Familie står foran familiebilen IONIQ 5

Privatleasing af familiebil

Kør i en ny familiebil uden bekymringer om værditab.

Er privatleasing af en familiebil det rette for dig?

En familiebil skal tilbyde god plads, høj sikkerhed og god komfort. Den skal kunne klare hverdagens praktiske gøremål, og den skal være klar, når I skal på weekendtur eller ferie. Alt det får du, når du vælger en Hyundai. Og hvis du vil privatlease en af vores familiebiler, så slipper du for bekymringer om værditab og udgifter til service.
Barn løber til far der står ved familiebilen IONIQ 5 med åbent bagagerum
Privatleasing af Hyundai IONIQ 5 familiebil

Udvalg

Mød de familiebiler, du kan privatlease

Privatleasing af den populære i30

Privatleasing af den populære i30

Hyundai i30 er en sporty og rummelig familiebil med fokus på sikkerhed og komfort. Vælger du at privatlease denne, får du som standard en masse sikkerhedsudstyr, så du trygt kan tage hele familien med på køretur. Bagagerummet rummer hele 395 liter, og der er god plads i kabinen. Så hvis privatleasing af en familiebil er det rette for dig, er i30 et godt bud.

Se privatleasingpriserMere om i30

Privatleasing af den rummelige i30 Stationcar

Privatleasing af den rummelige i30 Stationcar

Er du til stationcar, er denne et fremragende bud. Højt sikkerhedsniveau, komfort for alle passagerer og et stort bagagerum, som rummer hele 602 liter. Der er desuden mulighed for at montere en tagboks på i30 Stationcar, så I kan få det hele med på kør-selv-ferien. Privatleas denne familiebil, hvis du er til en rummelig og sikker stationcar.

Se privatleasingpriserMere om i30 Stationcar

Privatleasing af den kompakte BAYON

Privatleasing af den kompakte BAYON

Du kan også vælge at privatlease en mindre familiebil – nemlig vores mindste SUV, BAYON. Der er overraskende meget plads i kabinen og bagagerummet rummer hele 411 liter. Som standard er den bl.a. udstyret med fartpilot med begrænser og fri bane-assistent. En ideel mindre familiebil at privatlease.

Se privatleasingpriserMere om BAYON

Privatleasing af den trofaste KONA

Privatleasing af den trofaste KONA

KONA er en kvik og pålidelig SUV med et dynamisk ydre og en rummelig kabine. Og hvis det skal være den familiebil, du vil privatlease, får du avancerede førerassistenter og sikkerhedsfunktioner, som gør den til en oplagt familiebil. Og så er dens komfortable indre og nyeste teknologi pakket særdeles flot og iøjnefaldende ind.

Se privatleasingpriserMere om KONA

Privatleasing af den innovative KONA Electric

Privatleasing af den innovative KONA Electric

KONA Electric er familiebilen, du skal privatlease, hvis du vil køre elektrisk i en pålidelig og kvik SUV til hverdagen. Vælg denne, og få god plads i både kabinen og bagagerummet, masser af komfort til alle passagerer og sikkerhedsudstyr, der gør køreturen tryg for alle. Rækkevidden med det store batteri er op til 512 km.

Se privatleasingpriserMere om KONA Electric

Privatleasing af den alsidige TUCSON

Privatleasing af den alsidige TUCSON

TUCSON er en stor og rummelig SUV, som egner sig rigtig godt som familiebil, du kan privatlease. Du har mulighed for at trække helt store læs som f.eks. hestetrailere og campingvogne (op til 1.650 kg), og sikkerhedsniveauet er højt. Så hvis du vil privatlease en familiebil, der er én af de bedst sælgende SUV’er i verden, skal du vælge TUCSON.

Se privatleasingpriserMere om TUCSON

Privatleasing af den rummelige TUCSON Plug-in Hybrid

Privatleasing af den rummelige TUCSON Plug-in Hybrid

Privatleas en familiebil, der er én af vores mest populære. Vælg denne SUV og få en familiebil med et skarpt design, masser af komfort, klasseledende sikkerhed, 265 hk og en elektrisk rækkevidde op til 62 km. Samtidig kan den trække op til 1.350 kg. Fik vi nævnt, at den vandt Årets Flotteste SUV i 2022?

