Ren og ufortyndet køreglæde

Med N-modellerne er vi forrest i feltet. De er nemlig udstyret med fuldblodskræfter og uovertruffen teknologi, der gør dem lige så egnet på racerbanen som på landevejen. Du skal i bund og grund blot tage stilling til, om du mest er til den lidt mindre, men ikke mindre voldsomme i20 N, eller bare har lyst til at gå all-in på den allerede nu legendariske i30 N.
i20 N

i20 N

Den helt nye i20 er i N-udgaven udstyret med agressive detaljer, raffinerede features og en kraftfuld motor på 204 hk – tænk den som en smart og kompakt hverdagsracer.

  • Motor: 1.6 liter T-GDi
  • Hestekræfter: 204 hk
  • Fra 0-100 km/t: 6.2 sek.
  • Topfart: 230 km/t
Læs mere
i30 N

i30 N

Den succesfulde i30 N er udstyret med unikke detaljer og voldsomme features. Læg dertil en motor med 280 hk – skabt til at give dig køreoplevelser langt ud over det sædvanlige.

  • Motor: 2.0 liter T-GDi
  • Hestekræfter: 280 hk
  • Fra 0-100 km/t: 5.4-5.9 sek.
  • Topfart: 250 km/t
Læs mere
Hyundai N modeller i30 N
Hyundai N modeller racerkører og bil

Performance

Enestående ydeevne og unik teknologi

Det må ikke være kedeligt at køre bil, og det bliver det aldrig med N. Her får du høj ydeevne og spændende sving-teknikker kombineret med sportsvognskørsel på hverdage. Vi har fremhævet nogle af højdepunkterne herunder.
Enestående kraft ved lave omdrejninger

Enestående kraft ved lave omdrejninger

Den kraftige 2.0 T-GDi N-motor leverer op til 280 hk og en væsentlig stigning i flat power for ekstra drejningsmoment og kraft ved lavere omdrejninger.

Mere moment – mere køreglæde

Mere moment – mere køreglæde

2.0 T-GDi N-motoren leverer et maksimalt drejningsmoment på 392 Nm og op til 250 km/t i tophastighed.

Afhængig af variant. 

Startkontrol

Startkontrol

Nyd maksimal trækkraft og hurtig acceleration. Systemet reducerer hjulspin ved hård acceleration fra stillestående start, hvilket hjælper med at accelerere bilen som en professionel racerkører.

N DCT-gearkasse

N DCT-gearkasse

Endnu vildere køreglæde: En 8-trins dobbeltkoblingsgearkasse med paddle shifters og nye N-funktioner sikrer en endnu mere sportslig oplevelse.

Letvægts-alufælge

Letvægts-alufælge

Hyundais 19" alufælge forbedrer køreegenskaber og vejgreb gennem en reduktion i vægten. Kombineret med højtydende performancedæk er du mere end godt kørende.

Afhængig af model. 

Performancebilen i20 N
Hyundai N model

Eksteriør

Designet til at give gåsehud

Eksteriøret på N-modellerne er designet til at give gåsehud. Udover deres højtydende egenskaber deler Hyundai N-modellerne en række motorsportsinspirerede designelementer.
Fronten

Fronten

Frontens aggressive kofangere med de store luftindtag og den unikke kølergrill med N-logo giver et kraftfuldt udtryk. De store luftindtag er desuden med til at give motoren bedre aspiration, så den kan holde den høje ydelse.

Siden

Siden

Dynamiske sideskørter med N-logo og røde designdetaljer understreger N's højtydende look og skaber en visuel forbindelse mellem bilens front og bagende. De store alufælge og røde bremsekalibrer sikrer et råt look. 

Bagenden

Bagenden

En stor dobbeltfløjet tagspoiler med det ikoniske, trekantede N-bremselys. Den røde accentlinje og den store dobbeltudstødning understreger den høje ydeevne på N-modellerne fra Hyundai.

Store hjul og røde bremsekalibre

Store hjul og røde bremsekalibre

Alle vore N-modeller har enten eksklusive 18" eller 19" alufælge inkl. performancedæk. Både alufælgene og de røde bremse kalibre er udsmykket med det unikke N-logo, der virkelig understreger N’s præstationsevner.

