Lokale og globale sponsorater

Som et både globalt og lokalt brand er Hyundai engageret i en lang række begivenheder fra store, multinationale arrangementer til mindre, lokale aktiviteter. Se aktuelle sponsoraftaler her på siden.
FIFA World Cup™

FIFA World Cup™

Hyundai har udvidet det eksisterende sponsorat med FIFA helt indtil 2030. Det er med udgangspunkt i de succesfulde sponsoraftaler i forbindelse med de tre seneste FIFA World Cups, at Hyundai har besluttet sig for at forlænge partnerskabsaftalen.

Hyundai har tidligere været bilsponsor ved blandt andet EURO 2000™, 2002 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2004™, 2006 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2008™, 2010 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2012™, 2014 FIFA World Cup™, 2018 FIFA World Cup™ samt 2022 FIFA World Cup™.

Læs mere på fifa.com
FIFAe World Cup™

FIFAe World Cup™

Hyundai støtter også esporten og var officielt sponsor for FIFAe World Cup 2022, som fandt sted i Bella Arena i København.

Læs mere på fifa.gg
Mød Hyundai i LEGOLAND®

Mød Hyundai i LEGOLAND®

Hyundai er sponsor for Trafikskolen i LEGOLAND®, som er stedet, hvor mange børn fra 6-13 år sidder bag rattet for første gang. Vi er stolte over at være med til at gøre Trafikskolen til en forlystelse, hvor leg, glæde, læring og oplevelser kombineres samtidig med, at samarbejdet understreger begge parters tilgang til innovation og moderne teknologi. 

Læs mere på legoland.dk

Hvad vil du læse mere om?

Konceptbiler

Konceptbiler

Udviklingen af de biler, der ender på de danske veje, starter med en konceptbil. Bliv klogere på hvordan bl.a. IONIQ-modellerne er med til at få fremtidens bilteknologi ud til helt almindelige mennesker.

Læs mere
Hyundai Motorsport

Hyundai Motorsport

Hyundai har gennem årene markeret sig kraftigt i motorsporten. Vi deltager for at vinde! Men vi deltager også, fordi vi i motorsporten kan teste, udvikle og udfordre vores biler, så de bliver bedre og bedre. Til glæde for både sporten – og til glæde for den fortsatte udvikling af vores "helt almindelige biler".

Læs mere
Produceret i Europa

Produceret i Europa

Gennem de seneste tre årtier har Hyundai gradvist udvidet sin tilstedeværelse i Europa. Bl.a. ved at bygge en række vigtige faciliteter fra udviklings- og designcentre til produktionsfaciliteter samt ved at lancere flere modeller, der er særligt udviklet til det europæiske marked.

Læs mere
Om Hyundai

Om Hyundai

Vi har samlet nogle af Hyundais mest betydningsfulde historiske milepæle – lige fra den første bil til at blive den globale bilproducent, som vi er i dag.

Læs mere