Et twist på et 45-årigt ikon

På Frankfurt Motor Show i 2019 præsenterede Hyundai et helt nyt elektrisk designkoncept navngivet ‘45‘. Den nye konceptbil var en hyldest til det gamle ikon, Hyundai Pony Coupé Concept, der blev lanceret i 1974, netop 45 år tidligere.
Ikonisk inspiration

Ikonisk inspiration

Fronten med de iøjnefaldende pixellamper fremkalder analoge følelser, samtidig med at der anvendes nye, banebrydende teknologier, der løfter Hyundais lysarkitektur til næste niveau.

Rene, minimalistiske linjer

Rene, minimalistiske linjer

Det aerodynamiske design er inspireret af fly fra 1920’erne. På ‘45‘ er de rene, minimalistiske linjer blevet en integreret del af chassis-designet.

En inviterende kabine

En inviterende kabine

Kabinen i ‘45‘ er en inviterende kombination af træ, tekstiler og læder, der tilsammen skaber en varm og afslappende atmosfære.

En selvkørende oplevelse

En selvkørende oplevelse

Med ‘45‘ er det muligt at opleve morgendagens selvkørende bil – indefra. Kabinen er et unikt opholdsrum, der er i stand til at forvandle sig, så det imødekommer passagerernes livsstil.

Et ikon for fremtiden skabt ud fra et ikon fra fortiden

Da konceptbilen ’45’ blev præsenteret i 2019 var det en hyldest til den pionerånd, der allerede fandtes hos Hyundai i 1974, nemlig Pony Coupé Concept.
Pony Coupé Concept

Pony Coupé Concept

Skabt af af den italienske designer Giogetto Giugiaro til Torino Motor Show i 1974. Pony Coupé Concept var tænkt til at være tidsløs og endte også hurtigt med at være et ikon for Hyundai. De rene linjer og de geometiske former gav Pony’en en distinkt, sporty karakter.

‘45‘

‘45‘

De rene, geometriske linjer leder tankerne hen på origami, og tilfører '45' den samme sporty karakter som hos Pony. Og med '45' er ånden og personligheden bevaret og opdateret med en selvsikkerhed og et mål om at skabe fremtidens elektriske bil.

Oplev den prisvindende IONIQ 5

IONIQ 5 den første model i Hyundais nye IONIQ-familie – dedikeret til elektriske batterikøretøjer, fuldt fokuseret på brugervenlighed, autonom bilteknologi og et væld af innovative sikkerhedsfunktioner. Alt sammen baseret på Pony fra 1974 og ‘45’ fra 2019. Den har taget verden med storm, og har modtaget flere priser i både ind- og udland blandt andet Årets Bil i Verden 2022.

Se flere konceptbiler

Le Fil Rouge

Le Fil Rouge

N-konceptbiler

N-konceptbiler

Prophecy

Prophecy