Hyundai IONIQ 6 og Hyundai IONIQ 5 kører forbi parkeret Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid der oplades

Biler fra Hyundai med automatgear

Stort set alle Hyundai-modeller fås med automatgear

Foretrækker du den ekstra kørekomfort, der er forbundet med automatgear, så kan du få dit ønske opfyldt i stort set alle vores modeller. Den eneste undtagelse er performancebilen i20 N og den lille, vakse i10, der dog kan leveres med en særlig, automatiseret manuel gearkasse. Se vores biler med automatgear her.
i10

i10

Dette er Hyundais mindste bil. Vælger du denne, får du, på trods af størrelsen, en bil, der er både rummelig, sjov at køre og friskt udstyret. Der er god plads i kabinen, bagagerummet er et af de største i klassen af mikrobiler, og der kan tilkøbes anhængertræk, som giver mulighed for at trække op til 300 kg. Den er perfekt som bil nummer to, men kan også sagtens benyttes alene. Hyundai i10 fås med en særlig, automatiseret manuel gearkasse, der minder om automatgear. Læs mere om det særlige gear her.

Mere om model
i20

i20

Vælger du en i20, får du en bil med et smart design. Den er lige en tak større end vores i10 og byder derfor på lidt mere plads og motorkraft. Den rummelige kabine og det gode bagagerum gør, at i20 egner sig godt til dagligdagens forskellige gøremål. Og så er den spækket med sikkerhedsudstyr.

Mere om model
i30

i30

i30 er en sporty og rummelig bil, hvor der er fokus på sikkerhed og komfort. Vælger du denne, får du som standard en bil, der er fyldt med sikkerhedsudstyr, så du trygt kan tage hele familien med på køretur. Du får også en bil med god rummelighed – både i kabinen og bagagerummet, som kan rumme hele 395 liter.

Mere om model
i30 Stationcar

i30 Stationcar

Vælger du i30 Stationcar får du en bil med fokus på sikkerhed og komfort. I forhold til i30 får du her et større bagagerum, som rummer hele 602 liter. På i30 Stationcar er der også mulighed for tagrælinger, hvorfor denne model også egner sig rigtig godt til kør-selv-ferier.

Mere om model
KONA

KONA

KONA er en kvik og pålidelig SUV med et dynamisk ydre og en rummelig kabine. Den er udstyret med avancerede førerassistenter og sikkerhedsfunktioner, som gør den til en oplagt familiebil. Og så er dens komfortable indre og nyeste teknologi pakket særdeles flot og iøjnefaldende ind.

Mere om model
KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric er en kvik og pålidelig SUV til hverdagen. Og senere i år kommer der en helt ny variant af denne model. Vælger du den, får du en fuldelektrisk bil med god plads i både kabinen og bagagerummet. Den er fyldt med god komfort og sikkerhedsudstyr, der gør køreturen for både fører og passagerer tryg.

Mere om model
TUCSON

TUCSON

TUCSON er en klassisk og rummelig SUV, som egner sig godt til al slags vejr og terræn. Med en TUCSON har du mulighed for at trække helt store læs som f.eks. hestetrailere og campingvogne (op til 1.650 kg). En TUCSON er alsidig og egner sig godt både til fritid og erhverv. Det er ikke for sjov, at den er én af de bedst sælgende SUV’er i verden.

Mere om model
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Dette er én af vores mest populære familiebiler. Med god grund. For vælger du denne, får du en bil med et skarpt design, masser af komfort, klasseledende sikkerhed, 265 hk, og så kører den op til 62 km på én enkelt opladning. Samtidig kan den trække op til 1.350 kg. 

Mere om model
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Vores største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Skal dette være din næste bil, får du en familiebil fyldt med komfort, nyeste teknologi, sikkerhed og luksus. Hvis ikke du har brug for alle 7 sæder, kan sæderne på anden række lægges ned enkeltvis, så du har plads til ekstra bagage.

Mere om model
IONIQ 5

IONIQ 5

Én af vores mest populære biler er IONIQ 5. Den har både gjort sig bemærket ved dens futuristiske design, rummelighed og pris. Vælger du varianten med det store batteri, kan den køre op til 507 km på en enkelt opladning, og benytter du en lynlader kan den lade fra 10-80% på ned til 18 minutter. Som prikken over i’et er den både kåret til Årets Bil i Danmark 2022 og Årets Bil i Verden 2022.

Mere om model
IONIQ 6

IONIQ 6

Vores næste banebrydende elbil er IONIQ 6, som er en stor elektrisk sedan i et strømlinet design med rene og afrundede linjer. Denne model sætter ekstra fokus på dig som fører og giver dig endnu bedre rækkevidde på op til 614 km på en opladning.

Mere om model
IONIQ 5 N

IONIQ 5 N

Ready, set, go. Her er vores banebrydende, elektriske performancebil, der tager motorsportsinspirerede biler til et helt nyt niveau. Op til 650 hk, N-funktioner og -komfort, der får dig til at smile – i hverdagen og på racerbanen. 

Mere om model

Mere om biler fra Hyundai med automatgear

Hvad er et automatgear egentlig?

Hvad er et automatgear egentlig?

I en bil med manuelt gear, er det dig selv, der styrer hvilke tandhjul, der skal benyttes i gearkassen. Med automatgear er det bilen selv, der skifter gear, når der er behov for det. Men faktisk er det også muligt at skifte gear selv i vores biler med automatgear – dog med undtagelse af elbilerne. De fleste Hyundai-biler med automatgear har en såkaldt DCT-gearkasse, som er fuldautomatisk og både kan være 6- og 7-trinsgearkasser. Fælles for automatgear er, at det kræver en avanceret teknologi, der gør, at disse biler er en anelse dyrere – afhængig af model cirka 20-30.000 kr.

