KONA Electric kører på vej set forfra

Performance

Banebrydende elektrisk præstation

Den nye KONA Electric er rummelig, dynamisk og innovativ. Den har en rækkevidde på op til 513 km, og den er bl.a. udstyret med et nyt regenerativt bremsesystem. Det er derfor, vi siger, præstationen er banebrydende.

Performance

Vælg din power og rækkevidde

KONA Electric fås i to forskellige batteristørrelser. Et 48.4 kWh batteri og et 65,4 kWh batteri med op til hhv. 377 km og 513 km rækkevidde. Vælg det, der passer til dit behov.
Lang rækkevidde

Lang rækkevidde

Med det store batteri på 65,4 kWh kan KONA Electric (Essential) køre op til 513 km på én enkelt opladning (WLTP).

Hurtig opladning

Hurtig opladning

Når KONA Electric er udstyret med det store batteri på 65,4 kWh og 17” hjul, tilføjer den hele 162 km rækkevidde på bare 15 minutter via en hurtiglader.

Stærk acceleration

Stærk acceleration

KONA Electric accelerer fra 0-100 km/t på 7,8 sekunder, når den er udstyret med 17” hjul og det store batteri på 65,4 kWh.

Rækkevidden er afhængig af udstyrsvariant. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil, temperatur og dæktype.

Ladetid afhænger bl.a. af batteritemperatur, batteriets og ladestanderens tilstand, den tilgængelige ladestrøm, laderens beskaffenhed, udendørstemperatur og antallet af brugere på samme lader.

Anhængertræk til KONA Electric

Anhængertræk til KONA Electric

Det store batteri på 65,4 kWh har en trækkraft på op til 750 kg, mens det lille batteri på 48,4 kWh må trække op til 300 kg. Få et overblik over, hvad alle vores elektriske biler kan trække her.

Mere om elbiler med anhængertræk

Innovativ, elektrisk hverdag

KONA Electric har ladet sig inspirere af vores prisvindende IONIQ 5 og 6, og er udstyret med særlige funktioner, der gør din elektriske hverdag nemmere.
Paddle shifters

Paddle shifters

Justér nemt niveauet af regenerativ bremsning. Justeringen sker via en paddle shifter, som er monteret på rattet.

Batterivarmer

Batterivarmer

Kulde påvirker ladetiden negativt. For at imødekomme dette kan du anvende bilens batterivarmer og pre-conditioner til DC-ladning. Denne består af et varmesystem, som sørger for at batteriet har den optimale temperatur ved ankomst til en ladestander. Funktionen aktiveres automatisk, når bilens navigation indstilles til at vise vej til en hurtiglader.

Bemærk funktionen bruger strøm, og effekten afhænger af forskellige eksterne faktorer, heriblandt temperatur samt distance til hurtigladeren.

Regenerativt bremsesystem 2.0

Brug elmotoren til at bremse bilen og maksimér dermed din elektriske rækkevidde.

Tillad cookies, for at se denne video

Opladning

Eksempler på ladetider

Alt efter effekt og batteri giver KONA Electric fleksible lademuligheder. Tilføj op til 162 km på 15 minutter via en hurtiglader, oplad fra 10-80% på 41 min eller lad den op via din ladeboks derhjemme natten over.
Oplad KONA Electric fra 10 til 80% på ned til 41 minutter med hurtiglader

Hurtigladning (10-80%)

Offentlig DC-oplader.

48,4 kWh

  • Ved min. 75 kW CCS-ladestander: ned til 41 min*
  • 15 min i hurtigladeren giver: op til 114 km

65,4 kWh

  • Ved min. 100 kW CCS-ladestander: ned til 41 min**
  • 15 min i hurtigladeren giver: op til 162 km
Oplad KONA Electric hjemme på ca. 6,5 timer eller ca. 5 timer afhængig af batteri.

Standardladning

Ladeboks derhjemme eller offentlig AC-oplader.

48,4 kWh

  • Op til 11 kW: ca. 5 timer

65,4 kWh 

  • Op til 11 kW: ca. 6,5 timer

Ladetid afhænger bl.a. af batteritemperatur, batteriets og ladestanderens tilstand, den tilgængelige ladestrøm, laderens beskaffenhed, udendørstemperatur og antallet af brugere på samme lader.

Hvor langt pendler du?

Se, hvor ofte du skal oplade din KONA Electric alt efter, hvor du bor og batteriets størrelse. Vælg, hvor langt du pendler her:

Ovenstående er baseret på kørsel om sommeren, med blandet kørsel og er kun en indikation. Bruges bilen udover pendling vil tallene afvige. Bilens rækkevidde kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil, temperatur og dæktype.

Alt det, du skal vide om elektrisk kørsel

Alt det, du skal vide om elektrisk kørsel

Bliv klogere på de mange gode grunde til at vælge en elektrisk Hyundai. Vi har samlet en masse brugbar viden om alt fra ladeløsninger til vedligehold af elbiler og sikkerhed.  

Mere om at køre elektrisk

Læs mere om KONA Electric

Find tilbehør

Find tilbehør

Se pris og varianter

Se pris og varianter

Tilbage til oversigt

Tilbage til oversigt