Performance

Performance

Sjov i gaden
Glæd dig over fordelen ved elbilen med den hurtige acceleration og lange rækkevidde.
Virkelig sjov at køre
At køre elbil behøver ikke være kedeligt. Bilen er lynhurtig i kraft af hele 395 Nm, som er tilgængelig lige fra du trykker på speederen. Fra 0-100 på 7,6 sekunder (64 kWh modellen). Tænker du rækkevidde? Vælg mellem to batteripakker 39 kWt som giver dig op til 289 km (WLTP), eller 64 kWt pakken som giver dig op til hele 449 km (WLTP) rækkevidde på en fuld opladning. Tallene er baseret på den nye WLTP-test.
Den elektriske motor

Den elektriske motor

Vælg mellem de to motorer for at finde netop det, som passer til din hverdag. 39 kWt batteriet giver dig en topfart på 155 km/t og en rækkevidde på op til 289 (WLTP). 64 kWt batteriet giver ekstra kraft med en topfart på 167 km/t og en rækkevidde på op til hele 449 km (WLTP). Output: 100 kw (136 hk) 150 kw (204 hk).

Lithium-Ion Polymer batteri

Lithium-Ion Polymer batteri

Ved at bruge lithium-ion Polymer batterier i stedet for mere almindelige batterier, sikrer Hyundai, at batterierne er mere effektive og bedre ved løbende op- og afladning. Samtidig er batterierne vandkølet via airconditionanlægget og får varme via el-systemet. Dette, kombineret med Hyundais høje kvalitet og driftssikkerhed, sikrer dig køreglæde i mange år. Rækkevidde og batterikapacitet: op til 289 km / 39 kWt, op til 449 km / 64 kWt.

Opladning
Hurtig ladning

Hurtig ladning

Har du adgang til en 100 kW oplader, kan du oplade bilen til 80% på under en time. Har du adgang til en 50 kW oplader, vil opladetiden være 57 min for 39 kWt batteriet og 75 minutter for 64 kWt batteriet.

Normal ladning

Normal ladning

Har du adgang til en standard hjemmelader, vil det tage 9 timer og 35 minutter for den store batteripakke og 6 timer og 10 minutter for den lille batteripakke (kræver Twin Power - læs mere her). Du kan også bruge et helt almindelig strømstik som midlertidig oplader (Vi anbefaler dog montering af ladestation).

Programmérbar opladning

Programmérbar opladning

Oplad, når du vil. Med KONA electrics avancerede batteristyring, kan du selv bestemme, hvornår du ønsker, at bilen skal lade. Så du eksempelvis kan lade, når det er mest miljøvenligt.

Opladningstiden kan variere alt efter ladestander, temperatur og bilens tilstand. 

Forskellige måder at oplade din KONA electric
Standard kabel

Standard kabel

Dette kabel gør det muligt at oplade KONA electric overalt. Det er beregnet til tilslutning til en almindelig stikkontakt. Der er 3 indstillingsmuligheder. 6, 9 eller 12A* *Vi anbefaler kun brug af dette i nødsituation.

Hjemmelader

Hjemmelader

Få opsat en hjemmelader. Så kan du lade din KONA mens du sover. Se muligheder her.

Ladekabel til standere

Ladekabel til standere

Med dette kabel kan du tilkoble dig offentlige standere.

Hurtigladere

Hurtigladere

Den hurtigst måde at oplade din KONA electric på, er ved brug af hurtigladestationer. I Danmark tilbydes der ladestationer med helt op til 150 kW.