Gratis karosserieftersyn af din Hyundai

Når du er ejer af en Hyundai, har du automatisk en af markedets bedste gennemtæringsgarantier*. Den har du glæde af i 12 år, så længe du husker at få bilen sendt til et karosserieftersyn hos dit autoriserede Hyundai-værksted én gang om året. Det er gratis, og tager kun 30 minutter at udføre.

*Gennemtæringsgarantien gælder maksimalt i 12 år. Gennemtæringsgarantien gælder indefrakommende rustgennemtæring. Garantien omfatter bilens karosseri, herunder forskærme, døre, bagskærme, hjelm og bagklap. 10 år på Hyundai H-1.

 

Tillad cookies, for at se denne video

Hvad er et karrosserieftersyn?

Et autoriseret karosserieftersyn er din sikkerhed for, at indefrakommende rust opdages i tide. Vi holder nemlig øje med eventuelle rustdannelser, skader eller andre påvirkninger, som har indflydelse på din bil. Vi observerer også, om der er udefrakommende rust eller skader, men en eventuel behandling af dette er ikke dækket af garantien. Vi vil naturligvis vejlede dig om reparation eller supplerende rustbeskyttelse.

Hvornår skal karosserieftersynet laves

Karosserieftersynet skal udføres inden årsdagen for din bils indregistrering i alle de år, garantiperioden løber. Det eneste du skal sørge for, er at bilen og undervognen* er vasket, når du afleverer bilen på værkstedet.

*Elektriske biler er undtaget for undervognsvask forud for eftersynet.

Få automatiske påmindelser

Få automatiske påmindelser

Tilmeld din bil til minHyundai og få automatiske påmindelser, når det er tid til eftersyn, betaling af ejerafgift, syn og meget andet. Du har bilens servicehistorik lige ved hånden – og en række fordele som medlem.

Hent på App StoreHent på Google Play