Opladning

Opladning

Fremragende opladning

Oplad derhjemme om natten eller benyt en offentlig ladestander på farten. Afhængigt af din netforbindelse derhjemme eller den type ladestation, du har adgang til, giver IONIQ 5 dig en række fleksible opladningsmuligheder. Det innovative 800V-batterisystem giver adgang til nogle af de hurtigste opladningstider, der er tilgængelige i dag, samtidig med at det også er kompatibelt med 400V-opladning og vekselstrømsopladning.
Strøm på farten

Strøm på farten

Tilføj 100 km ekstra rækkevidde på ca. 5 minutter.

Lynhurtig opladning

Lynhurtig opladning

IONIQ 5 lader fra 10-80% på ca. 18 minutter.

Oplyste ladetider gælder ved opladning med 800 volt/350 kW. Ladehastigheden ved 72.6 kWt-batteriet er 220 kW under optimale forhold, men for at opnå 100 km på bare 5 minutter eller 10-80% på ca. 18 minutter kræver det en lynlader med en effekt på 350 kWt. 58 kWt-batteriet tager maksimalt imod 180 kW under optimale forhold. Ved optimale forhold forstås: Batteritemperatur, laderens beskaffenhed, antallet af brugere på samme lader m.m. Derudover er ladetiderne afhængige af batteriets ladetilstand, den tilfængelige ladestrøm, ladestanderens tilstand, udendørstemperatur m.m.

Elbilernes ladekonge. Ja tak!

Elbilernes ladekonge. Ja tak!

Norsk Automobilforbund har testet ladehastigheden på 21 forskellige elbiler. Og her vinder IONIQ 5 med den hurtigste og mest effektive ladetid fra 10-80%. Vi siger tak for den nye titel og glæder os over, at vi ikke er de eneste, der er begejstret for IONIQ 5.

Læs mere om testen her

Ladeløsninger til ethvert behov

Vælg eller kombinér frit mellem Charge myHyundai og de gode løsninger, som vi tilbyder i samarbejde med Clever og OK.
Charge myHyundai

Charge myHyundai

Ét kort. Adgang til næsten alle offentlige ladestandere i Europa.

Anbefales til dig, som ønsker den convenience, der er i at vide, at du kan lade hvor som helst, og når som helst.

Læs mere
OK Ladepakke

OK Ladepakke

Fleksible løsninger til opladning på privatadressen med afregning efter forbrug.

Anbefales ved et kørselsbehov på op til 30.000 km/år, hvor der primært oplades derhjemme.

Læs mere
Abonnementer fra Clever

Abonnementer fra Clever

Vælg friheden til at køre, som du vil. Med Clever kan du lade hjemme og på hele Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris.

Anbefales til dig, som vil lade både ude og hjemme til en fast månedlig pris, uanset kørselsbehov.

Læs mere
Få 1 års gratis IONITY Premium-pakke

Få 1 års gratis IONITY Premium-pakke

Når du køber en ny IONIQ 5, får du lige nu 12 måneders gratis IONITY Premium-pakke med til din Charge myHyundai-løsning. Med dét følger 12 måneders reducerede opladningspriser på IONITY’s hurtigladere. Prisen for dig bliver 2,20 kr/kWt. Normalpris 6,20 kr/kWt.

Kampagnen gælder alle, som har købt og fået leveret en ny IONIQ 5 og registrerer bilens stelnummer ifm. aktivering af en Charge myHyundai-konto senest 30. juni 2022. Værdi min. 1.200 kr. Gælder 12 måneder fra aktivering, hvorefter abonnementet automatisk ophører. Evt. Charge myHyundai Smart-abonnement er ikke inkluderet.

Mere om Charge myHyundai
Ladeboks eller offentlig ladestation

Ladeboks eller offentlig ladestation

Oplad derhjemme eller få ekstra kilometer på batteriet ved supermarkedet! Den effektfulde 10.5 kW on-board charger giver dig altid gode muligheder for opladning.

Lyden af lynhurtig opladning

Lyden af lynhurtig opladning

Med mulighed for opladning med 800 volt får du 100 km ekstra rækkevidde på bare 5 minutter! Derudover er den i stand til at lade op til 80% på ca. 18 minutter. 

 

 

Programmérbar opladning

Programmérbar opladning

Det avancerede program, der følger med batterisystemet, giver dig fuld kontrol over opladningen. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil lade op og kan ofte drage fordel af de lave el-priser i ydertimerne.

Standardopladning

Standardopladning

Udstyret med en indbygget 10.5 kW on-board charger kan du koble IONIQ 5 til en ladeboks derhjemme, en almindelig stikkontakt eller en offentlig ladestander.

Opladning via en almindelig stikkontakt kræver, at husstandens el-netværk er godkendt til opladning af elbiler. Må kun benyttes i nødsituationer (max. 2 timer). 

Ladetider

Se hvor lang tid det tager at oplade IONIQ 5.
Hurtigladning (på farten)

Hurtigladning (på farten)

Du kan foretage hurtigopladning på visse offentlige ladestationer. Her kan du oplade så meget som muligt på kortest mulig tid. Hurtigladestationer kan normalt findes på tankstationer, shoppingcentre og restauranter tæt på motorvejen. Hurtigladning er dyrere end normal opladning, til gengæld kan du oplade væsentligt hurtigere.

Batteri 50 kW DC 350 kW DC
58 kWt Ca. 45 min. Ca. 18 min.
72.6 kWt Ca. 1 time  Ca. 18 min.
Standardladning (hjemme)

Standardladning (hjemme)

Du kan foretage normal opladning både hjemme via en ladeboks og på farten via offentlige ladestationer. Ladetiden varierer alt efter effekten af ladestanderen.

Batteri 10.5 kWt OBC
58 kWt Ca. 6 timer 
72.6 kWt Ca. 7 timer og 30 min.

Ved brug af en ladestander på 350 kW er ladehastigheden ved 72.6 kWt-batteriet 220 kW under optimale forhold. 58 kWt-batteriet tager maksimalt imod 180 kW under optimale forhold. Ved optimale forhold forstås: Batteritemperatur, laderens beskaffenhed, antallet af brugere på samme lader m.m. Derudover er ladetiderne afhængige af batteriets ladetilstand, den tilfængelige ladestrøm, ladestanderens tilstand, udendørstemperatur m.m. Ladetid med 10,5 kW forudsætter, at der anvendes en lader, som kan levere 10,5 kW.

Hvad vil du læse mere om?

Karakteristisk. Ikonisk. Stilren.

Karakteristisk. Ikonisk. Stilren.

Mere om design
Sportslig dynamik

Sportslig dynamik

Mere om performance
Perfekt forbundet

Perfekt forbundet

Mere om connectivity