Automatgear i en elbil

Automatgear i en elbil

Oplevelsen af at køre i en bil med et traditionelt automatgear og i en elbil er tæt på identiske. Men der er alligevel en forskel i teknikken. En elbil anvender nemlig ikke en gearkasse i traditionel forstand. Den benytter sig derimod af en reduktionsgearkasse, der er med til at reducere omdrejningerne på elmotoren. Derfor skiftes der ikke gear i en elbil. Elmotoren øger blot omdrejningerne, og på den måde kommer bilen op i fart.

Fordele ved automatgear

Automatgear i Hyundai i20

Mere jævn kørsel

Den største fordel ved automatgear frem for manuelt gear er, at din kørsel bliver mere jævn og flydende, fordi bilen selv sørger for at skifte til det rigtige gear.

Mand nyder afslappet kørsel med automatgear i Hyundai i20

Giver en mere afslappet kørsel

Mange personer, der kører mange kilometer, foretrækker automatgear, fordi de så kun skal koncentrere sig om kørslen. Bykørsel og kørsel med f.eks. trailer og campingvogn bliver også nemmere med automatgear.

7 tips til din kørsel med automatgear

#1 // Hold øje med dit automatgear på stejle nedkørsler

Går vejen kraftigt ned vil automatgearet vælge et højere gear, da din hastighed stiger. Her kan du vælge at skifte til manuelt gear (findes dog ikke i alle modeller og i elbiler).

#2 // Undgå at benytte venstre fod

Hold altid venstre fod væk fra pedalerne, både bremse og speeder. På den måde undgår du at ramme bremsen ved en fejl, da du kun benytter højre fod.

#3 // Når du kører i kø, så skal du ikke “krybe frem“

Det er fristende at lade bilen trille stille og roligt frem, ved at lette foden lidt fra bremsen, når du kører i kø. Det slider imidlertid på koblingen, så i stedet bør du lade afstanden til bilen foran dig blive stå stor, at du kan slippe bremsen helt, når du skal lukke hullet.

#4 // Bliv altid i “D“, når du kører

Det er en skrøne, at du sparer brændstof, hvis du skifter til "N", når du kører ned ad bakke. Bliv derfor altid i "D", når du kører.

#5 // Hold helt stille, før du skifter fra “D“ til “R“

Skal du lave en trepunktsvending, så bør du først skifte gearvælgeren, når bilen holder helt stille, ellers lader du gearkassen bremse hele bilens vægt – og det er ikke godt.

#6 // Du skal ikke skifte til “N“, når du holder stille

Du sparer hverken benzin eller mindsker slid på gearkassen ved at skifte fra "D" til "N", når du holder stille. Bliv i "D" og hold bremsen nede til du kan køre fremad igen.

#7 // Skift først til “P“, når bilen holder helt stille

Når du skifter til "P" låses automatgearet med en låsestift. Denne stift bliver beskadiget, hvis du skifter til "P" før bilen holder helt stille.

Hvorfor vælge Hyundai?

At vælge Hyundai er at vælge sikkerhed. For det er ikke kun vores biler, der er fremstillet efter de højest mulige kvalitetsstandarder – garantien er også i absolut verdensklasse. En ny Hyundai er udstyret med topmoderne sikkerhedsfunktioner og skulle der alligevel ske noget, har du gratis vejhjælp i mindst et år.
Enestående garanti

Enestående garanti

Hos Hyundai tilbyder vi Danmarks mest omfattende garanti på din nye bil. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Det gør vi, fordi vi kan stå inde for kvaliteten af vores biler. Det giver dig tryghed, så du kan købe en ny bil med ro i maven.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

Læs mere
Også på batterier

Også på batterier

På vores el- og hybridbiler tilbyder vi yderligere hele 8 års garanti på batteripakken. Dog maksimalt 160.000 km. Dermed har du sikkerhed for, at selvom det er ny teknik, så har Hyundai testet og udviklet på disse batteripakker, således vi kan tilbyde denne fabriksgaranti.

Læs mere
Vejhjælp

Vejhjælp

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælpsordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

Læs mere
Euro NCAP

Euro NCAP

Din sikkerhed er altafgørende, når vi designer og producerer vores biler. Derfor har både IONIQ 5, IONIQ 6 og TUCSON scoret topkarakterer i sikkerhed hos det kendte testinstitut Euro NCAP. Det betyder, du trygt kan køre i en Hyundai og glæde dig over alt det højtteknologiske sikkerhedsudstyr, som sikrer dig i de situationer, hvor der er brug for det.

Læs mere
Sikkerhed

Sikkerhed

Sikkerhed er en topprioritet, når vi udvikler vores biler. Derfor arbejder vi med tre områder inden for sikkerhed: aktiv sikkerhed, passiv sikkerhed og innovativ sikkerhed. De aktive er med til at forhindre ulykker, de passive er skabt til at håndtere en kollision, og de innovative hjælper dig på dine hverdagskøreture.

Læs mere

Hvad vil du læse mere om?

Udforsk elektriske biler

Udforsk elektriske biler

Se benzinbiler

Se benzinbiler

Familiebiler, SUV'er og andre biltyper

Familiebiler, SUV'er og andre biltyper

Tilbage til oversigten

Tilbage til oversigten