N-visionen gøres elektrisk

Hyundais første elektriske performancebil, IONIQ 5 N, forventes at komme til Danmark i løbet af 2024. Den er, ligesom vores fremtidige elektriske N-modeller, skabt med udgangspunkt i de to innovative, elektriske konceptbiler RN22e og N Vision 74.

Tillad cookies, for at se denne video

RN22e

Et glimt ind i fremtiden

RN22e er en blanding af Hyundais Electric-Global Modular Platform (E-GMP) og IONIQ 6’s design. Konceptbilen spiller en vigtig rolle i tilblivelsen af Hyundais elektriske produktionsbiler, fordi den fungerer som et rullende laboratorium, hvormed vi tester og udvikler nye teknologier.

Bygget på N-grundsten

N-universet er skabt til at vække store følelser hos bilentusiaster. Og for at vi kan videreføre det til vores elektriske biler, bruger vi RN22e til at forfine og forbedre de tre grundsten, performancebilerne bygger på: Cornor Rascal, Racetrack Capability og Everyday Sports Car.
Konceptbilen RN22e fra Hyundai kører på racerbane set bagfra.

Corner Rascal

Cornor Carving Differential er designet til at give en unik carving-følelse gennem de mest udfordrende sving. RN22e er udstyret med firehjulstræk, som sørger for at fordele momentet mellem for- og baghjul alt efter den valgte køreindstilling. Funktionen forbedrer dit vejgreb og overfører maksimal kraft til vejen, samtidig med at du sikrer den optimale svinghastighed.

Konceptbilen RN22e fra Hyundai kører på racerbane set forfra.

Skabt til banekørsel

Takket være Four piston monoblock calipers and a 400-mm hybrid disc er den i stand til at modstå vægten fra batteriet. Og for at give mest muligt vejgreb i sving bruger vi konceptbilen til at teste det regenerative bremsesystem.

Konceptbilen RN22e fra Hyundai laver hjulspind i cirkler på racerbane.

N Sound+

Med N Sound+ får du lyden af performance. Og sammen med N e-shift reagerer lydsystemet dynamisk på kørestilen baseret på hastighed og speederens position.

Designet som en streamliner

Designet som en streamliner

RN22e udnytter IONIQ 6’s aerodynamiske design med de brede og robuste former, som er med til at maksimere præstationen.

Udforsk IONIQ 6
Tekniske specifikationer

N Vision 74

Innovativ brint-performancebil

Konceptbilen N Vision 74 repræsenterer Hyundais vision inden for både teknologi og design. Den får al sin kraft fra et avanceret brintsystem, og designet er inspireret af konceptbilen Hyundai Pony Coupe fra 1974, som den legendariske bildesigner Giorgetto Giuguaro har skabt.
Design

Design

Designet hylder den legendariske 1974 Pony Coupe konceptbil. Og teknologien markerer en epokegørende, elektrisk æra.

Dimensioner

Dimensioner

Det rullende laboratorium er 4,952 mm langt, 1,995 mm bredt, 1,331 mm højt og har en akselafstand på 2,905 mm.

Konceptbilen Hyundai N Vision 74 set oppefra fra fronten

Innovativ brintteknologi

Vores ingeniører har udviklet en batteripakke kombineret med en brændselscelle for brint. Kombinationen resulterer både i en forbedret køleevne, og det giver mulighed for at skifte mellem de to motorer alt efter kørselsforhold.

Konceptbilen Hyundai N Vision 74 kører på en våd bane i et skarpt sving set bagfra.

Performance og kølesystem

N Vision 74 tester balancen mellem performance og køling via et kølesystem med tre kanaler, som er fuldt integreret i designet for at opfylde FCEV’s varmebehov.

Tekniske specifikationer

N-modellerne – inspireret af motorsporten

Hyundai har gennem årene markeret sig tydeligt i motorsporten. Men vi deltager ikke kun for at vinde. Vi deltager også fordi vi i motorsporten kan teste, udvikle og udfordre vores biler, så de bliver bedre. Til glæde for både sporten og for den fortsatte udvikling af vores biler.
Hyundai Motorsport

Hyundai Motorsport

Læs mere om de forskellige motorløb, vi deltager i – og blive klogere på vores motorsportsmodeller.

Læs mere

Se flere konceptbiler

Prophecy

Prophecy

SEVEN

SEVEN

Concept 45

Concept 45