Hyundai KONA benzinbil

Benzinbiler fra Hyundai

Vælg den benzinbil, der passer til dig

Er du på udkig efter en benzinbil, men i tvivl om hvilken bil, der passer bedst til dine behov? Vi har et bredt udvalg af benzinbiler lige fra små biler, praktiske familiebiler til store SUV'er. Find din model nedenfor.
Hyundai bilejer på vej væk fra sin BAYON
Kvinde kører i Hyundai BAYON benzinbil

Overvejelser

En benzinbil er for dig, hvis...

Der findes tre helt overordnede gode grunde til at vælge en benzinbil. Dem har vi samlet til dig her.
Du vil have lang rækkevidde

Du vil have lang rækkevidde

Det kommer selvfølgelig an på modellens brændstofforbrug, men benzinbiler har ofte en lidt længere rækkevidde på en enkelt tankfuld end elbiler f.eks. har på én opladning.

Du ofte benytter anhængertræk

Du ofte benytter anhængertræk

Hvis du ofte kører med trailer eller campingvogn, er benzinbiler et godt valg. El- og plug-in hybridbiler fra Hyundai er dog også godkendt til anhængertræk og IONIQ 5 må f.eks. trække helt op til 1.600 kg.

Din drømmebil findes ikke i en elektrisk udgave

Din drømmebil findes ikke i en elektrisk udgave

Hvis din drømmebil ikke findes som en elektrisk én af slagsen, ja så er det ganske simpelt: Du skal vælge en benzinbil.

Passer en elektrisk bil bedre til dig?

Passer en elektrisk bil bedre til dig?

Det kan være, du efter de tre ovenstående gode grunde ikke er helt overbevist om, at en benzinbil er noget for dig. Så synes vi, du skal kigge nærmere på vores udvalg af elektriske biler. Vi har både elbiler og plug-in hybridbiler.

Læs mere
Blå Hyundai i10 set fra siden
Mand stiger ud af Hyundai KONA benzinbil

Det får du med en benzinbil fra Hyundai

Forbrændingsmotor

Forbrændingsmotor

Vores traditionelle benzinmotorer er skabt til at være højtydende og give dig en stabil køreoplevelse. Mange modeller har vores unikke CVVD-teknologi, der optimerer motorens ydeevne og brændstofeffektivitet under kørsel.

Attraktiv garanti

Attraktiv garanti

Når du køber en benzinbil fra Hyundai, får du en bil, der er fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og derfor følger der 5 års garanti med uden kilometerbegrænsning. Det giver ubegrænset ro i sindet – som det skal være.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti. 

Læs mere
Vejhjælp

Vejhjælp

Der følger også vejhjælp med, når du køber en Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler. Vejhjælpen gælder i Danmark og Europa med (med undtagelse af Grønland og Færøerne), og du kan forlænge dækningen, hvis du overholder bilens serviceintervaller og får udført service på et autoriseret Hyundai-værksted.

Læs mere

Udvalg

Mød vores benzinbiler

i10

i10

Dette er Hyundais mindste bil. Vælger du denne, får du, på trods af størrelsen, en bil, der er både rummelig, sjov at køre og friskt udstyret. Der er god plads i kabinen, bagagerummet er ét af de største i klassen af mikrobiler, og den fås med anhængertræk og må trække op til 300 kg. Den er perfekt som bil nummer to, men kan også sagtens benyttes alene.

 

Book prøvetur

Mere om model
i20

i20

Vælger du en i20, får du en bil med et smart design. Den er lige en tak større end vores i10 og byder derfor på lidt mere plads og mere motorkraft. Den rummelige kabine og det gode bagagerum gør, at i20 egner sig godt til dagligdagens forskellige gøremål. Og så er den spækket med sikkerhedsudstyr.

 

Book prøvetur

Mere om model
i30

i30

Hyundai i30 er en sporty og rummelig bil, hvor der er fokus på sikkerhed og komfort. Vælger du denne, får du som standard en bil, der er fyldt med sikkerhedsudstyr, så du trygt kan tage hele familien med på køretur. Du får også en bil med god rummelighed – både i kabinen og bagagerummet, som kan rumme hele 395 liter.

 

Book prøvetur

Mere om model
i30 Stationcar

i30 Stationcar

Vælger du i30 Stationcar får du en bil med fokus på sikkerhed og komfort. I forhold til i30 får du her et større bagagerum som rummer hele 602 liter. På i30 Stationcar er der også mulighed for tagrælinger, hvorfor denne model også egner sig rigtig godt til kør-selv-ferier.

 

Book prøvetur

Mere om model
BAYON

BAYON

BAYON er den mindste af vores SUV’er, men leder du efter en lille familiebil, hvor du får meget plads for pengene, så kunne det være et godt match. Der er overraskende meget plads i kabinen og bagagerummet rummer hele 411 liter. Som standard er den bl.a. udstyret med fartpilot med begrænser og fri bane-assistent.

 

Book prøvetur

Mere om model
KONA

KONA

KONA er en kvik og pålidelig SUV med et dynamisk ydre og en rummelig kabine. Den er udstyret med avancerede førerassistenter og sikkerhedsfunktioner, som gør den til en oplagt familiebil. Og så er dens komfortable indre og nyeste teknologi pakket særdeles flot og iøjnefaldende ind.

 

Book prøvetur

Mere om model
TUCSON

TUCSON

TUCSON er en klassisk og rummelig SUV, som egner sig godt til al slags vejr og terræn. Med en TUCSON har du mulighed for at trække helt store læs som f.eks. hestetrailere og campingvogne. En TUCSON er alsidig og egner sig godt både til fritid og erhverv. Det er ikke for sjov, at den er en af de bedst sælgende SUV’er i verden.

 

Book prøvetur

Mere om model

Hvad vil du læse mere om?

Udforsk familiebiler, SUV'er og andre biltyper

Udforsk familiebiler, SUV'er og andre biltyper

Se elektriske biler

Se elektriske biler

Find biler med automatgear

Find biler med automatgear

Tilbage til oversigten

Tilbage til oversigten