System Error

 
 


car_2019-01-07-electric-days-kona

 
 
 
 
 
top
SÅDAN HAR DU IKKE SET EN ELBIL FØR

Du kører. Du giver den liv.

Alsidig og virkelig sjov at køre i – den spritnye KONA electric er den første SUV-elbil i Europa. Den kombinerer imponerende rækkevidde med fræk og rummelig SUV-stil. Der er ingen kompromiser.

Fremtidens design.

Den nye KONA electric kombinerer fremtidens kørsel med moderne bildesign.


Individuel og anderledes

Den flotte, lukkede kølergrill, som kendetegner KONA electric, giver ikke kun en aerodynamisk fordel, men giver også et individuelt look, som viser, at her kommer en elbil.

Sofistikerede linjer

Bagfra viser KONA sin SUV-linje med det muskuløse og kraftfulde design. Smarte detaljer og sofistikerede linjer fanger øjet.

 • Enestående garanti

  Hyundai KONA electric har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning og 8 år eller 200.000 km garanti på batteripakken. Læs mere her.

 • Gear

  KONA electric fås med automatgear. Se de forskellige tilhørende motorvarianter her.

 • 0 kg.

  Hyundai KONA electric er desværre ikke godkendt til træk og må derfor intet trække. Læs mere om bilen her.

Den ultimative kombination.

Kombinerer du både det flotte udseende og en utrolig lange rækkevidde på op til 449 km (afhængig af variant), har du den ultimative kombination af design og miljøvenlig kørsel.

Ovenstående film er en international produktfilm. Filmen viser ekstraudstyr eller udstyr, som kan være afhængig af variant. Der kan også være udstyr, som ikke tilbydes i Danmark. Se priser og udstyr her. De angivne data er nødvendigvis ikke gældende for alle modelvarianter.
Fleksibel opladning

Oplad derhjemme eller på farten via en af de mange hurtig ladestationer. Uanset hvad, håndterer KONA electric det via en række forskellige lademuligheder. Litiumbatteriet har hele 8 års garanti (200.000 km) og er udviklet til at tilpasse sig de forskellige lademetoder. Normal ladetid vist på billedet kræver Twin Power - læs mere her.


Opsamling af bremseenergi

Via det avancerede system for opsamling af bremsenergien, lader KONA electric på batteriet, når bilen motorbremser. Du vælger selv, hvor meget regenerativ motorbremse du har via skiftepanelerne på rattet. Fra niveau et til tre.


Head-Up Display (HUD)

Hold øjnene på vejen, mens du ser relevant information som fart og advarsler. Der er også mulighed for visning af navigation. Head-Up Display er afhængig af variant.


Smart digital instrumentering

Det delvist digitale instrumentering viser vigtige informationer som batteriniveau, opsamling af bremseenergi, fart m.m. Displayet skifter også efter, hvilken køreindstilling du er i.

EKSTERIØR
Exterior

Elbil til alle.

Det smarte og moderne design på KONA electric fanger øjet og giver beundrende blikke. KONA electric er elbilen til alle, som ikke vil gå på kompromis med størrelse og rækkevidde.

 • More Forlygter med fuld LED og LED-blinklys
  More LED-kørerlys og tågeforlygter
  • 119763_Kona_Electric_EV_Images_Desktop_540x600px_Smarte-lygter_taendt2
   Forlygter med fuld LED og LED-blinklys

   For endnu bedre lys, tilbydes LED-forlygter inkl. High Beam Assist, som blænder ned for modkørende (ekstraudstyr).

  • 119763_Kona_Electric_EV_Images_Desktop_540x600px_Aerodynamisk-design2
   LED-kørerlys og tågeforlygter

   Flot og letgenkendeligt LED-kørerlys, integreret i tågeforlygterne (Afhængig af variant).

 • More Alufælge
  More Flotte, dynamiske linjer
  • 119763_Kona_Electric_EV_Images_Desktop_540x600px_Alufaelge
   Alufælge

   De store 17” alufælge er smarte og unikke, og designet så de giver så lidt vindmodstand som muligt.

