Ny KONA

Fra 204.995 kr.

En tur rundt om bilen

Vores produktspecialist, Kasper, giver en gennemgang af den nye KONA. Se med her.

Tillad cookies, for at se denne video

Endnu skarpere

Den nye Hyundai KONA er skabt til at gøre indtryk. Ikke nok med, at det prisvindende design er blevet endnu skarpere. Du kan nu også se frem til endnu flere tilslutningsmuligheder og avancerede sikkerhedsfunktioner. Prøv den hos din forhandler og mærk forskellen.
Mere raffineret end de fleste

Mere raffineret end de fleste

KONA er helt sin egen. Det gør det nye design kun endnu tydeligere. De skarpe, muskuløse linjer er mere markeret – og også indvendig har den kompakte SUV et udtryk og en attitude, der skiller sig ud i klassen.

Mere om design
Komfortabel og effektiv

Komfortabel og effektiv

Den nye KONA gør plads til køreglæde, fart, dynamik og god samvittighed. Det er resultatet af en ny, effektiv benzinmotor med 120 hk, der enten fås med en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins DCT-automatgearkasse. 

Mere om performance
Sikkerhed

Sikkerhed

Hyundai SmartSense er ensbetydende med avancerede sikkerhedssystemer. Den nye KONA kommer med flere end nogensinde før – og er skabt til at give dig tryghed i trafikken og ro i maven.

Mere om sikkerhed
Imponerende teknologi

Imponerende teknologi

Det er muligt at få den nye KONA med det banebrydende Bluelink. Med Bluelink kan du via din mobil styre en lang række funktioner på din Hyundai – uden at være i nærheden af den. Du kan f.eks. låse bilen, hvis du har glemt det. Og med Hyundai LIVE Services oveni er du sikker på at være godt forbundet på farten, uanset hvor du er.

Mere om connectivity
Masser af plads og frie valg

Masser af plads og frie valg

KONA er en kompakt SUV til dig, der vil det hele – både i hverdagen og weekenden, i byen og fritiden. Det tager den nye version højde for med øget komfort og endnu flere funktioner – både for dem foran og bagi.

Mere om komfort
Mere attitude

Mere attitude

Hyundai har gearet op ved introduktionen, af den nye KONA. Det betyder, at du nu kan få den populære SUV i en N Line-version - Hyundais motorsports-inspirererede modelserie. Der er blevet skruet og strammet, og resultatet er ikke til at tage fejl af.

Mere om N Line
Udstyrsvarianter og tilbehør

Udstyrsvarianter og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter, ekstraudstyr og tilbehør.

Mere om varianter
Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Læs mere om de services, som Hyundai tilbyder ifm. dit køb af ny bil.

Mere om services
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye KONA fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp