Bluelink-app

Bluelink-app

Hold øje med din bil

Uanset hvor du er, kan du følge med i din bils tilstand via din telefon. Er den låst? Er alarmen gået? Eller har du glemt, hvor meget brændstof, der er tilbage på bilen?
Bluelink Chek In 1

Lås på afstand

Har du glemt at låse bilen? Du modtager en push-besked på din mobil, hvis du glemmer at låse din Hyundai. Via Bluelink-appen kan du både låse bilen og låse den op.

Undgå indbrud

Hvis nogen forsøger at bryde ind i din Hyundai, får du en push-besked på din mobil i samme øjeblik, det sker, så du kan reagere i tide.

Bluelink Chek In 2

Sikkerhedsnotifikationer

Vær på den sikre side. Få notifikationer om dæktrykket på din Hyundai – eller om der skulle være problemer med bremserne.

Kontroller bilens status

Med appen har du det fulde overblik over din Hyundai. Se, om bilen er låst, tjek status på brændstofniveauet og se, om du har husket at lukke alle døre og vinduer.

Brug din smartphone og planlæg ruten

Via appen kan du planlægge din rute på forhånd. Og hvis du ikke har mulighed for at parkere tæt på din destination, kan du navigere via appen.
Bluelink Maps 1

Send destination til din bil

Find parkeringspladser, restauranter, tank- og ladestationer i din app. Appen synkroniserer ruten med navigationssystemet i bilen, så du er klar til at tage af sted med det samme, du har sat dig bag rattet.

Bliv fulgt til døren

Når du slukker bilen, kommer der en pop-up på din smartphone, der tilbyder rutevejledning til din destination – enten via augmented reality eller Google Maps.

Find min bil

Glem aldrig hvor du har parkeret din bil. Et kort i Bluelink-appen viser bilens præcise placering, så du nemt kan finde tilbage til den.

Til dig med en elbil

Hvis du har en elektrisk Hyundai med Bluelink, får du – ud over alle ovennævnte funktioner – også adgang til følgende funktioner.
Bluelink Elbil 1

Programmérbar klimakontrol

Varm din Hyundai op på forhånd – eller køl den ned med din Bluelink-app. Så har du altid den temperatur, du ønsker dig, når du stiger ind i bilen.

Gælder ikke for plug-in hybrider. 

Har du strøm nok?

Hold øje med hvor langt du kan køre i din elektriske Hyundai, før den løber tør for batteri. Det giver ro i maven.

Bluelink Elbil 2

Opladningsstatus

Se din bils lade- og batteristatus. Så har du altid overblik over, om din Hyundai lader korrekt, selvom du ikke er i nærheden af den.

Du styrer opladningen

Du kan starte og stoppe opladning af din Hyundai, uanset hvor du er, når den er tilsluttet en ladestander, og du kan indstille dit forventede køretidspunkt, og hvor længe eller hvornår opladningen skal finde sted.

Personliggør appen

Ud over at appen er praktisk hjælp til dig, kan du også tilpasse brugerfladen, så den matcher dine behov.
Bluelink Personal 1

Få overblik over dine ture

Hvis du har brug for et resumé af dine ture den sidste måned, uge eller dag, kan du via kalender-funktionen få et sammendrag af distance, køretid, gennemsnitsfart og tophastighed.

Synkroniser med din kalender

Du kan synkronisere din kalender på telefonen med kalenderen i Bluelink-appen, så du kan se dagens begivenheder direkte i appen.

Bluelink Personal 2

Forbind til iCloud

Når du har indstillet Bluelink appen, som du ønsker den, kan du gemme din profil og indstillinger i iCloud og på den måde nemt overføre dem, hvis du får en ny Hyundai.  

Indstil hjemmeskærm

Du har mulighed for at indstille hjemmeskærmen og aktivere og deaktivere funktioner, alt efter hvad du har brug for. Du kan også bruge både Touch-id og Face-id, og tilføje appen som Widget, så du kan styre appen, selvom skærmen på din smartphone er låst.

Hvordan aktiverer jeg Bluelink?

Se nedenstående guide og bliv klogere på, hvordan du aktiverer Bluelink.

Tillad cookies, for at se denne video

Download Bluelink

Download Bluelink

For at få glæde af alle Bluelink-funktionerne, skal du downloade appen til din telefon eller tablet:

 

Download på App Store

Download på Google Play

 

 

Ofte stillede spørgsmål

Bluelink er tilgængelig for dem, der har tilkøbt det navigationssystem, der hører til den 10.25” touchskærm.

Hvis du har en smartphone fra Apple eller Android, kan du bruge appen.

Ja. Når du bruger appen på din telefon, så bruger du data.

Men når du bruger Bluelink i din Hyundai, bruger den ikke data fra din telefon, fordi der er et SIM-kort installeret i bilen.

Når du har downloadet Bluelink-appen og oprettet en profil, skal du aktivere Bluelink i bilen. Så kan du tilføje din Hyundai i appen.

Bilens primære bruger kan dele adgang med alle de brugere, der er behov for.  

Hvis du oplever forbindelsesproblemer, kan du nulstille Bluelink-systemet. Det gør du ved at trykke på den lille knap, som sidder på rammen af bilens skærm i ca. 3-5 sekunder. Vi anbefaler, at du benytter en spids genstand til dette, f.eks. en kuglepind.

Hvis ovenstående ikke hjælper, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte din Hyundai-forhandler. 

Læs mere om Bluelink

LIVE Services

LIVE Services

Læs mere
Andre forbindelsesmuligheder

Andre forbindelsesmuligheder

Læs mere
Oversigtsside

Oversigtsside

Læs mere