  • 119763_Kona_Electric_EV_Images_Desktop_540x600px_Smart-og-praktisk
   Flotte, dynamiske linjer

   Langs siden af Tucson er de flotte linjer, som er med til at give bilen et dynamisk SUV-look.

 • More LED-baglygter
  More Smarte SUV-detaljer
  • 119763_Kona_Electric_EV_Images_Desktop_540x600px_Buede-baglygter-2
   LED-baglygter

   De nye baglygter fås nu med flot LED (afhængig af variant).


  • 119763_Kona_Electric_EV_Images_Desktop_540x600px_Bagagerumskapacitet
   Smarte SUV-detaljer

   Bagerst finder du smarte SUV-detaljer, som er med til at fuldende looket og understrege bilens identitet (afhængig af variant).


INTERIØR
Exterior

Smuk og individuel.

Det er sans for detaljen, som præger kabinen i KONA electric. Fra materialer i smuk, blød plast til de velformede sæder. Indtræk fås i både stof og læder/kunstlæder (afhængig af variant).Smuk og individuel.

Det er sans for detaljen, som præger kabinen i KONA electric. Fra materialer i smuk, blød plast til de velformede sæder. Indtræk fås i både stof og læder/kunstlæder (afhængig af variant). • More Med fuld kontrol
  More Digital instrumentering
  More Skift gear med tryk på en knap
  • 119763_Kona_Electric_EV_Images_Desktop_540x600px_Med-fuld-kontrol
   Med fuld kontrol

   Via det smarte rat har du ikke alene kontrol over bilen men også over en lang række af funktioner som fartpilot, radio, telefon m.m. Der er desuden også varme i rattet til de kolde morgener.

  • 119763_Kona_Electric_EV_Images_Desktop_540x600px_Digital-instrumentering
   Digital instrumentering

    Følg med i batterikapaciteten, hastighed og den regenerative energi, som KONA electric løbende opsamler. Den flotte, store, digitale instrumentering er nem at læse og understreger fremtidens bil.

  • 119763_Kona_Electric_EV_Images_Desktop_540x600px_Skift-gear-med-tryk-paa-en-knap
   Skift gear med tryk på en knap

   Lige ved fingerspidserne sidder knapperne for gearet. Vælg mellem frem, tilbage, parkér eller neutral. Nemt og bekvemt.

 • Rummelighed

  Plads til det hele - med plads til både fem passagerer og alt det, du behøver at have med. Med et bagagerum på 332 liter (VDA-mål) og hele 1.114 liter, hvis du lægger begge sæder ned. Fleksibel og rummelig.

 • Centerkonsol

  Her møder du ikke almindelig gearstang. En fremtidssikker elbil kører man ved blot et tryk på en knap. Nemt og let at betjene. Så har du også god plads til andre ting eller krus i den store kopholder.

 • Soltag

  Invitér soler indenfor med det lækre soltag og åben øjnene for en ny måde at køre bil på (ekstraudstyr). Kan ikke kombineres med tag i kontrastfarve.

TEKNOLOGI
Exterior

Sjov i gaden.

Glæd dig over fordelen ved elbilen med den hurtige acceleration og lange rækkevidde.

 


*Tallene viser data på 64 kWt batterimodellen. Tallene er ud fra testkrav fra den nye WLTP-test.(Worldwide Harmonised Light-Duty Vehicles Test Procedure). Aktuelle præstationer er afhængig af individuel kørselsmønster, udvendig temperaturer og brug af komfortudstyr som klimaanlæg, sædevarme m.m. 
**Ladetid ved 80% opladning og brug af 100 kW DC ladestander (Normal ladetid kræver Twin Power - læs mere her).

 


Virkelig sjov at køre.

At køre elbil behøver ikke være kedeligt. Bilen er lynhurtig i kraft af hele 395 Nm, som er tilgængelig lige fra du trykker på speederen. Fra 0-100 på 7,6 sekunder (64 kWh modellen). Tænker du rækkevidde? Vælg mellem to batteripakker 39 kWt som giver dig 289 km (WLTP), eller 64 kWt pakken som giver dig hele 449 km (WLTP) rækkevidde på en fuld opladning. Tallene er baseret på den nye WLTP-test.

