Hyundai KONA Electric design

Design

Elektrisk bestseller

KONA Electric har fra starten fanget folks opmærksomhed. De markante linjer står skarpt – og også indvendig har den kompakte SUV et udtryk og en attitude, der skiller sig ud i klassen.

Eksteriør

Du kan vælge mellem 10 udvendige farver.
Aerodynamisk design

Aerodynamisk design

Den rene og enkle front på KONA Electric ligner ikke noget andet på vejene – og er med til at understrege de skarpe linjer, som sikrer optimal aerodynamik.

Fronten

Fronten

Den iøjnefaldende front fungerer perfekt sammen med muligheden for LED-forlygter og det smalle kørelys, som elegant smyger sig om på siden af bilen.

Siden

Siden

Bilens sportslige silhuet fremhæves af den markante linje, der går fra toppen af bagstolpen og om til den minimalistiske front. 

 

Bagenden

Bagenden

Det aerodynamiske design vækker også opsigt bagtil, rammet ind af bagkofangeren og skid platen, som begge bliver fremhævet af LED-kombinationsbaglygterne.

Nye 17” alufælge

Nye 17” alufælge

17” alufælge kombinerer aerodynamisk effektivitet med stil og eksklusivitet.

 

Indfarvede skærmkasser

Indfarvede skærmkasser

En af de mere iøjnefaldende opdateringer er de indfarvede skærmkasser, der giver den nye KONA Electric et endnu mere stilrent og strømlinet udtryk.

LED-forlygter

LED-forlygter

KONA Electrics unikke udtryk bliver understreget af LED-forlygter og kørelys, som tilsammen leverer en markant lyssignatur.

LED-forlygter er afhængig af variant.

 

Bagkofanger og skid plate

Bagkofanger og skid plate

Den elegante bagkofanger glider ubesværet over i de indfarvede skærmkasser. Og du finder de samme minimalistiske træk fra fronten rundt om skid platen.

 

Baglygter

Baglygter

Baglygterne kommer med en vandret lysstribe, som spejler det enkle og elegante look fra fronten.

Elegante interiørfarver

KONA Electric byder på flere farver og materialer. Vælg mellem ensfarvet sort interiør i stof, kombinationen stof/læder og komplet læderkabine. Du kan også vælge et to-farvet gråt interiør i kombinationen stof/læder eller komplet læderkabine.
Ensfarvet sort

Ensfarvet sort

De sorte stofsæder med små nister fremhæver kabinens moderne look. Kombinationen stof/læder giver dig et iøjnefaldende geometrisk mønster. Du kan også vælge komplet læderkabine.

To-farvet grå

To-farvet grå

KONA Electric kan også fås i et to-farvet gråt interiør. Vælg mellem kombinationen stof/læder eller komplet læderkabine.

 

Hvad vil du læse mere om?

Sportslig dynamik

Sportslig dynamik

Mere om performance
Elektrisk køreglæde

Elektrisk køreglæde

Mere om opladning
Førsteklasses connectivity

Førsteklasses connectivity

Mere om connectivity