Design

Design

Designet til fremtiden
IONIQ 5 byder på et helt nyt og opsigtsvækkende design. Kølerhjelmen strækker sig over hele bilens bredde. Til det kan du lægge skarpe kanter og vinkler langs bilen. Og foran har du den diamantformede lyssignatur, Parametric Pixels, som vil komme til at kendetegne alle IONIQ-modeller i fremtiden.
Fra mørke til lys med 256 pixels

Fra mørke til lys med 256 pixels

Se og bliv set! Kronen på værket af IONIQ 5’s ikoniske front er de karakteristiske LED-forlygter med 256 kubiske pixels.

Opsigtsvækkende bagfra

Opsigtsvækkende bagfra

Det innovative LED-lysdesign pryder også bagenden på IONIQ 5 med parametriske pixels, der giver de unikke, rektangulære LED-kombinationsbaglygter en karakteristisk lyssignatur.

Eksklusive 20“ alufælge

Eksklusive 20“ alufælge

De aerodynamiske fælge understreger det strømlinede design og skaber en harmonisk sammenhæng med elbilens stilfulde profil.

Ekstraudstyr.

Solar-tag

Solar-tag

Det intelligente soltag med solceller suger solens energi til sig, og sender energien videre til batteriet. Det sikrer dig ekstra rækkevidde på farten.

Ekstraudstyr.

Rummeligt og bæredygtigt interiør
I kabinen på IONIQ 5 er grænserne mellem opholdsrum og bil flydende. Den nye EV-platform skaber en helt ny interiøroplevelse: Et stort fladt gulv, forsæder med uanede indstillingsmuligheder - herunder muligheden for at lægge dem helt ned - samt en fleksibel midterkonsol, som kan glide frem og tilbage i kabinen. Det er alt sammen med til at gøre IONIQ 5’s indvendige rammer til en helt ekstraordinær oplevelse.
Sæder med indbygget afslapning

Sæder med indbygget afslapning

Oplev en udsøgt grad af komfort med forsæder, der med et tryk på en enkelt knap kan lægges helt ned og skabe de ultimative rammer for afslapning, mens bilen lader op.

Afhængig af variant.

Mobil midterkonsol

Mobil midterkonsol

Indret IONIQ 5 helt efter dit hoved. Du kan for eksempel lade midterkonsollen glide tilbage til bagsæderne, så børnene kan bruge den som bord.

Afhængig af variant.

Digital instrumentering og touchskærm

Digital instrumentering og touchskærm

Den nye touchskærm på 12.3” er perfekt integreret med den lige så store digitale instrumentering, der begge er standard – og som giver nem adgang til alle køre-, sikkerheds- og infotainment-funktioner.

Fleksible sæder

Fleksible sæder

Kom godt frem! Forsæderne kan indstilles i otte trin – og kan også lægges helt ned med et enkelt tryk, hvis du ønsker en powernap, mens bilen lader op. Når sæderne er helt nede, får du automatisk glæde af en behagelig benstøtte. Bagsæderne kan nemt og elektrisk justeres frem og tilbage.

Afhængig af variant.

Så stor er IONIQ 5
IONIQ 5 er på alle leder og kanter en stor nyhed - med en akselafstand på hele 3 meter. Se selv, hvor stor den er ift. i10, i30, KONA og TUCSON.

De officielle tal for forbrug og rækkevidde er baseret på estimerede data og værdier fra fabrikken. Ejerafgift er endnu ikke beregnet. Vi afventer de endelige WLTP-tal. Den oplyste rækkevidde er beregnet ud fra 19” alufælge. Ved valg af 20” alufælge påvirkes rækkevidden.

Hvad vil du læse mere om?
Elektrisk køreglæde

Elektrisk køreglæde

Mere om opladning
Sportslig dynamik

Sportslig dynamik

Mere om performance
Perfekt forbundet

Perfekt forbundet

Mere om connectivity