 • More Den elektriske motor
  More Lithium-Ion Polymer batteri
  • 119763_Kona_Electric_EV_Images_Desktop_540x600px_Den-elektriske-motor
   Den elektriske motor

   Vælg mellem de to motorer for at finde netop det, som passer til din hverdag. 39 kWt batteriet giver dig en topfart på 155 km/t og en rækkevidde på 289 (WLTP). 64 kWt batteriet giver ekstra kraft med en topfart på 167 km/t og en rækkevidde på hele 449 km (WLTP). Output: 100 kw (136 hk) 150 kw (204 hk)

  • 119763_Kona_Electric_EV_Images_Desktop_540x600px_Lithium-ion-polymer-batteri
   Lithium-Ion Polymer batteri

   Ved at bruge lithium-ion Polymer batterier i stedet for mere almindelige batterier, sikrer Hyundai, at batterierne er mere effektive og bedre ved løbende op- og afladning. Samtidig er batterierne vandkølet via airconditionanlægget og får varme via el-systemet. Dette, kombineret med Hyundais høje kvalitet og driftssikkerhed, sikrer dig køreglæde i mange år. Rækkevidde og batterikapacitet 289 km / 39 kWt 449 km / 64 kWt

Adaptiv fartpilot.

For en mere afslappet og sikker kørsel. Den adaptive fartpilot sørger for at holde farten, men også for at bremse hvis trafikken ændrer sig. Helt ned til fuldt stop. Derefter øger den hastigheden igen op til at den fastsatte fart.

 • Hurtig ladning

  Har du adgang til en 100 kW oplader, kan du oplade bilen til 80% på under en time. Har du adgang til en 50 kW oplader, vil opladetiden være 57 min for 39 kWt batteriet og 75 minutter for 64 kWt batteriet.

 • Normal charging

  Har du adgang til en standard hjemmelader, vil det tage 9 timer og 35 minutter for den store batteripakke og 6 timer og 10 minutter for den lille batteripakke (kræver Twin Power - læs mere her). Du kan også bruge et helt almindelig strømstik som midlertidig oplader (Vi anbefaler dog montering af ladestation).

 • Programbar opladning

  Oplad, når du vil. Med KONA electrics avancerede batteristyring, kan du selv bestemme, hvornår du ønsker, at bilen skal lade. Så du eksempelvis kan lade, når det er mest miljøvenligt.

Ladestationer.

Find nemt en ladestation nær dig med det interaktive kort i bilen.
Forskellige måder at oplade din KONA electric.

 

 


Standard kabel

Dette kabel gør det muligt at oplade KONA electric overalt. Det er beregnet til tilslutning til en almindelig stikkontakt. Der er 3 indstillingsmuligheder. 6, 9 eller 12A* *Vi anbefaler kun brug af dette I nødsituation.


Hjemmelader

Få opsat en hjemmelader. Så kan du lade din KONA mens du sover. Se muligheder her.


Ladekabel til standere

Med dette kabel kan du tilkoble dig offentlige standere.


Hurtigladere

Den hurtigst måde at oplade din KONA electric på, er ved brug af hurtigladestationer. I Danmark tilbydes der ladestationer med helt op til 150 kW.

KOMFORT
Exterior

Skøn og rummelig.

Den nye KONA electric er designet til en travl hverdag med både passagerer og indkøb. Der er plads i bagagerummer og i kabinen og en lang liste af lækkert udstyr, som er testet og udvalgt til dig.Head-Up Display
 • 7” displayaudio
 • 8” navigationsystem

  • Trådløs opladning

   I midterkonsollen finder du et rum, hvor du kan lægge din mobil. Er den kompatibel med Qi-standard, vil den oplade uden brug af kabel. Et kompatibelt cover kan også benyttes (afhængig af variant).


