Privatlivspolitik for MinHyundai

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Hyundai Bil Import A/S (''vi'' eller ''os'') som en del af Nic. Christiansen Gruppen behandler dine personoplysninger, og er udstedt på vegne af alle selskaber i Nic. Christiansen Gruppen.  

Nic. Christiansen Gruppen er defineret som: http://ipaper.ipapercms.dk/NicChristiansenGruppen/NicChristiansen/CVRoversigt/ 


DATAANSVARLIG 
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er: 

Hyundai Bil Import A/S
CVR-nummer: 14790993
Korsvej 1
6000 Kolding 


BRUG AF PERSONOPLYSNINGER 
Vi anvender dine personoplysninger til følgende formål:

Cookies: Når du besøger vores hjemmeside eller bruger vores app og accepterer placering af cookies på din enhed anvendes personoplysninger til forskellige kategorier af formål (nødvendige, funktionelle, statistiske, markedsføring). Du kan læse mere om cookies i vores cookiepolitik.
Behandlingsgrundlag: Samtykke (GDPR art. 6,1,a).  

Oprettelse af MinHyundai profil:
Oprettelse af en MinHyundai profil kan ske på to måder.

  • Du opretter selv en profil hvor du afgiver personoplysninger i forbindelse med oprettelse af profil på MinHyundai. Dine oplysninger benyttes til at kunne stille en profil til rådighed for det/de valgte Hyundai køretøj/køretøjer.
    Behandlingsgrundlag
    Kontrakt (GDPR art. 6,1,b) 
  • Du køber en Hyundai og sælger (privat/erhverv) opretter dig som ny MinHyundai kunde. Dine oplysninger (e-mail, navn, efternavn, telefonnummer og stelnummer/registreringsnummer) indtastes i sælgers app/system og du modtager derfra en velkomstmail, som skal bekræftes inden for 60 dage. Her er dit nye køretøj automatisk koblet på din nye MinHyundai Profil.

Behandlingsgrundlag til denne videregivelse beror på vores legitime interesse som går forud for dine interesser og grundlæggende rettigheder, hvor videregivelsen er nødvendig for at sikre, at du får den korrekte bil koblet til din profil (GDPR art. 6,1,f). Når du opretter profilen følger behandlingsgrundlaget i nr. 1 ovenfor.

 

Markedsføring:
Såfremt du giver samtykke til markedsføring i MinHyundai, vil du blive tilmeldt automatisk serviceindkaldelse og modtage markedsføring med indhold inden for vores produktkategorier.
Behandlingsgrundlag
Samtykke (GDPR art. 6,1,a)

Fordelsklub:
Som medlem af MinHyundai får du adgang til MinHyundai Fordelsklub.
For at rekvirere tilbud skal der afgives e-mail, hvorefter du videreføres til samarbejdspartnerens hjemmeside. Ved videreførsel til samarbejdspartnerens hjemmeside, forlader du MinHyundai platformen og du kan derfor læse hvordan dine personoplysninger behandles ved at læse privatlivspolitikken hos samarbejdspartneren.
Behandlingsgrundlag
Kontrakt (GDPR art. 6,1,b)

Kundetilfredshedsundersøgelser:
Vi ønsker altid at tilpasse MinHyundai efter vores kunders ønsker, derfor udfører vi også tilfredshedsundersøgelser fra jer brugere, som anvendes til at gøre MinHyundai bedre.
Behandlingsgrundlag:

Ved udsendelse af kundetilfredshedsundersøgelser beror behandlingen på vores legitime interesse som går forud for dine interesser og grundlæggende rettigheder, hvor behandlingen af dine personoplysninger er nødvendige for at kunne optimere på vores kundeoplevelse (GDPR art. 6,1,f).

Servicemeddelelser:
Som medlem af MinHyundai vil du modtage indkaldelser til gratis karosserieftersyn. Ønsker du ikke at modtage disse indkaldelser, kan du kontakte Hyundai Bil Import A/S.
Behandlingsgrundlag

Behandlingsgrundlaget for at kunne sende dig servicemeddelelser beror på vores legitime interesse, hvor interessen i at sende dig servicemeddelelser går forud for dine interesser og grundlæggende rettigheder, hvor udsendelse af servicemeddelelser er nødvendige for at sikre rettidig omhu for information til vores kunder som ikke relaterer sig til markedsføring (GDPR art. 6,1,f)

 

Statistik og rapportering:
I MinHyundai trækker vi anonym statistik for at forbedre app’en. I nogle tilfælde anvender vi vores brugeres e-mail til statistik ift. om brugere åbner og læser henvendelser fra os.
Behandlingsgrundlag

Vores legitime interesse i at lave statistik og rapportering går forud for dine interesser og grundlæggende rettigheder, hvor behandlingen af dine personoplysninger er nødvendige, for at vi kan sikre den bedst mulige opfølgning på aktiviteter hos forhandlerne (GDPR art. 6,1,f)

Videregivelse af dine oplysninger:
Til din valgte forhandler
I MinHyundai skal du angive din ønskede forhandler, som er dem du vil modtage markedsføring fra, såfremt du har givet samtykke til markedsføring.
Ønsker du at vide hvordan din ønskede forhandler behandler dine personoplysninger, kan du læse deres privatlivspolitik. Find din valgte forhandler her  

Hyundai Vejhjælp
Hvis uheldet er ude, har vi gjort det nemt for dig at kontakte Hyundai Vejhjælp igennem MinHyundai. Du kan anvende linket i MinHyundai og dine relevante oplysninger som Hyundai Vejhjælp skal bruge, videreføres automatisk.
Ønsker du at vide hvordan Hyundai Vejhjælp behandler dine personoplysninger, kan du læse deres privatlivspolitik her.
Du kan læse mere om Hyundai Vejhjælp her.

Behandlingsgrundlag
Ved videregivelse af oplysninger til Hyundai Vejhjælp beror videregivelsen på vores legitime interesse som går forud for dine interesser og grundlæggende rettigheder, hvor behandlingen af dine personoplysninger er nødvendige for at kunne tilbyde vejhjælp (GDPR art. 6,1,f).

Hvor får vi dine oplysninger fra:
Når du indtaster dit stelnummer i app’en eller på hjemmesiden validerer vi de indtastede data med data fra Danmarks Motor Register (DMR), således at vi kan sikre, at bilen kan fremsøges.
Har dit køretøj Bluelink, vil du også kunne se din km-stand i MinHyundai.

Overførsler til lande uden for EU/EØS:
Vi overfører ikke dine oplysninger ud af EU/EØS eller til lande som ikke er vurderet som sikre.

Opbevaring og sletning:
Din profil er aktiv indtil du selv sletter den. MinHyundai får ikke besked, såfremt du ikke længere har det køretøj du har registreret dig med.

Du kan altid slette din profil og dine oplysninger bliver slettet. Dette gør du ved at vælge Min Profil –> Slet MinHyundai konto. Ved sletning af konto, slettes alt kontaktdata om dig som kunde. 

DINE RETTIGHEDER 
Du har følgende rettigheder: 

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. 
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. 
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring. 
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.  
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne. 
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet (datatilsynet.dk).

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte den Dataansvarlige på [email protected]
 

Sidst opdateret: 20.04.2022