Mand trykker på touchskærm i KONA Electric

Egenskaber

Den nye KONA Electric viser vejen

Imponerende teknologi, god forbindelse, højt sikkerhedsniveau og intelligente førerassistenter gør, at SUV’en skiller sig ud.

Teknologi

Intelligente funktioner til køreturen

Panoramaskærm

Panoramaskærm

Den elegante panoramaskærm integrerer både den 12.3" store digitale instrumentering og den 12.3" store touchskærm og giver kabinen et innovativt og teknologisk udtryk.

Head-up display

Head-up display

Head-up-displayet viser dig vigtige informationer såsom anvisninger eller advarsler direkte på din forrude.

Standard fra Ultimate.

Smart ruteplanlægger

Smart ruteplanlægger

Indtast en destination i navigationen. Så foreslår den automatisk en rute med ladepunkter, så du ikke skal bekymre dig om, hvor og hvornår du skal oplade bilen.

Lyden af elektrisk kørsel

Lyden af elektrisk kørsel

Hyundais E-active Sound Design og lydsystemet fra BOSE sørger for den helt rigtige lyd i kabinen, som tager højde for fart, moment og acceleration.

Standard fra Ultimate.

Kvinde sidder på det rummelige bagsæde i KONA Electric
Brug dit smartwatch som digital nøgle i KONA Electric

Connectivity

Intuitiv og god forbindelse

Infotainmentsystemet i KONA Electric er intuitivt og overskueligt, og med den nyeste version af Bluelink® opdaterer systemet automatisk, så du altid kører rundt med den nyeste software.
Bluelink®

Bluelink®

Bluelink® er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.

Tjenesten/funktionen tilbydes ikke i Grønland.

Mere om Bluelink®
Automatisk opdatering af software (OTA)

Automatisk opdatering af software (OTA)

Med trådløs opdatering af software kan du med ét tryk på en knap nemt installere ny tilgængelig software, så du får adgang til nye funktioner, de nyeste kort og ny infotainment.

Mere om trådløs opdatering (OTA)
Digital nøgle

Digital nøgle

Med Hyundais digitale nøgle, som kan deles mellem op til 4 brugere, låser du KONA Electric op ved at holde din smartphone eller dit smartwatch mod fører- eller passagerdørens håndtag. Det er smart og nemt.

Ekstraudstyr fra Advanced. Bemærk, at Bluelink-appen skal være downloadet og funktionaliteten aktiv i bilen.

Mere om digital nøgle
Trådløs Apple Car Play™ & Android Auto™

Trådløs Apple Car Play™ & Android Auto™

KONA Electric er kompatibel med trådløs Apple CarPlayTM og Android AutoTM. Det betyder, at du nemt kan spejle apps til og afspille musik fra din smartphone via bilens store touchskærm.

Apple CarPlay og Android Auto er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Sikkerhed

Sikker og intelligent kørsel

KONA Electric er udstyret med banebrydende sikkerhedsfunktioner og førerassistenter, herunder en smart motorvejsassistent og fjernbetjent parkeringsassistent, så du via et tryk på din Smart Key kan fjerstyre SUV'en ind og ud af en parkeringsplads.

Tillad cookies, for at se denne video

Motorvejsassistent (1.5)

Motorvejsassistent (1.5)

Lad motorvejsassistenten hjælpe dig med at holde en indstillet afstand og hastighed til bilen foran dig. Assistenten benytter desuden skiltegenkendelse til at justere hastigheden til gældende fartgrænse, og den hjælper med at centrere KONA Electric i vognbanen. Endeligt så sænker den hastigheden i sving og justerer op til den indstillede hastighed igen efter svinget.

Motorvejsassistent (2.0)

Motorvejsassistent (2.0)

Den nyudviklede 2. generations motorvejsassistent har yderligere forbedret og forfinet den autonome sikkerhedsteknologi, som hjælper dig med at styre hastighed og afstand ved vognbaneskift. Den har desuden en forbedret reaktionsevne både ift. til at følge den forankørende bils hastighed, samt hvis den forankørende bil kører ind foran dig. Derudover har den Lane Edge, som gør, at bilen kan bevæge sig væk fra en anden bil, som nærmer sig din bane.

Standard fra Ultimate.

 

Automatisk nødbremse

Fodgænger- og cyklistgenkendelse samt drejefunktion.

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser, eller hvis fodgængere og cyklister detekteres. Bilens nødbremse aktiveres også, hvis modkørende detekteres ifm. venstresving.

