Book tid til hjulskifte før alle de andre

Vores forhandlere og serviceværksteder står klar til at hjælpe dig med hjulskifte – flere tilbyder også muligheden for at opbevare dine sommerhjul vinteren over. Book tid til hjulskifte allerede i dag og undgå en lang ventetid, når alle andre også vil have skiftet til vinterhjul.

Derfor bør du skifte fra sommerdæk til vinterdæk

De rigtige dæk er en væsentlig faktor for din sikkerhed, når du kører bil. Dækkene er det eneste, der har direkte kontakt med asfalten, og de er derfor afgørende for bilens styre- og bremseegenskaber. I den kommende sæson falder temperaturen, hvilket påvirker dækkenes vejgreb og din brændstoføkonomi. Ved at skifte til vinterdæk har du det bedste udgangspunkt for at køre sæsonen sikkert i møde.
Du får et bedre vejgreb

Du får et bedre vejgreb

Vinterdæk giver en kortere bremselængde på en våd vej sammenlignet med sommerdæk. Sommerdæk er lavet af en hårdere type gummi end vinterdæk. Det betyder, at de bliver for hårde på den kølige vinterasfalt, hvilket forringer både vejgreb og styring. Derfor er det vigtigt at skifte fra sommerdæk til vinterdæk, når temperaturen kommer under 7 grader. Det giver dig og dine passagerer den bedst mulige sikkerhed.

Du opnår bedre køreegenskaber

Du opnår bedre køreegenskaber

Den tyske bilorganisation ADAC har foretaget flere tests, der viser, at når en bil er fuldt læsset, er sommerdæk ikke så stabile i kurver på kolde veje, som vinterdæk er. Uanset om bilen er fyldt med baggage på vej på ferie eller fyldt med børn på vej til fodboldtræning - så er du både bedre og mere sikkert kørende med vinterdæk på.

Stort udvalg af komplethjul

Trænger bilen til et opdateret look til den nye sæson? Så er nye alufælge sagen. Og hvis det samtidig er tid til nye dæk, har vi et bredt udvalg af komplethjul til gode priser. Find din Hyundai-model via linket nedenfor, og se udvalget af komplette hjul, der passer til netop din bil.
Vil du vide mere?

Vil du vide mere?

Læs mere om, hvordan du tjekker dækkenes tilstand, hvordan de bør opbevares og monteres, og hvad du skal kigge efter, når du køber nye dæk.

Læs mere

Lappekit

Lappekit

I de fleste Hyundai-modeller finder du et lappekit, som gør det nemt for Hyundai Vejhjælp at få dig hurtigt videre, hvis du punkterer. Men husk, at det har en udløbsdato, som din forhandler kan tjekke for dig.

Mere tilbehør

Tillad cookies, for at se denne video

Få repareret dine fælge

Det sker desværre, at bilens fælge får ridser eller bliver slået skæve. Hos Hyundai kan vi reparere dem, så de igen fremstår flotte og funklende. Det er ofte betydeligt billigere og bedre for miljøet at få repareret fælgene end at købe helt nye  – og slår du en eventuel reparation sammen med skiftet til vinterhjul, så skal din bil kun forbi værkstedet én gang.

Læs mere