KONA

Fra 189.995 kr.

Skrot janteloven. Kør en bil med attitude
Selvsikker og enestående. Den nye KONA er designet til at få opmærksomhed. Det nyskabende design med muskuløse former og smalle LED-lygter er en garant for lange blikke, når du kører forbi. Og den ekstraordinære attitude går igen indvendigt i bilen. Lige fra de farvede syninger i interiøret til Head Up Display og trådløs opladning af din mobiltelefon (afhængig af variant). Prøv den hos din forhandler.
Aktuel kampagne
Lige nu attraktiv privatleasing, finansiering og mulighed for 24-timers prøvetur.
Pris fra kr. 199.995,-

Pris fra kr. 199.995,-

Inkl. udstyr til en værdi af min. kr. 31.000,-

 

Se kampagne og udstyr

You style it

You style it

Den nye KONA er designet til at skille sig ud. Kombinationen af kurvede linjer og skarpe kanter giver bilen et unikt udseende, uanset hvilken vinkel man ser den fra. Den muskuløse side, markeret med de tydelige hjulskærme, giver blikfang og understreger det stærke SUV-design.

Mere om design
You boost it

You boost it

Sådan som du ønsker det. Fart, overskud og effektivitet. KONA har det hele. I benzin tilbyder KONA den effektive 1.0 T-GDi med 120 hk, som er rap i byen. Ønsker du mere kraft og fodfæste kan du vælge 1.6 T-GDi-motoren med hele 177 hk, firehjulstræk og lækker 7-trins DCT-automatgearkasse.

Mere om performance
You sense it

You sense it

Med Hyundai SmartSense, vores avancerede sikkerhedssystemer, er KONA ledende i segmentet med den seneste aktive sikkerhedsteknologi – bygget til at give dig mere tryghed og sindsro.

Mere om sikkerhed
You fit it

You fit it

Designet til det moderne liv og travle hverdag. Den fleksible KONA tilbyder det hele – med plads til både passagerer og bagage.

Mere om komfort
Gear

Gear

Hyundai KONA fås både med manuelt gear og automatgear. Se alle varianter her.

Trækker op til 1.250 kg

Trækker op til 1.250 kg

Hyundai KONA har muligheden for trække op til 600 kg uden bremser og op til 1.250 kg med bremser. Se hvad de forskellige varianter må trække her.

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er KONA fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti

Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp