Mere connectivity

Mere connectivity

Rigtig gode forbindelser

Det er ikke kun med Bluelink og Hyundai LIVE Services, at du har en verden af gode forbindelsesmuligheder. Din Hyundai er udstyret med funktioner og detaljer, der gør det nemt at koble af og på, uanset hvor du skal hen.
Apple CarPlay og Android Auto

Apple CarPlay og Android Auto

Alle nyere Hyundai-modeller er kompatible med Apple CarPlayTM og Android AutoTM. Du skal blot slutte din mobil til – og du har alle dine favorit-apps på bilens touchskærm.

Trådløs forbindelse

Trådløs forbindelse

På udvalgte modeller er der mulighed for trådløs Apple CarPlayTM og Android AutoTM, så man slipper for at tilslutte sin smartphone med besværlige kabler.

Trådløs opladning af mobiltelefon

Trådløs opladning af mobiltelefon

Den trådløse opladerbakke er centralt placeret i bilens konsol og gør det nemt at lade din mobil op uden brug af kabler.   USB- og AUX-indgang

USB- og AUX-indgang

USB- og AUX-indgangene er placeret let tilgængeligt i bilen og byder på plug’n’play for din mobil og andre digitale enheder.eCall

eCall

Din Hyundai kalder automatisk på assistance, hvis du er ude for et uheld, eller hvis en eller flere airbags udløses. Du kan også selv trykke på knappen – døgnet rundt – hvis du har brug for hjælp.

Bluetooth

Med mobilen koblet til Hyundais multimediesystem via Bluetooth kan alt styres håndfrit – og du kan fokusere fuldt ud på trafikken omkring dig.
Er din mobil kompatibel?

Er din mobil kompatibel?

Langt de fleste smartphone-modeller har Bluetooth og er som udgangspunkt kompatible med bilen, hvis den også er monteret med Bluetooth. Løbende udvikling kan dog føre til at både nye og ældre modeller har ingen eller begrænset funktionalitet. Vi anbefaler derfor, at du altid prøver at tilkoble din telefon inden købet, for at tjekke om der er et fungerende match.

Læs mere om Bluelink

Bluelink-appen

Bluelink-appen

Læs mere
LIVE Services

LIVE Services

Læs mere
Oversigtsside

Oversigtsside

Læs mere