Helt ny KONA

Fra 259.995 kr.

Gennemtænkt familie-SUV

Med sit futuristiske look, dynamiske kørekomfort, større kabine og masser af banebrydende teknologi markerer den helt nye KONA tydeligt, at det er en moderne SUV. KONA fås både som benzinbil, som vist her på siden, og som elbil.
Spar kr. 25.000,-

Spar kr. 25.000,-

Vi har flere varianter på lager til hurtig levering. Og uanset hvilken du vælger, er der penge at spare.

Se priser
Vind et ophold i LEGOLAND®

Vind et ophold i LEGOLAND®

Book en prøvetur i KONA og deltag i konkurrencen om en overnatning på Hotel LEGOLAND® for to voksne og to børn inkl. morgenmad og to dages entré til parken.

Book prøvetur

Konkurrencen er organiseret af Hyundai Danmark. Medarbejdere hos Hyundai Danmark, autoriserede Hyundai-forhandlere og -serviceværksteder samt Nic. Christiansen Gruppen kan ikke deltage. Vi udlodder et gavekort, som er gyldigt for 1 overnatning i et temaværelse inkl. morgenmad for 2 voksne og 2 børn inkl. indgang til LEGOLAND® i to dage. Præmien har en værdi op til 4.995 kr. og kan benyttes i hele 2024 ekskl. d. 31. december. Vi trækker en tilfældig vinder d. 4. juni 2024 blandt alle, der har prøvekørt KONA Electric eller KONA i april og maj. Vinderen får direkte besked. Hører vi ikke tilbage fra en vinder indenfor 48 timer, forbeholder vi os retten til at trække en ny. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre billettyper.

Karakteristisk design

Karakteristisk design

Ét af de mest iøjnefaldende elementer på KONA er den horisontale LED-lygte, som fremhæver SUV’ens bredde og giver et dynamisk udtryk.

Stilfuld og rummelig

Stilfuld og rummelig

KONA har fået vokseværk. Den er blevet både bredere og længere, hvilket resulterer i mere plads på bagsæderne til både ben og skuldrer.

Bekvemmelig teknologi

Bekvemmelig teknologi

KONA er udstyret med smarte funktioner og intelligent teknologi. Det giver komfort, sikkerhed og tryghed for alle SUV'ens passagerer. 

Den nye KONA er fyldt med muligheder

KONA er designet med udgangspunkt i en elektrisk drivlinje. Det har bl.a. resulteret i en elegant, men dog alligevel karakteristisk front, der med sin aerodynamiske form og karakteristiske linjer signalerer, at den både er robust og praktisk – akkurat som en SUV skal være.
Mand smiler og trykker på touchskærm i Hyundai KONA
Hyundai KONA front med fokus på Hyundai-logoet

Sætter nye standarder

KONA sætter nye standarder i segmentet for kompakte SUV’er med sit imponerende udvalg af avancerede teknologier. Nyd alt fra de nyeste tilslutningsmuligheder, smarte komfortfunktioner til banebrydende sikkerheds- og førerassistentsystemer.
Fokus på sikkerhed

Fokus på sikkerhed

Avancerede førerassistenter og sikkerhedsfunktioner gør køreturene i KONA trygge og sikre. 

Mere om sikkerhed
Smarte tilslutningsmuligheder

Smarte tilslutningsmuligheder

KONA er fyldt med intuitiv, trådløs teknologi.

Mere om connectivity
Rummelig og komfortabel

Rummelig og komfortabel

Rummeligheden, den fleksible indretning og teknologien gør hver køretur til en fornøjelse.

Mere om komfort
Fås også som elbil

Fås også som elbil

Du kigger lige nu på benzin-versionen af KONA. KONA findes også i en elektrisk udgave.

Udforsk KONA Electric

5 års garanti uden kilometer­begrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er KONA fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års Garanti. 

Læs mere om KONA

Udforsk design

Udforsk design

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Oplev N Line

Oplev N Line