Maksimal køreglæde med den højtydende N-serie

At køre bil er ikke bare at komme fra A til B. Derfor er vores N-modeller udviklet til at levere mere end blot høj ydeevne. N står for maksimal køreglæde, både på og uden for racerbanen, hvilket afspejler N-mærkets filosofi: “Never just drive“.

Tillad cookies, for at se denne video

Om N

Bygget til at yde

Med N-modellerne samler Hyundai sin omfattende erfaring fra både motorsport og højtydende kørsel på almindelig vej i en række virkelig spændende performance-biler: Skabt til maksimal køreglæde og racerbilsfølelse i hverdagen.
Effektiv sving-teknik

Effektiv sving-teknik

N-modellerne er lige så sultne efter skarpe sving, som du er. I kraft af det elektroniske differentiale, eLSD (electronic Limited-Slip Differential), kan hjulene rotere ved forskellige hastigheder. Det gør det muligt at dreje i højere fart uden at miste kontrollen.

eLSD er afhængig af model.

En sportsvogn til alle ugens dage

En sportsvogn til alle ugens dage

Filosofien bag N er enkel: Uanset hvor meget hverdagen truer, skal det være sjovt at sætte sig bag rattet. Det betyder, at du udover et mere sporty og attraktivt design også får en bil, der ikke kan lade være med at sætte nye standarder, når det gælder performance.

Skabt til racerbanen

Skabt til racerbanen

N-modellerne er skabt og født på racerbanen. De bør af samme grund ikke kun bedømmes på deres dynamik og høje antal af omdrejninger i minuttet, men mere end noget andet på den særlige følelse, det giver at tage styringen og sætte foden på speederen.

Hyundai i30 N kører på racerbane med fuld fart
Hyundai N racerbane og N-logo

Udvalg

N-modeller

De højtydende N-modeller i30 N og i20 N er designet til at yde – og bygget til at gøre hvert øjeblik bag rattet til en oplevelse.

N Line-modeller

Gør din Hyundai ekstra iøjnefaldende med designelementer hentet direkte fra den højtydende N-serie. Med udstyrsvarianten, N Line, får du dristige, præstationsinspirerede designforbedringer inde og ude. N Line er tilgængelig på en lang række af vores modeller.
Hyundai guide til bilvalg kørende i20 N
Hyundai fælge med N-logo
Skal du prøve en N?

Skal du prøve en N?

Det er svært ikke at lade sig rive med, når man først har prøvet en af de stærke N-modeller. Der er pulsen. Der er hårene, der står lige i vejret på armene. Der er den knitrende lyd af en brandvarm udstødning. Find din nærmeste Hyundai N-forhandler på kortet og giv dig selv en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Find N-forhandler

Tillad cookies, for at se denne video

Motorsport

Rally og baneløb

Hyundai er dybt engageret og med i toppen, når det kommer til motorsport. Med et hav af forskellige priser har Hyundai Motorsport vist, hvad der skal til for at præstere, og de erfaringer, vi lærer i motorsport, flyder direkte ind i vores N-modeller.

Følg Hyundai N

Kom meget tættere på vores N-modeller.

Mere om N

Bag om N

Bag om N

N-modeller

N-modeller

N Line-modeller

N Line-modeller

Anmeldelser

Anmeldelser