Flere gode forbindelser med din telefon

Det er ikke kun med Bluelink og Hyundai LIVE Services, at du har en verden af gode forbindelsesmuligheder. Din Hyundai er nemlig udstyret med endnu flere funktioner og detaljer, der gør det nemt at koble af og på, uanset hvor du skal hen.
Apple CarPlay og Android Auto

Apple CarPlay og Android Auto

Alle nyere Hyundai-modeller er kompatible med Apple CarPlayTM og Android AutoTM. I de nyeste kan du forbinde med skærmen trådløst – i andre skal du blot slutte din mobil til via et kabel. Så har du nemt og enkelt adgang til dine favorit-apps på bilens touchskærm.

Hyundai connectivity bilejer i sin bil
Hyundai connectivity bilejer på vej hen til sin i30

Andre muligheder med din telefon

Bluetooth

Bluetooth

Du kan selvfølgelig også forbinde din telefon via Bluetooth, så du kan foretage opkald, lytte til musik, podcasts og lydbøger. Når din telefon er koblet til Hyundais multimediesystem via Bluetooth, kan alt styres håndfrit – og du kan fokusere fuldt ud på trafikken omkring dig.

Bluetooth er kompatibel med udvalgte telefoner. Funktionalitet afhænger ligeledes af telefontype. Vi anbefaler derfor, at du altid prøver at tilkoble din telefon inden køb for at tjekke, om der er et fungerende match.

USB- og AUX-indgang

USB- og AUX-indgang

USB- og AUX-indgangene er placeret let tilgængeligt i bilen og byder på plug’n’play for din mobil og andre digitale enheder.Trådløs opladning af mobiltelefon

Trådløs opladning af mobiltelefon

Den trådløse opladerbakke er centralt placeret i bilens konsol og gør det nemt at lade din mobil op uden brug af kabler.

Kræver Qi-kompatibel smartphone.

eCall

eCall

Din Hyundai kalder automatisk på assistance, hvis du er ude for et uheld, eller hvis en eller flere airbags udløses. Du kan også selv trykke på knappen – døgnet rundt – hvis du har brug for hjælp.

Læs mere om Bluelink

Bluelink-appen

Bluelink-appen

Kom godt i gang

Kom godt i gang

LIVE Services

LIVE Services

Oversigtsside

Oversigtsside