Le Fil Rouge fra 2018

Konceptbilen Le Fil Rouge forener tidligere, nuværende og fremtidige designs. Den genfortolker Hyundais design-DNA, som udspringer af Hyundai Coupe Concept fra 1974, samtidig med at det er første gang den nye designfilosofi, Sensuous Sportiness, anvendes. Filosofien har sidenhen sat sit præg på alle Hyundais modeller med et fundament, der bygger på fire principper: proportioner, arkitektur, styling og teknologi.
Sensous Sportiness

Sensous Sportiness

Le Fil Rouge er designet ud fra det gyldne snit. Det giver et æstetisk tiltalende udtryk. Den lange akselafstand og de store hjul gør designet unikt, og afstanden fra forhjulene til forruden gør kørekomforten ekstra god. Og endelig fuldendes looket med de højt placerede horisontale linjer langs siden.

Arkitektur

Arkitektur

Med Le Fil Rouge tog Hyundais designere en anden tilgang til filosofien. Tilgangen kaldes Light Architecture og er et forsøg på at gøre udtrykket mere progressivt og dynamisk. Både fronten og bagenden samt taget giver en elegant og flydende silhuet til konceptbilen – nærmest som om den er skabt af en lang, ubrudt linje.

Eksteriør

Eksteriør

Konceptbilens sporty og flydende eksteriør går igen inde i kabinen. På den måde fremstår bilen helstøbt samtidig med, den bevarer profilens lette udtryk.

Interiør

Interiør

Kabinen er designet, så der er maksimal komfort for alle passagerer. Og de organiske former gør udtrykket roligt og sørger for god plads til alle.

Styling

Da designerne skabte konceptbilen, var det ønsket, at den nemt skulle kunne genkendes som en Hyundai. Det opnåede de med de voluminøse og fine linjer hen langs siden. Og de konkave former sammen med den brede kølerhjelm og grill resulterer i et insisterende udtryk.
Designprocessen

Designprocessen

Når en konceptbil skabes, starter processen med stregtegninger. Derefter digitaliseres designet, en 1:1 model af bilen skabes, interiøret, materialer og farver visualiseres for endeligt at kunne vise konceptbilen til internationale eksperter og pressen.

Udgangspunktet for Hyundai TUCSON

TUCSONs design er inspireret af Le Fil Rouge. Og dermed er SUV’en også den første af Hyundais modeller, der er designet ud fra vores designfilosofi Sensuous Sportiness, som hylder fortiden, nutiden og fremtiden.

Se flere konceptbiler

N-konceptbiler

N-konceptbiler

Prophecy

Prophecy

SEVEN

SEVEN