Skabt til at beskytte dig

Når vi konstruerer en ny Hyundai, så er vi særligt opmærksomme på, hvordan bilen håndterer en kollision. Køretøjets design er skabt, så det fungerer som et forsvar, der sikrer, at du og dine passagerer altid er beskyttede.
Hyundai passiv sikkerhed TUCSON set fra front og siden
Kvinde kører i Hyundai TUCSON med høj sikkerhed

Konstruktion

Indbygget sikkerhed

Hver eneste Hyundai er konstrueret til at modstå sammenstød og til at beskytte alle passagerer, uanset hvilket sæde de sidder på.
Forstærket chassis

Forstærket chassis

Et chassis er basisrammen for et køretøj. Hos Hyundai benytter vi højstyrke-stålplader, der er optimeret til at absorbere stød.

Unikke kollisionszoner

Unikke kollisionszoner

En Hyundai er konstrueret med unikke kollisionszoner (også kaldet “crumple zones“), der absorberer sammenstødsenergien og på den måde øger sikkerheden for dig og dine passagerer i tilfælde af en kollision.

Minimerer rulning

Minimerer rulning

Biler fra Hyundai er bygget med et meget lavt tyngdepunkt, så risikoen for rulning er minimeret.

Airbags

Beskyttet fra alle vinkler

En Hyundai har mindst seks airbags (to foran, to i siden og to gardinairbags), så du og dine passagerer er beskyttet fra alle vinkler. De avancerede frontale airbags bestemmer, hvornår og hvordan bilens airbags skal udløses ud fra en hver enkelt passagers position i bilen, deres brug af sikkerhedssele og ulykkens alvorlighed.
Midterairbag mellem forsæderne

Midterairbag mellem forsæderne

Nogle Hyundai-modeller har et forbedret 7-airbagssystem, hvor der er en ekstra midterairbag mellem forsæderne. Med en midterairbag, der er monteret på højre side af førersædet, forhindres bilens fører og forsædepassageren i at kollidere med hinanden. Det minimerer risikoen for alvorlige skader.

eCall

Automatisk kald efter nødhjælp

I tilfælde af en ulykke sikrer Hyundais eCall-service, at der automatisk gives besked efter nødhjælp. Der leveres information om bilens nøjagtige placering, tidspunkt for ulykken samt detaljer om køretøjet.

Mere sikkerhed

Aktiv sikkerhed

Aktiv sikkerhed

Læs om Hyundais avancerede, elektroniske sikkerhedssystemer, der både forebygger ulykker og forbedrer sikkerheden.

Læs mere
Innovativ sikkerhed

Innovativ sikkerhed

Hyundai investerer kraftigt i forskning, udvikling og forbedring af sikkerheden i vores biler. Læs om vores innovative teknologier.

Læs mere

De viste sikkerhedsfunktioner er ikke til stede i alle vores biler. Det afhænger af model og udstyrsvariant. På bilernes prisliste findes der en samlet listet over sikkerhedsfunktioner i den pågældende bil.