når du køber en ny Hyundai, får du mere end blot en god og driftsikker bil. Du får en garantipakke, der beskytter dig mod pludselige og uforudsete udgifter. Det eneste du skal spekulere på er, hvor du lagde nøglerne – og så nyde turen. Så tager vi os af resten.

Hver eneste Hyundai er skabt til at give mange års køreglæde, og vores 5 års garanti gælder naturligvis alle modeller – fra i10 til Santa Fe.

Du får:


  • 5 års fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning 
  • 5 års garanti på lakken 
  • 12 års garanti mod indefrakommende rustgennemtæring (10 år på Hyundai H-1).

Den bedste garanti for dig, der har lyst til at bruge din bil.


Garanti på batteripakke (højspændingsbatteri)

På vores el- og hybridbiler tilbyder vi yderligere hele 8 års garanti på batteripakken. Dog maksimalt 200.000 km. Dermed har du sikkerhed for, at selvom det er ny teknik, så har Hyundai testet og udviklet på disse batteripakker, således vi kan tilbyde denne fabriksgaranti. Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske hvis SOC (state of charge) er under 70% (mere end 30% fald i batteriets kapacitet). SOC skal kontrolleres via Hyundai diagnosetester.


Husk

Den eneste forudsætning for garantierne er, at bilen løbende vedligeholdes i henhold til Hyundai’s vedligeholdelsesprogram. Vi anbefaler, at serviceeftersyn og reparation udføres på et autoriseret Hyundai-værksted, og at der udelukkende anvendes originale reservedele, som kvalitetsmæssigt svarer til de komponenter, der er anvendt af Hyundai. Hver eneste Hyundai er skabt til at give mange års køreglæde, og vores 5 års garanti gælder naturligvis alle modeller – fra i10 til Santa Fe. Vælger du at benytte et ikke-autoriseret værksted til at udføre dine serviceeftersyn, skal du huske, at du i forbindelse med en eventuel garantisag skal kunne dokumentere, at eftersynene er udført korrekt i henhold til Hyundai's foreskrifter.

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret