Mand benytter Bluelink app mens hans Hyundai IONIQ 5 oplader i baggrunden

Egenskaber

Banebrydende teknologi

En elbil er ikke skabt til fremtiden, medmindre den understøtter fremtidens teknologi. Så det gør IONIQ 5 selvfølgelig. Forbind din Smartphone til bilen og få adgang til at styre en række af bilens funktioner direkte fra din telefon. Du kan også oplade din smartphone trådløst og få live informationer om den aktuelle trafiksituation.
Piger leger med hund på strand foran parkeret Hyundai IONIQ 5
Mand og kvinde ved siden af Hyundai IONIQ 5 der oplades

Performance

IONIQ 5 sætter standarden for elbiler

Uanset hvor du skal hen, vil du opleve, at IONIQ 5 er usædvanlig gennemtænkt. Der er tænkt på ladetiden, rækkevidden, trækkraften og såmænd også accelerationen. Ambitionen har været at sætte standarden for elbiler – og lidt til.
Rækkevidde op til 507 km

Rækkevidde op til 507 km

Med Hyundais banebrydende højteknologi, yder IONIQ 5 en rækkevidde på op til 507 kilometer, når den er udstyret med baghjulstræk og det store, langtrækkende batteri.

Den oplyste rækkevidde er beregnet ud fra 19” alufælge. Ved valg af 20” alufælge påvirkes rækkevidden.

Seriøse kræfter på krogen

Seriøse kræfter på krogen

Det store batteri på 77,4 kWh har en trækkraft på op til hele 1.600 kg, hvilket er usædvanlig meget for en elbil. Du kan altså nemt trække en mindre campingvogn, der typisk vejer omkring 1.000 kg. En IONIQ 5 med et batteri på 58 kWh må trække op til 750 kg. Så her kan du også roligt flytte både flytte tunge møbler og betragtelige mængder haveaffald.

Effektivt firehjulstræk (HTRAC)

Effektivt firehjulstræk (HTRAC)

Det unikke HTRAC-firehjulstræk giver den innovative elbil en seriøs formåen uanset vind, vejr og underlag.

Kan tilkøbes til det store 77,4 kWh batteri.

To effektive elektriske motorer

To effektive elektriske motorer

IONIQ 5 fås med firehjulstræk, som er ladet med to elektriske motorer ved for- og bagakslen, der tilsammen giver masser af hestekræfter.

Afhængig af variant.

E-GMP viser nye veje

IONIQ 5 er den første bil, som er bygget på Hyundais Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Den elektriske platform giver dig hurtigere ladetider, længere rækkevidde og mere plads. Batteriets placering mellem akslerne sikrer en god vægtfordeling og det lave tyngdepunkt sikrer samtidig øget dynamik og kontrol.
Hyundais Electric-Global Modular Platform (E-GMP)

Et modulært koncept

E-GMP er en platform for en bred vifte af forskellige køretøjer og behov via det standardiserede batterisystem, som er ladet med den nyeste elektroniske teknologi.  

Hyundais Electric-Global Modular Platform (E-GMP)

Elektrisk performance

Dér hvor forbrændingsmotoren plejer at være, finder du nu en lavt placeret køremotor. Batteriet er også lavt placeret i kabinettet, hvilket giver en ideel vægtfordeling og et lavt tyngdepunkt for bedre kontrol.

Hyundais Electric-Global Modular Platform (E-GMP)

Designet til sikkerhed

E-GMP’s lange akselafstand giver en række fordele. Det øger bl.a. pladsen indvendig og samtidig kollisions- og batterisikkerheden.

Tillad cookies, for at se denne video

Mere plads til passagerer

Mere plads til passagerer

E-GMP gør det muligt at skabe et interiør og en kabine, der er unik for elektriske biler. Som passagerer venter der ganske enkelt en ny mobilitetsoplevelse, der giver masser af plads.

Justérbare og regenerative bremser

Justérbare og regenerative bremser

Nedbremsning er optimeret, så det er muligt at få mest mulig energi ud af det regenerative bremsesystem. Det hjælper IONIQ 5 med at være opladet. Føreren kan nemt selv justere niveauet af regenerativ bremsning ved hjælp af smarte ’paddle shifters’ bag rattet.

Opladning

Fremragende opladning

Oplad derhjemme om natten eller benyt en offentlig ladestander på farten. Afhængigt af din netforbindelse derhjemme eller den type ladestation, du har adgang til, giver IONIQ 5 dig en række fleksible opladningsmuligheder. Det innovative 800V-batterisystem giver adgang til nogle af de hurtigste opladningstider, der er tilgængelige i dag, samtidig med at det også er kompatibelt med 400V-opladning og vekselstrømsopladning.
Strøm i en fart

Strøm i en fart

Under de rette omstændigheder kan du tilføje 100 km ekstra rækkevidde på ca. 5 minutter.

Lynhurtig opladning

Lynhurtig opladning

Under de rette omstændigheder lader IONIQ 5 fra 10-80% på ca. 18 minutter.

Oplyste ladetider gælder ved opladning med 800 volt/350 kW. Ved brug af en ladestander på 350 kW er ladehastigheden under optimale forhold 220 kW for 77.4 kWh-batteriet og 180 kW for 58 kWh-batteriet. Ved optimale forhold forstås: Batteritemperatur, laderens beskaffenhed, antallet af brugere på samme lader m.m. Derudover er ladetiderne afhængige af batteriets tilstand, den tilfængelige ladestrøm, ladestanderens tilstand, udendørstemperatur m.m.

Hvor langt pendler du?

Se, hvor ofte du skal oplade din IONIQ 5 alt efter, hvor du bor og batteriets størrelse. Vælg, hvor langt du pendler her:

Ovenstående er baseret på blandet kørsel om sommeren og er kun en indikation. Bruges bilen udover pendling vil tallene afvige.

Elbilernes ladekonge. Ja, tak!

Elbilernes ladekonge. Ja, tak!

Norsk Automobilforbund har i juni 2021 testet ladehastigheden på 21 forskellige elbiler. Og her vinder IONIQ 5 med den hurtigste og mest effektive ladetid fra 10-80%. 

Læs mere om testen her

Ladeløsninger til ethvert behov

Vælg eller kombinér frit mellem Charge myHyundai og de gode løsninger, som vi tilbyder i samarbejde med Clever og OK.
Charge myHyundai

Charge myHyundai

Ét kort. Adgang til næsten alle offentlige ladestandere i Europa.

Anbefales til dig, som ønsker den convenience, der er i at vide, at du kan lade hvor som helst, og når som helst.

Læs mere
OK Ladepakke

OK Ladepakke

Fleksible løsninger til opladning på privatadressen med afregning efter forbrug.

Anbefales, hvor der oplades primært derhjemme.

Læs mere
Abonnementer fra Clever

Abonnementer fra Clever

Vælg friheden til at køre, som du vil. Med Clever kan du lade hjemme og få adgang til Clevers store ladenetværk.

Anbefales, hvis du ofte lader ude.

Læs mere
Ladeboks eller offentlig ladestation

Ladeboks eller offentlig ladestation

Oplad derhjemme eller få ekstra kilometer på batteriet ved supermarkedet! Den effektfulde 10.5 kW on-board charger giver dig altid gode muligheder for opladning enten med en ladeboks derhjemme, en almindelig stikkontakt eller en offentlig ladestander.

Opladning via en almindelig stikkontakt kræver, at husstandens el-netværk er godkendt til opladning af elbiler. Må kun benyttes i nødsituationer (max. 2 timer). 

Lyden af lynhurtig opladning

Lyden af lynhurtig opladning

Med mulighed for opladning med 800 volt får du under de rette omstændigheder 100 km ekstra rækkevidde på bare 5 minutter! Derudover er den i stand til at lade op til 80% på ca. 18 minutter. 

 

 

Programmérbar opladning

Programmérbar opladning

Det avancerede program, der følger med batterisystemet, giver dig fuld kontrol over opladningen. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil lade op og kan ofte drage fordel af de lave el-priser i ydertimerne.

Se hvor lang tid det tager at oplade IONIQ 5

Ladetiden varierer alt efter effekten af ladestanderen, du anvender. Du kan foretage hurtigopladning på visse offentlige ladestationer. Her kan du oplade så meget som muligt på kortest mulig tid. Hurtigladestationer kan normalt findes på tankstationer, shoppingcentre og restauranter tæt på motorvejen. Hurtigladning er dyrere end normal opladning, til gengæld kan du oplade væsentligt hurtigere. Du kan foretage standardopladning både hjemme via en ladeboks og på farten via offentlige ladestationer.
Grafisk visualisering af 18 minutters ladetid ved hurtigladning

Hurtigladning (10-80%)

Offentlig DC-oplader.

77,4 kWh-batteri

  • 350 kW DC lynoplader: ned til 18 min.
  • 50 kW DC hurtiglader: ned til 57 min.

58 kWh-batteri

  • 350 kW DC lynoplader: ned til 18 min.
  • 50 kW DC hurtigoplader: ned til 46 min.
Grafisk visualisering af ladetider baseret på batteristørrelse ved standardladning

Standardladning (0-100%)

Ladeboks derhjemme eller offentlig AC-oplader.

77,4 kWh batteri

  • 10,5 kW AC opladning: ned til 6 timer og 6 minutter.   

58 kWh batteri

  • 10,5 kW AC opladning: ned til 4 timer og 59 minutter.

Ved brug af en ladestander på 350 kW er ladehastigheden under optimale forhold 220 kW for 77.4 kWh-batteriet og 180 kW for 58 kWh-batteriet. Ved optimale forhold forstås: Batteritemperatur, laderens beskaffenhed, antallet af brugere på samme lader m.m. Derudover er ladetiderne afhængige af batteriets tilstand, den tilfængelige ladestrøm, ladestanderens tilstand, udendørstemperatur m.m. Ladetid med op til 11 kW forudsætter, at der anvendes en lader, som kan levere 11 kW.

Opladning om vinteren

Når temperaturen udenfor falder, kan du opleve, at ladehastigheden også falder. Nogen kalder det "Cold Gate". Men der er nogle ting, du kan gøre for at undgå eller mindske effekttabet.
Opladning af Hyundai IONIQ 5 om vinteren

Undlad at starte din køretur med et smut forbi en ladestander. Batteriet skal have en optimal ladetemperatur, og om vinteren er batteriet typisk for koldt, hvis du ankommer til en ladestander som det første. Hvis du har mulighed for det, så sørg i stedet for, at bilen har ladet op over natten.

Når du ankommer til en ladestander, så sluk og lås bilen og tag eksempelvis en kop kaffe. Bilen starter selv batterivarmeren, som sørger for at få batteriet op på den bedste temperatur. Hvis bilen er tændt, vil der gå varme tabt for at holde kabinen varm.

Jo mere strøm, der er på batteriet, jo længere tid tager det at oplade bilen. Så sørg for, at den har mellem 5-20% strøm på, når du starter opladningen. Jo tættere du kommer på 100%, jo mere falder ladehastigheden. 

Komfort

Komfortabel køreglæde – og uhørt kraftoverskud

IONIQ 5 omdefinerer mobilitet med sit brede udvalg af højteknologiske features. IONIQ 5 understøtter også en bæredygtig, elektrisk køreglæde med sin innovative V2L-funktion, som giver dig mulighed for frit at bruge eller oplade elektriske enheder, såsom elektriske cykler, scootere eller campingudstyr – mens du er på farten eller på stedet.
Integreret display

Integreret display

Midtpunktet i det slanke modulære instrumentbræt er den ekstra brede, integrerede skærm, der kombinerer en 12.3" touchskærm og 12.3” digital instrumentering.

Shift-by-wire-gearvælger

Shift-by-wire-gearvælger

Alt hvad du har brug for lige ved hånden. Den elegante roterende skifter er placeret på ratstammen. Betjeningen er hurtig, intuitiv og præcis.

Paddle shifters

Paddle shifters

Fuld kontrol – lige ved hånden. Du kan nemt justere niveauet af regenerativ bremsning gennem de ratmonterede paddle shifters.

Oplad, hvor du vil

Oplad, hvor du vil

Ved hjælp af en konverter, der tilsluttes den tovejs udvendige opladningsport, kan du oplade enheder op til 3,6 kW, selv når køretøjet er slukket.

Ekstraudstyr.

Stort og rummeligt bagagerum

Stort og rummeligt bagagerum

Bagagerummet bagtil kan rumme op til 527 liter, og slår du sæderne ned, kan der være helt op til 1.587 liter.

Måler 1.016 mm i dybden og 1.041 mm i bredden og 809 mm i højden. Derudover er åbningsbredden hele 1.036 mm. 

Bagagerum foran

Bagagerum foran

Vi tog pladsen, hvor benzinmotoren normalt ville være – og lavede lidt ekstra plads til f.eks. opbevaring af dit ladekabel. Opbevaringsrummet foran giver op til 57 liter ekstra plads. 24 liter ved varianter med firehjulstræk.

2-zonet klimaanlæg

2-zonet klimaanlæg

Få det, som du vil have det! Både fører og passagerer foran kan indstille temperaturen på klimaanlægget og automatisk få de grader, som de hver især ønsker sig.

Fleksible sæder

Fleksible sæder

Forsæderne kan indstilles i flere forskellige trin – og også lægges helt ned med et enkelt tryk, hvis du ønsker en powernap, mens bilen lader op. Når sæderne er helt nede, får du automatisk glæde af en behagelig benstøtte. Bagsæderne kan nemt og elektrisk justeres frem og tilbage.

Standard fra Ultimate.

Automatisk bagklap

Automatisk bagklap

Bagklappen åbnes automatisk, når din Smart Key registreres i nærheden af bilen i mere end 3 sekunder. Det er ret praktisk, hvis du har hænderne fulde.

Standard fra Advanced. 

BOSE Premium-lydsystem

BOSE Premium-lydsystem

Lydsystemet med otte højttalere fra BOSE leverer en fantastisk lyd hele vejen rundt i bilen.

Standard fra Ultimate.

Opladning inde i bilen

Opladning inde i bilen

Med IONIQ 5's Vehicle-to-Load-teknologi (V2L) kan du oplade en hvilken som helst enhed eller oplade elektrisk udstyr op til 3,6 kW med det indbyggede 220V-stik.

Standard fra Ultimate.

Connectivity

Holder dig i forbindelse med omverdenen

IONIQ 5 er udstyret med et stort udvalg af tilslutningsmuligheder, der gør det mindre stressende og mere underholdende at være på vej. Du kan f.eks. nyde banebrydende connectivity i form af Bluelink® Connected Car Services, som giver dig mulighed for at styre funktioner på din bil med din smartphone.

Nedenstående funktioner er afhængig af abonnementstype. Se mere under  Bluelink.

Hyundai IONIQ 5 12.3” digital instrumentering

12.3" digital instrumentering

Den 12.3” store digitale instrumentering giver dig klart og tydeligt overblik over de to vigtigste informationer: Hastighed og batteritilstand.

Hyundai IONIQ 5 touchskærm

12.3” touchskærm

Den elegante touchskærm på 12.3” gør det nemt at styre de mange tilslutningsfunktioner. Alt hvad det kræver er et enkelt tryk.

Trådløs opladning af mobiltelefon

Trådløs opladning af mobiltelefon

Den trådløse oplader er placeret i midterkonsollen, der samtidig også har en køle-funktion, der sikrer imod overophedning af din smartphone.

Kræver Qi-kompatibel smartphone. 

USB-stik foran og bagved

USB-stik foran og bagved

Forrest finder du et 12V-stik og to USB-indgange. Bagerst er der ligeledes to USB-indgange.

Apple CarPlay™ og Android Auto™

Apple CarPlay™ og Android Auto™

IONIQ 5 er kompatibel med Apple CarPlayTM og Android AutoTM

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Ikke trådløs. Skal benyttes med kabel.

Styr din IONIQ 5 fra din smartphone

Med Bluelink og Hyundai LIVE Services kan du styre din IONIQ 5 fra din smartphone og få glæde af funktioner, der gør din kørsel mere bekvem og behagelig. Så som hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Bluelink®

Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.

Tjenesten/funktionen tilbydes ikke i Grønland.

Læs mere
Særligt til elbiler

Særligt til elbiler

Når du kører i en elbil, får du adgang til helt særlige fordele. Du kan bl.a. kontrollere din opladning, programmere temperaturen i din bil på forhånd, når ud ved du skal ud at køre og altid se opladnings-og batteristatus.

Læs mere

Bluelink er standard i IONIQ 5 og inkluderer et gratis 3 års abonnement på tjenesten.

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Læs mere

LIVE Services er standard i IONIQ 5 og inkluderer et gratis 3 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Sikkerhed

Alt det nyeste inden for sikkerhedssystemer

IONIQ 5 er udstyret med Hyundai SmartSense – Hyundais omfattende og banebrydende pakke af sikkerhedsfunktioner og førerassistentsystemer. Den giver dig noget af det nyeste og bedste teknologi – og ikke mindst sikkerhed for mere ro og tryghed i trafikken.
Topscorer ved Euro NCAP

Topscorer ved Euro NCAP

Din sikkerhed er altafgørende, når vi designer og producerer vores biler. Og det ses i testresultaterne fra det kendte testinstitut Euro NCAP. Her har IONIQ 5 nemlig scoret topkarakter i deres såkaldte crash test.

Læs mere
Avanceret head-up display

Avanceret head-up display

Det avancerede head-up display guider dig sikkert gennem trafikken. Displayet projicerer information om rutevejledning, advarsler, trafik og fart op på ruden foran, så du altid er i øjenhøjde med det vigtigste på turen.

Standard fra Advanced.

Motorvejsassistent

Motorvejsassistent

IONIQ 5 er udstyret med en såkaldt motorvejsassistent. Funktionen er en kombination af vognbaneassistent med følgefunktion og navigationsbaseret adaptiv fartpilot, der bruger sensorer og kortdata for en sikker kørsel. Derudover er den i stand selv at justere hastigheden. 

360 graders omgivelseskamera

360 graders omgivelseskamera

Omgivelseskameraet giver dig 360° udsyn, så du nemmere kan navigere, når der er begrænset plads – som f.eks. i et p-hus. 

Standard fra Ultimate.

Forbedret sikkerhed med 7 airbags

Forbedret sikkerhed med 7 airbags

IONIQ 5 er designet til at beskytte dig og dine passagerer mest muligt. Med en centerairbag på første række bliver der ikke gået på kompromis med sikkerheden.

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, sørger eCall automatisk for at ringe 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. Bilen opgiver følgende: Sted, kørselsretning, ulykkestidspunkt og bilens type.

Automatisk nødbremse

Fodgænger- og cyklistgenkendelse samt drejefunktion.

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser eller hvis fodgængere og cyklister detekteres. Bilens nødbremse aktiveres også, hvis modkørende detekteres ifm. venstresving. 

 

Aktiv blindvinkel-sensor

Mulighed for visning i instrumentering.

To radar-sensorer i den bagerste kofanger advarer om trafik i de blinde vinkler. Skulle du aktivere blinklyset, mens der er biler i den blinde vinkel, aktiveres en akustisk alarm. Begynder du at dreje ud aktiveres bremserne for at forhindre kollision. I udstyrsvarianten, Ultimate, vises video af den blinde vinkel i instrumenteringen ved brug af blinklys ifm. vognbaneskift. 

 

Automatisk nødbremse ifm. bakning

Mulighed for detektering af fodgængere.

Detekteres bagved krydsende biler ifm. bakning, så advarer bilen akustisk og bremser om nødvendigt. I udstyrsvarianten, Ultimate, kan bilen også detektere bagvedkrydsende fodgængere. 

 

To vognbaneassistenter

Hvilken du benytter er op til dig.

IONIQ 5 er som standard udstyret med hele to vognbaneassistenter. Den ene er som udgangspunkt automatisk tændt, når du starter bilen og griber kun ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane, uden at have blinket af. Den anden vognbaneassistent, som nemt aktiveres på bilens rat, hjælper konstant med at holde bilen i midten af sin vejbane. 

Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

Registrerer modkørende køretøjer. Systemet skifter selv mellem kort og langt lys, så bilen hele tiden har optimalt lys uden at genere andre.

Automatisk skiltegenkendelse

Via bilens navigation samt kameraet i forruden får systemet informationer om vejskilte, heriblandt hastigheder, som vises i instrumenteringen, på touchskærmen eller head-up displayet, hvis den har det.

 

Fjernbetjent parkeringsassistent

IONIQ 5 kan fjernstyres ind og ud fra en parkeringsplads ved et tryk på en knap på din smart-key.

Standard fra Ultimate.

 

Adaptiv fartpilot (navigationsbaseret)

Denne funktion benytter navigationssystemet til at forudse kommende sving eller strækninger på motorveje og justerer automatisk hastigheden for en endnu mere sikker kørsel. Bemærk, at det kræver, at du kører efter en rute indtastet på navigationen for at funktionen aktiveres. 

 

Adaptiv fartpilot (Stop & Go)

IONIQ 5's fartpilot opretholder en indstillet afstand til køretøjet foran, hvilket automatisk reducerer eller øger hastigheden til en forudindstillet grænse. I "stop & go" -trafik opretholdes den indstillede afstand.

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Hvis du inden kørsel har haft bagdørene åbnet, så vil bilen påminde dig om at tjekke bagsæderne, inden du forlader bilen. 

Udstigningsassistent

Udstigningsassistent

Hjælper dig med at komme sikkert ud af bilen ved at registrere køretøjer, der nærmer sig bagfra og giver dig en advarsel i instrumenteringen såvel som i sidespejlet. Dørene låses kortvarigt for at sikre, at der ikke laves en utilsigtet og uhensigtsmæssig udstigning.

Standard fra Ultimate.

Læs mere om IONIQ 5

Udforsk design

Udforsk design

Se tilbehør

Se tilbehør

Priser og udstyr

Priser og udstyr