Se privatleasingpriserMere om TUCSON Plug-in Hybrid

Privatleasing af den prisvindende IONIQ 5

Privatleasing af den prisvindende IONIQ 5

Én anden af vores mest populære familiebiler er elbilen IONIQ 5. Den kan du selvfølgelig også privatlease. Den har både gjort sig bemærket ved dens futuristiske design, rummelighed og pris. Vælger du varianten med det store batteri, kan den køre op til 507 km på en enkelt opladning. Som prikken over i’et er den både kåret til Årets Bil i Danmark 2022 og Årets Bil i Verden 2022.

Se privatleasingpriserMere om IONIQ 5

Privatleasing af den banebrydende IONIQ 6

Privatleasing af den banebrydende IONIQ 6

IONIQ 6 er det nyeste medlem af den populære, elektriske IONIQ-familie. Denne sedan er også et glimrende bud på en familiebil, du kan privatlease. Den har vundet Årets Bil i Verden 2023, designet er strømlinet, og rækkevidden er op til 614 km. Så hvis du vil privatlease en familiebil, der er både innovativ og smuk, skal du vælge IONIQ 6.

Se privatleasingpriserMere om IONIQ 6

To muligheder ved privatleasing: Lav månedlig ydelse eller lav udbetaling?

To muligheder ved privatleasing: Lav månedlig ydelse eller lav udbetaling?

Når du privatleaser en familiebil fra Hyundai, har du mulighed for at vælge mellem to betalingsmuligheder. Den første mulighed indebærer en lav månedlig ydelse og en højere udbetaling. Den anden mulighed indebærer derimod en lav udbetaling og en højere månedlig ydelse. Hvad passer bedst til dig?

Fordele ved at privatlease en familiebil

✓ Kør i en helt ny, sikker og rummelig familiebil

En af de åbenlyse gevinster ved privatleasing er, at du får en helt ny familiebil med en lav førstegangsydelse. Du kan altså få adgang til en rummelig, praktisk og sikker familiebil uden, at du skal låne unødigt mange penge i banken eller hos din bilforhandler.

✓ Slip for dyre billån og uventede udgifter

Når du vælger at privatlease en familiebil, slipper du for bøvlet og omkostningerne ved at være bilejer. Du behøver nemlig ikke bekymre dig om dyre billån, uventede udgifter til service og et værditab, når du på et tidspunkt skal sælge bilen. For når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen.

✓ Skift familiebilen oftere

Ved privatleasing har du en familiebil i en aftalt periode med et aftalt kilometerforbrug. Når perioden udløber, leveres bilen tilbage, og du er klar til en ny leasingaftale med en ny familiebil. Det er en fordel for dig, der ønsker, at den bil du kører i, er ny. Det er også smart, hvis du ønsker at afprøve en bestemt model i en periode, før du investerer i den.

✓ Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Når du privatleaser en familiebil, er du beskyttet mod værditab, da du ikke ejer den, men kun har brugsretten til den. Det betyder, at du kan returnere bilen sikkert ved aftalens udløb uden at bekymre dig om værditabet. Du undgår også besværet med at håndtere gensalg og finde den køber, der vil give dig den bedste pris.

 

 

Er du i tvivl om hvilken familiebil, du skal privatlease?

Er du i tvivl om hvilken familiebil, du skal privatlease?

Hvis du er i tvivl om, du vil privatlease en elektrisk familiebil, en plug-in hybrid eller en, der kører på benzin, kan du benytte vores guide til bilvalg. Guiden præsenterer dig for alle vores modeller, så du kan træffe den bedst mulige beslutning baseret på dine individuelle behov.

Se guide til bilvalg
Brug for mere information om privatleasing?

Brug for mere information om privatleasing?

Så kan du besøge vores side om fordelene ved privatleasing, hvor vi dykker endnu dybere ned i, hvad der venter dig, når du vælger at privatlease en familiebil fra Hyundai.

Se fordele

Interesseret i privatleasing af andre modeller?

Til oversigt

Til oversigt

Elbiler

Elbiler

Plug-in hybridbiler

Plug-in hybridbiler

Bliv kontaktet

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter din forhandler dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om privatleasing af en SUV.