Design

Design

Designet til fremtiden
IONIQ 5 byder på design i en klasse for sig med en perlerække af detaljer, der nok skal skabe opmærksomhed på vejene. Kølerhjelmen strækker sig over hele bilens bredde, så udtrykket bliver endnu mere high-tech. LED-lysene er kendetegnet ved en helt ny lyssignatur, kaldet Parametric Pixels, som er et unikt diamantformet design-element, der kommer til at kendetegne alle fremtidige IONIQ-modeller.
Fra mørke til lys med 256 pixels

Fra mørke til lys med 256 pixels

Se og bliv set! Kronen på værket af IONIQ 5’s ikoniske front er de karakteristiske LED-forlygter med 256 kubiske pixels.

Opsigtsvækkende bagfra

Opsigtsvækkende bagfra

Det innovative LED-lysdesign pryder også bagenden på IONIQ 5 med parametriske pixels, der giver de unikke, rektangulære baglygter en karakteristisk signatur.

Eksklusive 20“ alufælge

Eksklusive 20“ alufælge

De aero-optimerede fælge understreger det strømlinede design og skaber en harmonisk sammenhæng med elbilens stilfulde profil.

Tillad cookies, for at se denne video

Rummeligt og bæredygtigt interiør
I kabinen på IONIQ 5 er grænserne mellem opholdsrum og bil flydende. Den nye EV-platform skaber en helt ny interiøroplevelse: Et stort fladt gulv, forsæder med uanede indstillingsmuligheder - herunder muligheden for at lægge dem helt ned - samt en fleksibel midterkonsol, som kan glide frem og tilbage i kabinen. Det er alt sammen med til at gøre IONIQ 5’s indvendige rammer til en helt ekstraordinær oplevelse.
Sæder med indbygget afslapning

Sæder med indbygget afslapning

Oplev en udsøgt grad af komfort med forsæder, der med et tryk på en enkelt knap kan lægges helt ned og skabe de ultimative rammer for afslapning, mens bilen lader op.

 

Mobil midterkonsol

Mobil midterkonsol

Indret IONIQ 5 helt efter dit hoved. Du kan for eksempel lade midterkonsollen glide tilbage til bagsæderne, så børnene kan bruge den som bord.

Digital instrumentering

Digital instrumentering

Den nye touchskærm på 12,3” er perfekt integreret med den lige så store digitale instrumentering, der er standard – og som giver nem adgang til alle køre-, sikkerheds- og infotainment-funktioner.

Head-up display

Head-up display

Med augmented reality-teknologi til visning af navigation og andre vigtige køredata. 

Bagageplads

Bagageplads

Den nye IONIQ 5 har et bagagerum både for og bag. Bagagerummet bagi kan rumme op til 531 liter, mens det lille opbevaringsrum foran kan rumme op til 57 liter (bagagerumskapacitet op til samlet 588 liter er afhængig af variant).

Værdierne på denne side er estimerede. De officielle tal for forbrug, CO2-udledning og rækkevidde på denne model er endnu ikke beregnet. Bemærk, at bilen endnu ikke er tilgængelig for salg, og at der kan forekomme ændringer i specifikationer.

Skal vi holde dig opdateret om IONIQ 5?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du blandt de første til at modtage løbende information omkring priser, udstyr og meget andet.