  • KRELL Premium lydsystem

   Med et KRELL Premium lydsystem er du garanteret god lyd i hele kabinen. Så kan du bare rocke løs. Inklusive otte højttalere, heraf to tweetere 20 mm, fire 160 mm sidehøjttalere, en 100 mm centerhøjttaler og en 200 mm subwoofer. Forstærkeren leverer 45 W pr. kanal (afhængig af variant).


  • Varme i sæderne

   Dejligt med varme i sæderne på en kold morgen. Varme i forsæderne er standard på KONA electric.


  • Garanti

   Som enhver Hyundai, er KONA electric bygget efter de højeste standarder. Det er derfor, vi kan tilbyde en unik garanti på hele 5 år uden kilometerbegrænsning. Så du kan glæde dig over din bil år efter år.
   Yderligere giver Hyundai hele 8 års garanti eller 200.000 km for batteripakken. Din sikkerhed for mobilitet i fremtiden.  • Fuldautomatisk klimaanlæg

   Sæt temperaturen i kabinen som du vil. Med det fuldautomatiske klimaanlæg kan du vælge temperaturen i kabinen præcist. Du kan også vælge at frakoble passagersiden for at spare på batteriet, når du sidder alene i bilen.

  • Varme i rattet

   Nyd den luksuriøse følelse af varme i rattet på en kold morgen.

  • Taglast

   KONA electric tillader tagboks med vægt op til 80 kg. på taget. Se udvalget at lastholdere og bokse hos din lokale Hyundai-forhandler.

  SIKKERHED

  Hyundai SmartSense.

  Med Hyundai SmartSense får du ét af Hyundais mest avancerede sikkerhedssystemer. Fra automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse til træthedsregistrering, aktiv vognbaneassistent og fartpilot. Altsammen for at give dig den bedste og mest sikre køreoplevelse.
  Fjernlysassistent (HBA)

  Denne funktion blænder automatisk op og ned for fjernlyset. Derved har du altid optimalt lys om natten uden risiko for at blænde modkørende. Sammen med den avancerede autolight-funktion bedømmer systemet selv, hvornår det kræver mere lys end standard kørelys (afhængig af variant).


  Træthedsassistent (DAW)

  Denne funktion vurderer, om din kørsel tyder på, at du trænger til en pause. En auditiv og visuel alarm vil gøre dig opmærksom på dette. Systemet vurderer behovet ud fra en lang række parametre.


  Skiltevisning (SLIF)

  Via navigationen får systemet informationer om vejskilte. Vises i displayet (afhængig af variant).


  Statisk kurvelys

  Se mere når du svinger. Med statisk kurvelys lyser en ekstra pære op, når du drejer (afhængig af variant).

   
   
  • Adaptiv fartpilot (SCC)

   For en mere afslappet og sikker kørsel. Den adaptive fartpilot sørger for at holde farten, men også for at bremse hvis trafikken ændre sig. Helt ned til fuld stop. Derefter øger den hastigheden igen op til at den fastsatte fart.

  • SCC
  • AEB
  • RCTA
  • LFA
  • LKAS
  • BSD
  • END
  BYTTEPRIS

  Hvad er din nuværende bil værd?