Tænk stort

Tænk stort

N-modellerne har alle store udstødninger for et kraftfuldt udseende og stor lyd.

Ikoniske bremse- og tågelygter

Ikoniske bremse- og tågelygter

Alle N-modeller deler motorsportsinspirerede stilelementer som f.eks. det ikoniske trekantede tredje bremselys eller tågelys.

Hyundai N modeller interiør
Hyundai N modeller gear

Interiør

Når sport møder komfort

N-modellerne er skabt til og af folk, der virkelig elsker biler. Alle modeller har et elegant og sporty interiør, som er designet, så det både giver kontrol og komfort. Ergonomien er fuldstændig førerfokuseret.
Præstationsdata

Præstationsdata

Du kan overvåge og forbedre din kørepræstation med opdateret og brugervenlig grafik: Hk, drejningsmoment, turboboost, G-force samt en omgangs- og accelerationstimer.

Digital instrumentering

Digital instrumentering

Se motorolietemperatur, drejningsmoment og turboboost. Den røde zone på den variable LED-omdrejningstæller ændres i henhold til olietemperaturen.

Hurtige gearskift – lige ved hånden

Hurtige gearskift – lige ved hånden

De racerbilsinspirerede paddle shifters giver hurtige, ubesværede gearskift.

N-sportssæder

N-sportssæder

Sport og komfort er det overordnede tema for vores N-modeller. Sportssæder i høj kvalitet med N-logo og kontrastsyninger.

N-gearvælger

N-gearvælger

N-gearvælgeren er udsmykket med det unikke N-logo, røde eller blå detaljer (afhængig af model) og syninger samt læderindsatser for et bedre greb og en øget motorsportsfølelse.

Alu-pedaler

Alu-pedaler

Alu-pedalerne øger den indvendige motorsportsfornemmelse og forbedrer den dynamiske køreoplevelse. Den børstede finish og de indlagte gummielementer sikrer optimal kontrol.

Konceptbiler

Et glimt ind i fremtiden

Vores konceptbiler giver os mulighed for at flytte grænserne for både bildesign og -udvikling ved at udforske nye ideer og teknologier. I de senere år har Hyundai præsenteret en række konceptbiler, der har dannet grundlag for designet af vores N-modeller.
RM20e

RM20e

Ydeevne – fuldt elektrificeret

RM20e’s elektrificerede kraftenhed sikrer ikke kun nul-emission, men giver en racerbil robust kraft og øjeblikkeligt drejningsmoment.

Projekt RM

Projekt RM

”Racing Midship”

Project RM blev lanceret i 2012 for at udvikle og forbinde ny, højtydende motorsportsteknologi med fremtidige N-modeller. Dette ”rullende laboratorium” er drivkraften i den progressive udvikling i N-bilerne.

Veloster N ETCR

Veloster N ETCR

High-Performance EV

Veloster N ETCR debuterede i 2019 og startede en ny æra. Inspireret af denne racerbil bibeholdt RM20e ydeevnen, mens den gav den daglige chauffør både stilhed, reaktionsevne og køreegenskaber.

N Option

N Option

Show-bil

Med adskillige brugervenlige funktioner sigter Hyundai efter at imødekomme behovene hos entusiasterne, der ønsker at gøre deres køretøjer mere unikke og specielle.

RN30

RN30

Racermaskine-konceptet

Hyundai N giver mulighed for at oplevjtydende biler. Racerkonceptmodellen RN30 debuterede på Paris Motor Show i 2016 som legemliggørelsen af disse værdier.

Vision GT

Vision GT

Gran Turismo

Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo viser vores passionen for højtydende N-teknologi og tjener som en fejring af Hyundais 50-års jubilæum i 2017.

Skal du prøve en N?

Skal du prøve en N?

Det er svært ikke at lade sig rive med, når man først har prøvet en af de stærke N-modeller. Der er pulsen. Der er hårene, der står lige i vejret på armene. Der er den knitrende lyd af en brandvarm udstødning. Find din nærmeste Hyundai N-forhandler på kortet og giv dig selv en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Find forhandler

Mere om N

N Line-modeller

N Line-modeller

Anmeldelser

Anmeldelser

N-oversigt

N-oversigt

Bag om N

Bag om N