Din Hyundai passer på dig

Vores biler er udstyret med aktive sikkerhedssystemer, der kan forhindre ulykker. Det unikke “SmartSense“ holder øje med andre køretøjer i trafikken, så du undgår kollisioner, mens en række andre sikkerhedsteknologier hjælper dig med at have en tryg kørsel. Fra Hyundai har vi også arbejdet målrettet mod at designe sikkerhedsfunktioner, der er rettet mod børn i trafikken.
IONIQ5 Breaker Large Ext Back
TUCSON Kore Paa Vej Breaker Lille

Smart sense

Forudser og griber ind ved risiko for kollision - helt automatisk

Hyundais avancerede førerassistentsystem er designet til at forudse trafikken, så det kan gribe ind og hjælpe dig med at undgå kollisioner. Systemet benytter sensorer, kameraer og radarer til at overvåge området omkring din Hyundai og griber automatisk ind, hvis det er nødvendigt.

Motorvejsassistent

Funktionen er en kombination af vognbaneassistent med følgefunktion og nagivationsbaseret adaptiv fartpilot, der bruger sensorer og kortdata for en sikker kørsel. Motorvejsassistenten er også i stand til selv at justere hastigheden. 

Udvidet automatisk nødbremse (FCA)

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser. Den udvidede automatiske nødbremse genkender både fodgængere og cyklister.

Vognbaneassistent (LFA)

Vognbaneassistenten burger kameraet I forruden til at identificere vognbanelinjerne på vejen. Hvis systemet aktiveres, mens bilen krydser linjerne (uden at du blinker af), vil bilen selv rette op og sørge for, at holde sin egen bane.

Aktiv blindvinkel-sensor (BCA)

Advarer dig, når et køretøj er i dine blinde vinkler, og hvis du alligevel begynder at skifte vognbane, vil BCA-teknologien advare dig og din bil vil bremse på modsatte hjulsæt for at undgå kollision og flytte bilen tilbage til den oprindelige, centrerede position.

Advarsel for bagvedkrydsende trafik (RCCA)

Når bilen bakkes ud af en parkeringsplads, hjælper denne funktion med at forudse trafik, der krydser fra siderne. Bremser også, hvis nødvendigt.

Træthedsassistent (DAW)

Med træthedsassistenten bliver du advaret, hvis systemet mærker tegn på uopmærksomhed, træthed eller distraktion i din kørsel.

Navigationsbaseret fartkontrol (NSCC)

Denne funktion benytter navigationssystemet til at forudse kommende sving eller strækninger på motorveje og justerer automatisk hastigheden for en endnu mere sikker kørsel. 

Denne funktion er baseret på tilgængelige data fra navigationssystemet. I tilfælde af manglende eller forkerte data afspejler dette muligvis ikke de aktuelle forhold. Sørg for at overholde vejforholdene og lokale hastighedsgrænser, selv når systemet er tændt.

Ekstra sikkerhed

Praktiske sikkerhedsfunktioner i en travl hverdag

Hos Hyundai har vi udviklet en lang række praktiske og brugervenlige funktioner, der gør din kørsel mere behagelig – samtidig med at din opmærksomhed holdes på vejen foran dig.
Automatisk skiltegenkendelse (ISLA)

Automatisk skiltegenkendelse (ISLA)

Aflæser trafikskilte ved hjælp af frontkameraet og advarer dig, hvis du overskrider fartgrænsen. Hvis du aktiverer hastighedsassistenten, vil den ved motorvejskørsel - afhængig af variant - justere din hastighed, så den passer til fartgrænserne.

Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering (BVM)

Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering (BVM)

Advarer om biler i den blinde vinkel med visning i instrumenteringen. Du kan se både højre og venstre side af din Hyundai med de smarte blindvinkel-kameraer. Kameraerne aktiveres ved brug af blinklys, når du ønsker at skifte vejbane.

Fjernlysassistent (HBA)

Fjernlysassistent (HBA)

Registrerer modkørende køretøjer og forankørende biler i din egen vognbane og skifter automatisk til nærlys. Når der ikke registreres flere køretøjer, genaktiveres fjernlyset.

Læsning af SMS

Læsning af SMS

Modtager du en SMS under kørsel, kan din Hyundai automatisk læse beskeden op for dig, så du kan bevare fokus på trafikken.

Vejhjælp

Vejhjælp

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælpsordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

Mere om vejhjælp

Børnesikkerhed

Sikkerhed for de mindste

Alle passagerer skal opleve samme, høje sikkerhed. Hos Hyundai lægger vi særlig vægt på sikkerheden for de mindste passagerer. Derfor har vi udviklet helt specifikke sikkerhedsfunktioner, der er designet til at beskytte børn.

Udstigningsassistent (SEA)

Udstigningsassistent (SEA)

Registrerer køretøjer, der nærmer sig bagfra. Dørene låses kortvarigt for at sikre, at der ikke kan foretages en uhensigtsmæssig udstigning.

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Sensorer holder øje med, om der er bevægelse på bagsædet og underretter føreren via bilens display, hvis børn eller kæledyr ved et uheld er blevet efterladt. Hvis sensorerne opfanger bevægelse, efter du har forladt bilen, vil hornet automatisk aktiveres, lysene vil blinke, og du vil modtage en besked på din smartphone.

Mere sikkerhed

 Passiv sikkerhed

Passiv sikkerhed

Læs mere om, hvordan en Hyundai er bygget til at beskytte passagererne og modstå sammenstød.

Læs mere
Innovativ sikkerhed

Innovativ sikkerhed

Hyundai investerer kraftigt i forskning, udvikling og forbedring af sikkerheden i vores biler. Læs om vores innovative teknologier.

Læs mere

De viste sikkerhedsfunktioner er ikke til stede i alle vores biler. Det afhænger af model og udstyrsvariant. På bilernes prisliste findes der en samlet listet over sikkerhedsfunktioner i den pågældende bil.