Fjernbetjent parkeringsassistent

KONA Electric kan fjernstyres ind og ud fra en parkeringsplads ved et tryk på en knap på din Smart Key. Du behøver endda ikke at sidde i bilen imens.

Ekstraudstyr til Ultimate.

Træthedsregistrering

Kamerabaseret

Et kamera holder øje med førerens ansigtsmimik og øjne. Hvis assistenten registrerer, at førerens øjne mister fokus på vejen i længere tid, advarer bilen akustisk og visuelt.

Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering

Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering

Funktionen advarer om biler i den blinde vinkel i både venstre og højre side. Visningen ses i instrumenteringen, og kameraerne aktiveres ved brug af blinklys, når du ønsker at skifte vejbane.

Visning i instrumentering er standard fra Ultimate. Aktiv blindvinkel-sensor er standard fra Advanced.

Automatisk nødbremse ift. bakning

Mulighed for detektering af fodgængere

Fra udstyrsvarianten, Advanced, har bilen aktiv blindvinkel-sensor, som gør, at bilen advarer akustisk, hvis der detekteres bagved krydsende biler ifm. bakning. Bilen bremser også om nødvendigt. Fra udstyrsvarianten, Ultimate, udvides funktionen til også at kunne detektere bagvedkrydsende fodgængere.

Aktiv blindvinkel-sensor

To radar-sensorer i den bagerste kofanger advarer om trafik i de blinde vinkler. Skulle du aktivere blinklyset, mens der er biler i den blinde vinkel, aktiveres en akustisk alarm.

Standard fra Advanced.

To vognbaneassistenter

KONA Electric er udstyret med hele to vognbaneassistenter. Den ene er som udgangspunkt automatisk tændt, når du starter bilen og griber kun ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane, uden at have blinket af. Den anden vognbaneassistent, som nemt aktiveres på bilens rat, hjælper konstant med at holde bilen i midten af sin vejbane.

Mand kigger på KONA Electric, der parkerer automatisk
Kvinde smiler i KONA Electric

Komfort

Bekvemmeligt og nemt

KONA Electric går op i din komfort. Ikke kun indvendigt i kabinen, men også udvendigt. Derfor kan du nyde friheden med Vehicle-to-Load-teknologien og den elektriske bagklap.
Vehicle-to-Load-teknologi (V2L)

Vehicle-to-Load-teknologi (V2L)

Med KONA Electrics innovative Vehicle-to-Load-teknologi kan du bruge din bil som stikkontakt. Du kan frit oplade en hvilken som helst enhed som f.eks. din bærbare computer eller campingudstyr. Opladning via bilens indvendige stikkontakt er standard fra Advanced. Og hvis du tilkøber en V2L-adapter, så kan du anvende den udvendige opladningsport som en stikkontakt, også.

Elektrisk bagklap

Elektrisk bagklap

Er hænderne fulde, kan du få bagklappen til at åbne automatisk, når du står stille bag bilen med din Smart Key i 3 sekunder.

Standard fra Ultimate. Ekstraudstyr til Advanced.

Trådløs opladning af smartphone

Trådløs opladning af smartphone

Via den trådløse oplader i midterkonsollen kan du oplade dine enheder hurtigt og nemt. Der er også mulighed for at oplade via en 12 V-port og to USB-C-porte (den ene understøtter dataoverførsel). Derudover kan passagerer på bagsædet også oplade deres enheder via to USB-C-porte.

Standard fra Advanced.

Varme i bagsæderne

Varme i bagsæderne

På kolde vinterdage er det rart at kunne aktivere sædevarmen. I KONA Electric er det ikke kun på de to forreste sæder, det er muligt. Bagsæderne kan nemlig også fås med sædevarme.

Ekstraudstyr fra Advanced.

Varme i rattet

Varme i rattet

Med ratvarme bliver de koldeste morgener lidt varmere og mere komfortable. Aktivér funktionen og mærk hurtigt, hvordan varmen spreder sig til hele rattet og opvarmer dine hænder. 

Akustisk og varmedæmpende forrude

Akustisk og varmedæmpende forrude

Med en akustisk forrude holdes noget af støjen fra omgivelserne ude. Og med den varmedæmpende forrude holdes en del af den termiske varme ude, så f.eks. klimaanlægget ikke stresses. 

Læs mere om KONA Electric

Om performance

Om performance

Udforsk tilbehør

Udforsk tilbehør

Se pris og varianter

Se pris og varianter