  Få en hurtig vurdering på, hvad vi kan give dig i bytte for din bil ifm. køb af en ny Hyundai.
  Specifikationer
  Vælg Variant
  Pris Pris inkl. moms 274.995,-
  Kampagnepris -
  Årlig ejerafgift 660,-
  Energiklasse AAAA
  Præstationer Acceleration (sek.) 9,7
  Tophastighed (km) 155
  Motor Motortype 100kw/136hk /39 kWh
  Slagvolumen, ccm -
  Antal cylindre -
  Antal ventiler -
  Boring x slaglængde, mm -
  Kompressionsforhold -
  Maks. ydelser HK/KW/omdr. 136/100
  Maks. drejningsmoment, Nm/omdr. 395
  Transmission Elektrisk gearvælger
  Træk Forhjulstræk
  Bremser Bremsetype To-kreds diagonalt bremsesystem
  Bagbremser Regenetive bremser
  Forbremser Regenetive bremser
  Brændstofforbrug Blandet kørsel km/l (EU-norm) -
  Bykørsel km/l (EU-norm) -
  Landevejskørsel km/l (EU-norm) -
  Co2 udslip (g/km) 0
  Brændstoftype El
  Styretøj Type Tandstang med elektrisk servostyring
  Venderadius (m) 5,3
  Mål Længde (mm) 4180
  Bredde (mm) 1800
  Højde (mm) 1570
  Akselafstand (mm) 2600
  Overhæng - for (mm) 860
  Overhæng - bag (mm) 720
  Sporvidde - for (mm) 1564
  Sporvidde - bag (mm) 1575
  Vægt Køreklar vægt (kg) 1593
  Totalvægt (kg) 2020
  Trailervægt med bremse (kg) 0
  Trailervægt uden bremse (kg) 0
  Bagagerumskapacitet l (VDA norm) 332-1114
  Undervogn Fælgstørrelse 7x17
  Dækstørrelse 215/55 R17
  Foraksel MacPherson med krængningsstabilisator
  Bagaksel Multilink
  Trend Premium
  **Funktionalitet afhængig af telefontype
  4 køreindstillinger (ECO+, ECO, Comfort og Sport)
  7" touchskærm
  8" touchskræm
  ABS-bremsesystem m. EBD
  Airbags, 6 stk.
  Aircondition, fuldautomatisk klimaanlæg
  Apple CarPlay
  Armlæn, v. førersæde
  Attention assistent (træthedsovervågning)
  Aut. nødbremsesystem med fodgænger genkendelse
  Auto light control
  Automatisk skiltegenkendelse (SLIF)
  Baglygter LED
  Bakalarm med visning i skærm
  Bakspejl med automatisk nedblænding
  Blind vinkel detektor i sidespejle
  Bluetooth, m. betjening i rattet
  Bluetooth: Funktionalitet afhængig af tlf.type
  Bluetooth: Kompatibel med udvalgte tlf.
  Centrallås, fjernbetjent m. alarm (inkl. 2 nøgler)
  Dørhåndtag, indfarvede
  Fartpilot: Adoptiv (afstandsradar)
  Fjernlysassistent
  Forlygter med statisk kurvelys
  Forsæder med kølefunktion 3-trin
  Forsæder: el-justerbare
  Fælge 17", alu
  Førersæde, højdejusterbart
  HUD display (viser fart, LDWS, navigation m.m.)
  Indtræk, kombineret læder og imiteret læder
  Inkl minHyundai adgang
  ISOFIX beslag
  Kopholder, foran
  KRELL, Premium Sound System
  LED kørelys
  LKAS - Udviddet vognbaneassistent med følgefunktion
  Navigation med dansk sprog
  Parkeringssensor (for/bag)
  Pedaler, alu-look
  Radio med touchbetjening
  Radio: DAB+ og FM med RDS
  Rat, kunst læder med varme
  Regnsensor
  Sideruder, elbejente for og bag
  Sideruder, mørktonede i bag
  Sidespejle med blink
  Sidespejle, elektrisk foldbare
  Sidespejle, el-justerbare m. varme
  Solbrilleholder, v. førersæde
  Start/Stop m. Smart Key
  Super Vision Cluster
  Sædevarme, forsæder
  Tagræling
  Trådløs opladning af mobiltlf**
  USB indgang
  TILBEHØR
  * Vejl. udsalgspris inkl. moms og eventuel montering
  Prisliste

  Hyundai KONA electric

  Model Variant Brændstof HK/KW/omdr. Km/I & CO2 Energiklasse Årlig ejerafgift Pris i DKK
  100kw/136hk /39 kWh Trend El 136/100 -/0 energy class 660,- 274.995,-
  150kw/204hk /64 kWt Trend El 204/150 -/0 energy class 660,- 309.995,-
  150kw/204hk /64 kWt Premium El 204/150 -/0 energy class 660,- 349.995,-

  Nyheder direkte i din indbakke

  Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
  om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

  Lad os holde dig opdateret