Hyundai bildæk på toppen af bjerg

Bridgestone

Dæk og garanti

Dækinformation

Alle dæk, der sælges i EU, skal mærkes med dækkoder. Mærket giver objektive, pålidelige og sammenlignelige oplysninger om tre vigtige karakteristika om dæk: Brændstofsudnyttelse, vejgreb og støjniveau.
Blizzak LM005 17" 19"
Størrelse 215/60 R17 235/50 R19
Li 96 103
Si H V XL
Brændstofsudnyttelse C C
Vejgreb A A
Støjniveau B 71 B 72 

 

Bemærk, at bedre brændstofudnyttelse og sikkerhed på vejene i vid udstrækning afhænger af vejenes tilstand, vejret, køretøjets type og især førerens kørestil. Har du købt Bridgestone-dæk i andre størrelser, kan din lokale forhandler hjælpe dig med mere information om disse.

Garanti

Dæk er udsat for mange farer i hverdagen, men med vinterdæk fra Bridgestone får du 3 års garanti på dækkene kombineret med 3 års garanti på originale Hyundai-fælge.
Bridgestone

Bridgestone

Bridgestones dækgaranti dækker skader, som er opstået ved påkørsel af genstande og punkteringer. For at få glæde af dækgarantien er det vigtigt, at du registrerer dig hos Bridgestone senest 14 dage efter dit køb. Det kan du gøre her, hvor du også kan læse mere om garantien. Har du brug for hjælp, er du også velkommen til at kontakte din lokale Hyundai-forhandler.

Alt afhængigt af alderen på dækkene vil du få refunderet op til 100% af købsprisen for erstatningsdækket i tilfælde af skade. Det er en betingelse for refunderingen af købsprisen, at det beskadigede dæks resterende mønsterdybde er 1,6 mm.

Hyundai-fælge

Hyundai-fælge

Originalt Hyundai-tilbehør er designet og udviklet specielt til din Hyundai. Intet er overladt til tilfældighederne. Det er underlagt Hyundais strenge krav til kvalitet og holdbarhed, og det er også derfor, vi har 3 års garanti på originalt tilbehør, herunder originale Hyundai-fælge. Garantien dækker bl.a. produktionsfejl, herunder fejl og mangler samt irring og misfarvning.

Find fælge til din Hyundai

Hvad vil du læse mere om?

Se sæsonfordele

Se sæsonfordele

Når du er medlem af minHyundai, kan du nyde godt af særlige tilbud til din Hyundai. Få overblik over vores sæsonaktuelle kampagner, eftersyn og produkter her.

Læs mere
Få skiftet hjul hos Hyundai

Få skiftet hjul hos Hyundai

I den kommende sæson falder temperaturen, hvilket påvirker dækkenes vejgreb og din brændstoføkonomi. Skift til vinterdæk, og kør sæsonen sikkert i møde.

Læs mere
Gode råd om dæk

Gode råd om dæk

Læs mere om, hvordan du tjekker dækkenes tilstand, hvordan de bør opbevares og monteres, og hvad du skal kigge efter, når du køber nye dæk.

Læs mere