Kvinde løber mod Hyundai IONIQ 5 parkeret på strand

Om Hyundai

Om selskabet bag Hyundai

Med mere end 45 forhandlere er Hyundai stærkt repræsenteret i Danmark. Her på siden kan du læse om vores kundeløfter, sponsorater og motorsport.

Hyundai Danmark

Importen af Hyundai til Danmark varetages af selskabet Hyundai Bil Import A/S, som blev etableret i 1992, hvor mærket blev introduceret på det danske marked. Siden introduktionen har Hyundai været i konstant udvikling, og i dag kan vi med stolthed kalde os et af danskernes foretrukne bilmærker.

45 forhandlere og serviceværksteder

Hyundai er i dag stærkt repræsenteret med mere end 45 forhandlere over hele landet. Som potentiel Hyundai-kunde eller nuværende Hyundai-ejer har du derfor aldrig langt til prøveture, kvalificeret rådgivning eller autoriseret service.

Find Hyundai-forhandler

 

Et stærkt bilmærke med en enestående garanti

Som et topmoderne bilmærke står Hyundai for udvikling af innovative, stærke og veludstyrede biler til konkurrencedygtige priser. Derudover er vi i særlig grad kendt for vores enestående 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.

Mere om garanti

 

En del af Nic. Christiansen Gruppen

Hyundai Bil Import er en del af Nic. Christiansen Gruppen, som har hovedsæde i Kolding. Hyundai-importen er i dag en af de primære aktiviteter i Nic. Christiansen Gruppen, som derudover står for importen af Land Rover, Jaguar og BYD, finansieringsselskabet NCG Finans, Leasingselskabet SimplyGo samt de tre bilforhandlerkæder British MotorGroupTerminalen og Bayern AutoGroup.

Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge og Sverige og beskæftiger mere end 650 medarbejdere, der er med til at skabe en årlig omsætning på 4 mia. kr.

Læs mere på nc.dk

Glad kvinde kører i Hyundai
Hyundai i10 set bagfra

Kundeløfter

Hver dag bestræber vi os på at gøre vores kundeløfter til virkelighed, så du kan opleve den bedst mulige service og rådgivning.

Det er noget, der har stor betydning for det enkelte Hyundai-værksted rundt om i Danmark, men i særdeleshed også for Hyundai som mærke. Kvalitet og garanti er nemlig ikke kun noget, der skal komme til udtryk i din Hyundai. Det er noget, der skal komme til udtryk hos alle de mennesker, du møder på din vej, og som på den ene eller anden måde arbejder med Hyundai.

I samarbejde med hvert enkelt værksted har vi derfor 9 løfter, som vi giver til dig som kunde. Samtlige kundeløfter – uanset om det handler om modtagelsen i butikken over servicearbejdet til aflevering og opfølgning – bygger på uafbrudt køreglæde. Vi ser det som en naturlig konsekvens af den garanti, vi som de eneste tilbyder i Danmark: 5 år uden kilometerbegrænsning.

Med garantien og de 9 løfter giver vi os selv noget at leve op til. Nogle vil sige, det er meget ambitiøst og forpligtende. Vi tror dog fuldt og fast på vores medarbejdere ude hos forhandlerne og på værkstederne. Og vi ved, at de hver dag vil stå på mål for dig og din Hyundai – hele vejen.

#1

...at lytte til dig og følge grundigt op.

#2

...at præsentere dig for en ren og pæn forretning.

#3

...at betjene dig venligt, hurtigt og profesionelt. 

#4

...at finde den tid, som passer dig bedst.

#5

...at give dig et præcist og detaljeret bud på opgaven.

#6

...at få din accept, inden vi sætter ekstra arbejde igennem.

#7

...at gå det udførte arbejde grundigt igennem med dig.

#8

...at værne om din bil og have den klar til aftalt tid.

#9

...at følge op på dit besøg for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

Sponsorater

Som et både globalt og lokalt brand er Hyundai engageret i en lang række begivenheder fra store, multinationale arrangementer til mindre, lokale aktiviteter. Se aktuelle sponsoraftaler her på siden.

FIFA World Cup™ 

Hyundai har udvidet det eksisterende sponsorat med FIFA helt indtil 2030. Det er med udgangspunkt i de succesfulde sponsoraftaler i forbindelse med de tre seneste FIFA World Cups, at Hyundai har besluttet sig for at forlænge partnerskabsaftalen.

Hyundai har tidligere været bilsponsor ved blandt andet EURO 2000™, 2002 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2004™, 2006 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2008™, 2010 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2012™, 2014 FIFA World Cup™, 2018 FIFA World Cup™ samt 2022 FIFA World Cup™.

Læs mere på fifa.com

 

FIFAe World Cup™

Hyundai støtter også esporten og var officielt sponsor for FIFAe World Cup 2022, som fandt sted i Bella Arena i København.

Læs mere på fifa.gg

Hyundai om os N-model på racerbane
Hyundai om os N-model flyver i luften

Hyundai Motorsport

Hyundai har gennem årene markeret sig kraftigt i motorsporten. Vi deltager for at vinde! Men vi deltager også, fordi vi i motorsporten kan teste, udvikle og udfordre vores biler, så de bliver bedre og bedre. Til glæde for både sporten – og til glæde for den fortsatte udvikling af vores “helt almindelige biler“.

Rally og baneløb

Hyundai deltager i både rally og baneløb. Vi indsamler viden og udvikler nye teknologier – senest indenfor elektrisk motorsport. Læs mere om de forskellige motorløb, vi deltager i og bliv klogere på Hyundais motorsportsmodeller.

Læs mere