Privatleasing af elbil

Til dig, som vil have en fabriksny elbil, men ikke vil bekymre dig om værditab.

IONIQ 5

Privatleasing fra 5.495 kr./md.

Privatleasing fra 5.495 kr./md.

Udbetaling: 29.995 kr. 
Samlet betaling i perioden: 228.415 kr. 

Læs mere

I tvivl om, hvilken elbil, der passer til dig?

 

Se guide til bilvalg

Derfor skal du privatlease en elbil fra Hyundai

Find ud af om en elbil er for dig

Hvis du aldrig har kørt i en elbil, kan en hverdag med opladning måske lyde besværlig. Og hvordan er det nu lige med rækkevidden? Der er nok at tænke på, når man skifter brændstof ud med strøm, og du er måske i tvivl om, hvorvidt en elbil overhovedet kan fungere i din hverdag? Løsningen kan være at privatlease fremfor at købe. Det giver dig nemlig mulighed for at afprøve, om en elbil er det rigtige valg for dig.

Slip for dyre billån og uventede udgifter

Når du vælger at privatlease, får du glæde af en helt ny bil samtidig med, at du slipper for bøvlet og omkostningerne ved at være bilejer. Når du privatleaser en Hyundai behøver du nemlig ikke bekymre dig om dyre billån, uventede udgifter til service og et værditab, når du på et tidspunkt skal sælge bilen. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen. Så enkelt er det.

Find den rette elbil

Lyder det som noget for dig, har vi to populære bud på din kommende elbil. Find den elbil, der passer bedst til dig i vores guide til bilvalg.

Vælg Hyundai og få lang rækkevidde

Når du vælger en Hyundai, får du en elbil med lang rækkevidde og gode opladningsmuligheder. Samtidig får du også et Charge myHyundai-kort udleveret sammen med bilen, som gør livet som elbilskører meget lettere. Med Charge myHyundai får du nemlig adgang til over 300.000 ladepunkter i hele Europa. Og du kan benytte forskellige ladestationer og udbydere uden, du behøver at lave særskilte aftaler med disse. Du kan frit kombinere dette med de gode ladeløsninger, vi tilbyder i samarbejde med Clever og OK.

Vil du vide mere?

Så tag et kig på vores side om fordele ved privatleasing, hvor vi går endnu mere i dybden med, hvad du kan se frem til, når du privatleaser.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter din forhandler dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om privatleasing af en elbil.

Interesseret i privatleasing af andre modeller? 

 

Til oversigten