Sponsorship Fodbold Topbanner 3100X1330px

Hyundai bakker op om stort og småt

Som et både globalt og lokalt brand er Hyundai engageret i en lang række begivenheder fra store, multinationale arrangementer til mindre, lokale aktiviteter. Se aktuelle sponsoraftaler her på siden.

 

FIFA World Cup™ 

Hyundai har udvidet det eksisterende sponsorat med FIFA til også at dække VM i 2022. Det er med udgangspunkt i de succesfulde sponsoraftaler i forbindelse med de tre seneste FIFA World Cups, at Hyundai har besluttet sig for at forlænge partnerskabsaftalen.

"Vi er meget glade for at udvide partnerskabet med Hyundai som en af de øverste FIFA-Partnere, der nu vil yde aktiv støtte til en yderligere to udgaver af FIFA World Cup™ i 2018 og 2022. Hyundai er en sand fodboldpartner, som forstår og deler vores filosofi og passion for det smukke spil", udtaler FIFA-præsident Joseph S. Blatter.

Hyundai har tidligere været bilsponsor ved blandt andet EURO 2000™, 2002 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2004™, 2006 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2008™, 2010 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2012™, 2014 FIFA World Cup™ samt 2018 FIFA World Cup™.

Læs mere om samarbejdet her:
FIFA’s officielle, internationale website

Red Barnet 

Hyundai har et internationalt samarbejde med Red Barnet. Det betyder, at for hver gang vores nye i10 bliver prøvekørt af en potentiel køber doneres en time til Red Barnets sundhedsarbejde for børn i den fattige Mandera-region i det nordøstlige hjørne af Kenya. 

Læs mere om samarbejdet her: 
Red Barnets officielle, internationale website