Vaerksted 31 Efterm Topbanner

Fordele ved et autoriseret værksted

Vi giver dig et overblik her

Få mest ud af din Hyundais levetid

Når du vælger et autoriseret værksted, kan du være sikker på, at du giver din Hyundai de bedste forudsætninger for en lang levetid. Hør mere om fordelene ved at vælge et autoriseret værksted i videoen herunder.

Tillad cookies, for at se denne video

Din bil er i trygge hænder

Vores specialuddannede Hyundai-teknikere kender din bil fra bremse til bagklap og anvender originale Hyundai-reservedele.
Vi kender din bil bedst

Vi kender din bil bedst

Når du giver nøglen videre til din lokale Hyundai-tekniker kan du være helt sikker på, at han kender din bil ud og ind. Det betyder, at han hurtigt kan lave en præcis fejlsøgning af din bil. Derudover anvender han originale reservedele og kan også se, om din Hyundai har udestående fabriksopdateringer, som skal optimere din bil.

Service efter bogen

Service efter bogen

Når du vælger et autoriseret værksted, kan du være sikker på, at serviceeftersynet er foretaget fuldstændigt efter Hyundai-fabrikkens forskrifter. Er du medlem af minHyundai, har du altid mulighed for at tilgå din bils servicehistorik.

Få mere for din brugte bil

Få mere for din brugte bil

Hvis du en dag ønsker at sælge din Hyundai videre, kan valget af overholdelse af din Hyundais serviceplan få afgørende betydning for din bils brugtvognsværdi. Du kan derfor med fordel nævne i salgsopstillingen, at du har brugt et autoriseret Hyundai-værksted i hele perioden.

Hyundai-medarbejder taler med mand og kvinde på et værksted
Hyundai-mekaniker tjekker bilens klimaanlæg

10 fordele ved autoriseret service på et Hyundai-værksted

Når det er tid til et serviceeftersyn af din Hyundai, anbefaler vi, at du vælger et autoriseret Hyundai-værksted. Det giver dig nemlig en lang række fordele, som du kan se lige her.

#1 // Vi holder minHyundai ajour

Som medlem af minHyundai kender vi dig og din bil, og du kan nemt booke næste serviceeftersyn online. Vi sender dig desuden er påmindelse, når det er ved at være tid til næste eftersyn.

#2 // Vi kender din bil bedst

På dit autoriserede Hyundai-værksted er vi specialister i din bil. Vores teknikere er uddannede i Hyundai-biler og arbejder med Hyundai hver eneste dag. Vi kender derfor din bil bedre end nogen anden.

#3 // Vi laver udbedringer under garantien

Vores teknikere vurderer proaktivt, om der er udbedringer på din bil, der kan foretages under garantien, så du trygt kan fortsætte med at være godt kørende i din Hyundai op mod garantiens udløb.

#4 // Vi sørger for dokumentation for service

Vi sikrer, at du altid har den rigtige dokumentation på plads for servicehistorikken på din bil. Ethvert serviceeftersyn er synligt i minHyundai og kan også printes til dig.

#5 // Vi udfører karosserieftersyn uden beregning

Vi udfører det årlige karosserieftersyn på din bil, som skal sikre at din lak- og
karosserigaranti er gældende. Eftersynet koster ikke noget, men skal foretages på et autoriseret Hyundai-værksted.

#6 // Vi bruger originale reservedele

Vi anvender originale Hyundai-reservedele, som er udviklet specielt til din bil og som sikrer, at din garanti dækker.

#7 // Vi opdaterer din bil

Vores Hyundai-værksteder har særligt værktøj og testudstyr til at fejlsøge og arbejde på din Hyundai. Vi udfører alle serviceeftersyn i henhold til servicebogen og sørger for, at din bil altid er opdateret med den seneste/nyeste fabriksopdatering.

#8 // Vi giver vejhjælp med i prisen

Når du får foretaget serviceeftersyn på et Hyundai-værksted, er du automatisk dækket af Hyundai Vejhjælp frem til bilens næste planmæssige serviceeftersyn. Helt uden beregning.

#9 // Videogennemgang

Vi tilbyder en videogennemgang af din bil, hvis der er behov for det. I videoen kan du følge med i, hvad der er kontrolleret, og om der er noget, der skal laves. I dette tilfælde sender vi også et prisestimat til dig.

#10 // Få mere for din brugte bil

Hvis du en dag ønsker at sælge din Hyundai videre, kan valget af overholdelse af din Hyundais serviceplan få betydning for din bils brugtvognsværdi. Du kan derfor med fordel nævne i salgsopstillingen, at du har brugt et autoriseret Hyundai-værksted i hele perioden.

Vil du vide mere om Hyundai service?

Hyundai Serviceeftersyn

Hyundai Serviceeftersyn

Med et Hyundai Serviceeftersyn sikrer du dig, at alle forskrifter fra fabrikken bliver overholdt, og at der benyttes originale reservedele. Udover almindelig kontrol får du foretaget udskiftninger af filtre, væsker samt komponenter, hvis serviceintervallet siger det. Samtidig bliver der foretaget en korrekt opdatering af bilens fabriksopdateringer.

Læs mere
Hyundai Service 5+

Hyundai Service 5+

Hyundai Service 5+ er et serviceeftersyn skræddersyet til din Hyundai, der er ældre end 5 år. Med en fast lav pris er det nemt og billigt at holde glæden ved din Hyundai ved lige – uanset drivlinje. Se priser og læse mere via linket nedenfor.

Læs mere
Få tilsendt en videogennemgang til din telefon

Få tilsendt en videogennemgang til din telefon

En fordel, der gør det både trygt, nemt og transparent at få serviceret din Hyundai, er muligheden for at få en videogennemgang af din bil sendt til din telefon. Det er mekanikeren, der har kontrolleret din bil, der optager videoen efter behov. I videoen kan du følge med i, hvad der er kontrolleret, og om der er noget, der skal laves. I disse tilfælde sender vi også et prisestimat til dig.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket værksted skal du vælge?
Kan alle værksteder lave service?
Hvad er fordelene ved at bruge et autoriseret værksted?
Hvor skal din bil til service?
Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler