Frie Vaerksteder Hero

Book tid til hjulskifte før alle andre

Vores forhandlere og serviceværksteder står klar til at hjælpe dig med hjulskifte – flere tilbyder også muligheden for at opbevare dine sommerhjul vinteren over. Book tid til hjulskifte allerede i dag og undgå en lang ventetid, når alle andre også vil have skiftet til vinterhjul.

 

Book tid til hjulskifteFind værksted

Derfor bør du skifte fra sommerdæk til vinterdæk

De rigtige dæk er en væsentlig faktor for din sikkerhed, når du kører bil. Dækkene er det eneste, der har direkte kontakt med asfalten, og de er derfor afgørende for bilens styre- og bremseegenskaber. I den kommende sæson er vejrforholdene ofte omskiftelige lige fra regn til frost, hvilket påvirker dækkenes vejgreb. En god tommelfingerregel er, at du skal skifte fra sommer- til vinterdæk, når temperaturen er under 7 grader - så har du det bedste udgangspunkt for at køre vinteren sikkert i møde.

Bedre vejgreb og styring

Bedre vejgreb og styring

Vinterdæk er fremstillet i gummi, der er særligt velegnet til lave temperaturer, da det bevarer smidigheden. Samtidig har vinterdæk et særligt mønster designet specielt til vintervejr. Samlet set opnår du derfor bedre vejgreb og styring af bilen med vinterdæk.

Reduceret risiko for akvaplanning

Reduceret risiko for akvaplanning

Vinterdæk har større og dybere riller i mønsteret, som kan bortlede vand og slud for at reducere risikoen for akvaplanning.

Højere sikkerhed på alle typer vinterveje

Højere sikkerhed på alle typer vinterveje

Kombinationen af materialer og mønsterdesign på vinterdæk gør, at du opnår en højere sikkerhed på alle typer underlag (sne, slud, is og kold/tør vej).

Vil du vide mere?

Vil du vide mere?

Læs mere om, hvordan du tjekker dækkenes tilstand, hvordan de bør opbevares og monteres, og hvad du skal kigge efter, når du køber nye dæk.

Gode råd om dæk

Stort udvalg af komplethjul

 

Trænger bilen til et opdateret look til den nye sæson? Så er nye alufælge sagen. Og hvis det samtidig er tid til nye dæk, har vi et bredt udvalg af komplethjul til gode priser. Find din Hyundai-model via linket nedenfor, og se udvalget af komplette hjul, der passer til netop din bil.

 

Find komplethjulFind værksted