Et kig ind i nær fremtid

Designfilosofien Sensuous Sportiness, de parametriske designdetaljer og den dominerende Cascading Grille er alt sammen noget, som stammer fra Hyundais konceptbiler. Her på siden kan du læse mere om vores seneste konceptbiler og se, hvordan de har haft betydning for bl.a. TUCSON og IONIQ 5.
SEVEN

SEVEN

SEVEN indfanger den retning, Hyundai bevæger sig i. Både i forhold til design af vores fremtidige elbiler og den teknologi, de indeholder. Derudover er den udgangspunktet for, hvordan IONIQ-familiens nye SUV kommer til at se ud.

Mere om SEVEN
Prophecy

Prophecy

Med sit tidsløse design er Prophecy inspireret af 'Sensuous Sportiness' designfilosofien. Filosofien er med til at sikre, at de biler vi designer, medtænker forbindelsen mellem mennesker og biler. Det betyder, at vi forsøger at forene natur og teknologi, følelser og praktik, når vi designer biler.

Mere om Prophecy
Concept 45

Concept 45

Concept 45 blev præsenteret i 2019. Den er en hyldest til ikonet Hyundai Pony Coupé Concept, som blev lanceret netop 45 år tidligere.

Mere om Concept 45
Le Fil Rouge

Le Fil Rouge

Konceptbilen er et symbol på at vores tidligere, nuværende og kommende bildesigns er forbundet. Le Fil Rouge er inspireret af Hyundai Pony Coupe Concept.

Mere om Le Fil Rouge
N-konceptbiler

N-konceptbiler

RN22e og N Vision 74 er vores to elektriske performancekonceptbiler. De spiller en stor rolle i tilblivelsen af de elektriske produktionsbiler, der ender ude på vejene, fordi de fungerer som en slags rullende laboratorier, hvor vi tester og udvikler teknologier.

Mere om N-konceptbiler

Hvad er en konceptbil?

Ideen med konceptbiler er at lade bildesignere og ingeniører udforske og introducere nye ideer, teknologier og designs. De får lov til at skubbe til grænserne og høre forbrugernes reaktioner på konceptbilerne, inden designs og funktioner ender i de biler, vi producerer.
2012 – i-oniq

2012 – i-oniq

Denne konceptbil resulterede i de populære IONIQ-modeller. Det er den første konceptbil med frontgrillen, Cascading Grill, som ses på mange af vores nuværende modeller.

2014 – Intrado

2014 – Intrado

Intrado tydeliggjorde en ny retning indenfor teknologi og intelligent design. Konceptbilen har haft indflydelse på KONA, som var Hyundais første kompakte SUV, og som fortsat er én af vores mest populære modeller på det danske marked.

Udforsk KONA Electric
2016 – RN30

2016 – RN30

Racerkonceptmodellen RN30 debuterede i Paris Motor Show i 2016. Den er baseret på i30 og udviklet i tæt samarbejde med bl.a. Hyundai Motorsport, hvorfor den også er hyldet for sit aerodynamiske design og performance-teknologier. Og så udgjorde den inspirationen for den højtydende model, i30 N.

2017 – FE Fuel Cell

2017 – FE Fuel Cell

Hyundais første konceptbil med brint som drivmiddel. Designet er minimalistisk og aerodynamisk, og den danner grundlaget for NEXO – Hyundais seneste brintbil.

2019 – Vision T

2019 – Vision T

En plug-in hybrid SUV konceptbil. Den er inspireret af designfilosofien Sensuous Sportiness, og linjerne, vinklerne og de skarpe kanter tilfører noget råt til den ellers slanke silhuet.