Hyundai IONIQ 5 og Hyundai IONIQ 6 parkeret på parkeringsplads

Leveringstid på IONIQ 5 og IONIQ 6 forkortes

Artikel udgivet 6. september 2023

Propper i forsyningskæder og mangel på komponenter har i løbet af det sidste år givet ekstra lange ventetider for mange bilkøbere. Men nu er der gode nyheder til dig, der overvejer eller venter på en af Hyundais elbiler IONIQ 5 og IONIQ 6.

"Vi har længe arbejdet benhårdt for at kunne fremskynde leveringerne, så det er en stor fornøjelse, at vi nu er kommet til dette punkt."

Annegrethe Skovby, Pressechef hos Hyundai Danmark

Halveret leveringstid på IONIQ 6

For IONIQ 6 er leveringstiden halveret fra 12 måneder til ca. 6 måneder. Det betyder kortere ventetid for dig, der vil eje Årets Bil i Verden 2023, som i øvrigt netop har vundet en stor uafhængig ladetest foretaget af organisationen AutoBest. Her gav IONIQ 6 nemlig de andre baghjul ved bl.a. at tilføje 100 kilometers rækkevidde på blot fire minutter. Læs hele testen her.

Mere om IONIQ 6

Hurtigere levering af IONIQ 5

Det er ikke den eneste elbil, vi kan forkorte leveringstiden på. Kunder, der allerede har bestilt Årets Bil i Verden 2022, IONIQ 5, kan nemlig også se frem til en forkortet leveringstid. Det samme gælder nye kunder, der ønsker at bestille en IONIQ 5, som vi allerede kan levere i oktober. 

Mere om IONIQ 5

Fælgene på Hyundai IONIQ 6 og Hyundai IONIQ 5
Bagenden af Hyundai IONIQ 6

Få IONIQ 5 eller IONIQ 6 leveret i oktober

Lige nu er der et begrænset antal ledige Long Range-modeller af både IONIQ 5 og IONIQ 6 på vej hjem til vores forhandlere. Det betyder, at vi faktisk allerede kan levere dem i oktober.

"Vi er rigtig glade for, at vi nu kan sætte speed på leveringerne af IONIQ 5, så de meget tålmodige købere inden for kort tid kan sætte sig til rette i den prisvindende bil. Vi har længe arbejdet benhårdt for at kunne fremskynde leveringerne, så det er en stor fornøjelse, at vi nu er kommet til dette punkt, så vi igen kan få biler hjem til de kunder, der har ventet i lang tid, og til de nye kunder, der ønsker at bestille en IONIQ. Samtidig er der også ledige modelvarianter af både IONIQ 5 og IONIQ 6 til levering allerede i oktober", fortæller Annegrethe Skovby, Pressechef hos Hyundai Danmark.

Kontakt din Hyundai-forhandler, hvis du vil høre mere om de ledige varianter.

 

Kontakt forhandler

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler