System Error

 
 
 
FORVENTET LANCERING I DANMARK: 2019

Få nyhederne først

Mens vi venter på, at KONA electric kommer til Danmark, kan du blive blandt de første, som hører nyheder om bilen. Tilmeld dig vores mailingliste. Så sørger vi for altid at holde dig opdateret om de seneste nyheder.


Sådan har du ikke set en elbil før.

Den helt nye KONA electric er den første elektrisk kompakte SUV i Europa. Bilen kombinerer imponerende elektrisk rækkevidde med en fed og rummelig SUV-stil – uden kompromisser!

Få et eksklusivt smugkig på den dynamiske elbil, som kommer til at levere op til 482 km på en enkelt opladning.


Design.

Sådan har du ikke set en elbil før. Den helt nye KONA electric kombinerer skulpturelle linier med en stilfuld kant, hvilket gør den distinktiv fra alle vinkler.

Helt sin egen.

KONA electrics selvsikre, unikke stil adskiller den fra mængden. Foran fremhæver den slanke lukkede grill bilens elektriske drivlinie – og sammen med de karakteristiske KONA LED-forlygter skabes et ægte one-of-a-kind look. Med et udvalg af 7 eksteriørfarver og 3 kontrast-tagfarver, kan du selv sammensætte bilen, så den passer til din personlige stil.

Eksklusive designdetaljer
De eksklusive 17” alufælge er aerodynamisk optimerede og dermed en smuk kombination af effektivitet og stil. Det lukkede frontgitter og de unikke kofangere gør det meget tydeligt, at der er tale om en elbil.


Komfort og plads
Den helt nye KONA electric er designet til at passe til dig og dit aktive liv. Der er god plads til både passagerer og baggage med et bagagerum på 373 liter (VDA). 

Elektrisk kørsel, når det er bedst. 

 
Gearskifte ved et enkelt tryk på en knap.

Alt hvad du behøver lige ved hånden. Skift mellem Drive, Neutral, Reverse og Park ved blot at bruge knapperne bekvemt placeret i midterkonsollen. Den elektriske parkeringsbremse findes også her. Midterkonsollen med de centrale styringsknapper er den største ændring e forhold til den ”almindelige” KONA.

Nyt 7” instrument-display
Den helt nye 7” digitale instumentering overvåger klart energiflowet og batteriniveauet. Et blik er alt, hvad der skal til for at se, hvordan din kørestil påvirker bilens rækkevidde. 

 


Head-up display (HUD)
Med fremragende luminans for nem sigtbarhed viser vores nye head-up display vigtige oplysninger som hastighed, navigationskommandoer og advarsler lige i dit synsfelt.

Få nyhederne først

Mens vi venter på, at KONA electric kommer til Danmark, kan du blive blandt de første, som hører nyheder om bilen. Tilmeld dig vores mailingliste. Så sørger vi for altid at holde dig opdateret om de seneste nyheder.
Hyundai holder dig opdateret

Tilmeld dig nu og vind et lækkert hotelophold til en værdi af 3.000,-

Tilmeld dig hyundais nyhedsbrev og vind et ophold på comwell