Ren og ufortyndet køreglæde

Med N-modellerne er vi forrest i feltet. De er nemlig udstyret med fuldblodskræfter og uovertruffen teknologi, der gør dem lige så egnet på racerbanen som på landevejen. Og med IONIQ 5 N banes vejen for N-universets elektriske fremtid.
IONIQ 5 N

IONIQ 5 N

IONIQ 5 N er vores første fuldelektriske N-model, som bringer performancebiler til et helt nyt niveau. Her er skruet op på alle knapper, så du får ren, ufiltreret køreglæde.

  • Hestekræfter: Op til 650 hk
  • Fra 0-100 km/t: Ned til 3,4 sek.
  • Topfart: 260 km/t
Læs mere
N Universe N Modeller Performance Breaker Stor
N Universe N Modeller Performance Breaker Lille

Performance

Enestående ydeevne og unik teknologi

Det må ikke være kedeligt at køre bil, og det bliver det aldrig med N. Her får du høj ydeevne og spændende sving-teknikker kombineret med sportsvognskørsel på hverdage. Vi har fremhævet nogle af højdepunkterne herunder.
Højere moment. Mere sjov

Højere moment. Mere sjov

IONIQ 5 N's højtydende elmotorer med op til 21.000 omdrejninger pr. minut leverer 650 hk og 770 Nm, når N Grin Boost aktiveres.

Rå kraft

Rå kraft

Tryk på N Grin Boost-knappen i IONIQ 5 N og mærk et ekstra boost på 650 hk, der accelererer fra 0-100 km/t på kun 3,4 sekunder.

Tophastighed

Tophastighed

Med en topfart på 260 km/t er IONIQ 5 N skabt til, at du kan udfordre din indre racerkører endnu mere.

N Universe N Modeller Exterior Breaker Stor
N Universe N Modeller Exterior Breaker Lille

Eksteriør

Designet til at give gåsehud

Udover deres højtydende egenskaber deler Hyundai N-modellerne en række motorsportsinspirerede designelementer.
Fronten

Fronten

Aggressive kofangere med store luftindtag og en unik kølergrill med N-logo giver et kraftfuldt udtryk, og luftindtagene sikrer ekstra nedkøling. 

Siden

Siden

Dynamiske sideskørter med N-logo og røde designdetaljer understreger N's højtydende look og skaber en visuel forbindelse mellem front og bagende. Og de store alufælge og røde bremsekalibre understreger det rå look. 

Bagenden

Bagenden

Fremtrædende N-spoiler og luftudtag signalerer, at vi har med en elbil med store evner og høj performance at gøre.

Store hjul og røde bremsekalibre

Store hjul og røde bremsekalibre

Eksklusive, store alufælge inkl. performancedæk er et must, når vi har med performancebiler at gøre. Derudover er både alufælge og de røde bremsekalibre udsmykket med et N-logo, der understreger evnerne.

Lyden af performance

Lyden af performance

Når du sidder bag rattet i en N-model, er du garanteret den helt rigtige performancelyd. Også i de elektriske modeller som har N Active Sound+, der forstærker din køreoplevelse gennem et 10-højtaler lydsystem.

Ikoniske bremse- og tågelygter

Ikoniske bremse- og tågelygter

Alle N-modeller deler motorsportsinspirerede stilelementer som f.eks. det ikoniske trekantede tredje bremselys eller tågelys.

N Universe N Modeller Interior Breaker Stor
N Universe N Modeller Interior Breaker Lille

Interiør

Når sport møder komfort

N-modellerne er skabt til og af folk, der virkelig elsker biler. Alle modeller har et elegant og sporty interiør, som er designet, så det både giver kontrol og komfort. Ergonomien er fuldstændig førerfokuseret.
Præstationsdata

Præstationsdata

Du kan overvåge og forbedre din kørepræstation med opdateret og brugervenlig grafik.

Digital instrumentering

Digital instrumentering

Giver dig overblik over vigtige data under kørslen. 

N e-Shift-teknologi

N e-Shift-teknologi

Med N e-Shift-teknologien får du den helt rigtige fornemmelse ved gearskift, som mange performance-entusiaster ellers savner i en elbil. N e-Shift teknologien giver dig fuld kontrol og en forfinet føling med din kørsel.

N-sportssæder

N-sportssæder

Sportssæder i høj kvalitet med N-logo og kontrastsyninger sikrer komfort og den helt rigtige sporty fornemmelse.

Alu-pedaler

Alu-pedaler

Alu-pedalerne er større end normalt og designet til banekørsel. Den børstede finish og de indlagte gummielementer sikrer optimal kontrol.

N Universe N Modeller Koncept Breaker Stor
N Universe N Modeller Koncept Breaker Lille

Konceptbiler

Et glimt ind i fremtiden

Vores konceptbiler giver os mulighed for at flytte grænserne for både bildesign og -udvikling ved at udforske nye ideer og teknologier. I de senere år har Hyundai præsenteret en række konceptbiler, der har dannet grundlag for designet af vores N-modeller.
RN22e

RN22e

Markedsledende E-GMP

RN22e er en blanding af Hyundais Electric-Global Modular Platform (E-GMP) og IONIQ 6’s design. Den spiller en vigtig rolle i tilblivelsen af Hyundais elektriske produktionsbiler, fordi den fungerer som et rullende laboratorium, hvor vi tester og udvikler nye teknologier.

N Vision 74

N Vision 74

Højtydende brintsystem

N Vision 74 repræsenterer Hyundais vision inden for både teknologi og design, og den får al sin kraft fra et avanceret brintsystem.

RM20e

RM20e

Ydeevne – fuldt elektrificeret

RM20e’s elektrificerede kraftenhed sikrer ikke kun nul-emission, men giver en racerbil robust kraft og øjeblikkeligt drejningsmoment

Projekt RM

Projekt RM

"Racing Midship"

Project RM blev lanceret i 2012 for at udvikle og forbinde ny, højtydende motorsportsteknologi med fremtidige N-modeller. Dette ”rullende laboratorium” er drivkraften i den progressive udvikling i N-bilerne.

Veloster N ETCR

Veloster N ETCR

High-Performance EV

Veloster N ETCR debuterede i 2019 og startede en ny æra. Inspireret af denne racerbil bibeholdt RM20e ydeevnen, mens den gav den daglige chauffør både stilhed, reaktionsevne og køreegenskaber.

N Option

N Option

Show-bil

Med adskillige brugervenlige funktioner sigter Hyundai efter at imødekomme behovene hos entusiasterne, der ønsker at gøre deres køretøjer mere unikke og specielle.

RN30

RN30

Racermaskine-konceptet

Hyundai N giver mulighed for at opleve den glæde og adrenalin, som højtydende biler giver. Racerkonceptmodellen RN30 debuterede på Paris Motor Show i 2016 som legemliggørelsen af dette. 

Vision GT

Vision GT

Gran Turismo

Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo viser vores passionen for højtydende N-teknologi og tjener som en fejring af Hyundais 50-års jubilæum i 2017.

Skal du prøve en N?

Skal du prøve en N?

Det er svært ikke at lade sig rive med, når man først har prøvet en af de stærke N-modeller. Der er pulsen. Der er hårene, der står lige i vejret på armene. Find din nærmeste Hyundai N-forhandler på kortet og giv dig selv en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Find forhandler

Mere om N

N Line-modeller

N Line-modeller

Motorsport

Motorsport

Bag om N

Bag om N

Performance-sommerdæk kan forårsage moderat støj ved temperaturer under 7 grader. Vinterdæk anbefales for optimal ydeevne ved lave temperaturer.