Privatleasing af elbil

Kør i en ny elbil uden bekymringer om værditab.

Er privatleasing af en EV det rette for dig?

Hvis du aldrig har kørt i en elbil, kan en hverdag med opladning måske lyde besværlig. Og hvordan er det nu lige med rækkevidden? Der er nok at tænke på, når man skifter brændstof ud med strøm, og du er måske i tvivl om, hvorvidt en elbil overhovedet kan fungere i din hverdag? Løsningen kan være at privatlease fremfor at købe. Det giver dig nemlig mulighed for at afprøve, om en elbil er det rigtige valg for dig.

Udvalg

Mød vores elbiler

Privatleas Årets Bil i Danmark 2022, IONIQ 5

Privatleas Årets Bil i Danmark 2022, IONIQ 5

Hvis du er på udkig efter en elbil, du kan privatlease, så er den populære IONIQ 5 et godt bud. I 2022 vandt IONIQ 5 prisen som Årets Bil i Danmark og Årets Bil i Verden – og det er ikke uden grund. Den har nemlig gjort sig bemærket med sit futuristiske design, sin hurtige opladning og sin lange rækkevidde. Vælger du varianten med det store batteri, kan den køre op til 507 km på en enkelt opladning. IONIQ 5 er derfor et oplagt valg for dig, der er på udkig efter en elbil at privatlease.

Se privatleasingpriserMere om IONIQ 5

Privatleas Årets Bil i Verden 2023, IONIQ 6

Privatleas Årets Bil i Verden 2023, IONIQ 6

Hvis du vælger at privatlease IONIQ 6, får du en elbil med lang rækkevidde og mulighed for lynhurtig opladning. Den har nemlig en rækkevidde på op til 614 km på en enkelt opladning, hvis du vælger varianten med det store batteri. Og med bilens innovative 800V batterisystem, kan du tilføje 351 km rækkevidde på ned til 15 minutter i en lynlader. Det er ikke for sjov, at den vandt prisen som Årets Bil i Verden 2023. Så hvis du er på udkig efter en elbil at privatlease, er IONIQ 6 et oplagt valg.

Se privatleasingpriserMere om IONIQ 6

Privatleas KONA Electric – nomineret til Årets Bil i Danmark 2024

Privatleas KONA Electric – nomineret til Årets Bil i Danmark 2024

KONA Electric er det oplagte valg for dig, der ønsker at privatlease en pålidelig og hurtig SUV med elektrisk drivkraft til din daglige kørsel. Ved at vælge denne bil får du ikke alene masser af plads i både kabinen og bagagerummet, men også en høj grad af komfort til alle passagerer samt omfattende sikkerhedsudstyr, der gør din køretur tryg for alle. Med det store batteri kan du køre op til imponerende 513 km på en enkelt opladning.

Se privatleasingpriserMere om KONA Electric

To valgmuligheder: Lav månedlig ydelse eller lav udbetaling ved privatleasing

To valgmuligheder: Lav månedlig ydelse eller lav udbetaling ved privatleasing

Når du beslutter dig for at privatlease en af vores populære elbiler IONIQ 5, IONIQ 6 eller KONA Electric, giver vi dig mulighed for at vælge mellem to betalingsmuligheder. Den første mulighed indebærer en lav månedlig ydelse og en højere udbetaling. Den anden mulighed indebærer derimod en lav udbetaling og en højere månedlig ydelse. Hvilken mulighed passer bedst til dig?

Mere om privatleasing
Vælg Hyundai og få lang rækkevidde

Vælg Hyundai og få lang rækkevidde

Når du vælger at privatlease en elbil fra Hyundai, får du lang rækkevidde og gode opladningsmuligheder. Samtidig får du også et Charge myHyundai-kort udleveret sammen med bilen, som gør livet som elbilskører meget lettere. Med Charge myHyundai får du nemlig adgang til over 300.000 ladepunkter i hele Europa. Og du kan benytte forskellige ladestationer og udbydere uden, du behøver at lave særskilte aftaler med disse. Du kan frit kombinere dette med de gode ladeløsninger, vi tilbyder i samarbejde med Clever og OK.

Mere om ladeløsninger
Gratis installation af ladeboks med Clever

Gratis installation af ladeboks med Clever

Når du privatleaser en elbil fra Hyundai, kan du få installeret en ladeboks med Clever One uden beregning.

Mere om Clever-ladepakker
Familie venter imens deres Hyundai IONIQ 5 oplades
Kvinde stiger ud af IONIQ 5

Fordele ved at privatlease en elbil

✓ Kør i en helt ny elbil med nyeste teknologi

En af de åbenlyse gevinster ved privatleasing er, at du får en helt ny bil med en lav førstegangsydelse. Du kan altså få adgang til al den nyeste teknologi i en elbil, herunder lang rækkevidde og hurtige ladetider, uden at skulle låne unødigt mange penge i banken eller hos din bilforhandler.

✓ Slip for dyre billån og uventede udgifter

Når du vælger at privatlease, får du glæde af en helt ny bil samtidig med, at du slipper for bøvlet og omkostningerne ved at være bilejer. Når du privatleaser en Hyundai, behøver du nemlig ikke bekymre dig om dyre billån, uventede udgifter til service og et værditab, når du på et tidspunkt skal sælge bilen. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen. Så enkelt er det.

✓ Skifte elbilen oftere

Ved privatleasing har du en bil i en aftalt periode med et aftalt kilometerforbrug. Når perioden udløber, leveres bilen tilbage – og du er klar til en ny leasingaftale med en ny bil. Du har derfor mulighed for at skifte bil oftere, og du betaler kun den lave engangsydelse for skiftet. Det kan bl.a. være en fordel, hvis du altid ønsker at køre i den allernyeste elbil – eller måske afprøve, om en bestemt elbil opfylder dine behov.

✓ Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Når du optager en privatleasingaftale, er du beskyttet mod værditab på bilen, da du ikke ejer den, men kun har brugsretten til den. Det betyder, at du kan returnere bilen sikkert ved aftalens udløb uden at bekymre dig om værditabet. Du undgår også besværet med at håndtere gensalg og finde en køber, der vil give dig den bedste pris for bilen.

Er du i tvivl om hvilken bil, du skal privatlease?

Er du i tvivl om hvilken bil, du skal privatlease?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en elbil er det ideelle valg for dig, kan du benytte vores guide til bilvalg. Guiden præsenterer dig for alle vores modeller, så du kan træffe den bedst mulige beslutning baseret på dine individuelle behov.

Se guide til bilvalg
Brug for mere information om privatleasing?

Brug for mere information om privatleasing?

Så kan du besøge vores side om fordelene ved privatleasing, hvor vi dykker endnu dybere ned i, hvad der venter dig, når du vælger at privatlease en Hyundai.

Se fordele

Interesseret i privatleasing af andre modeller?

Til oversigt

Til oversigt

Plug-in hybridbiler

Plug-in hybridbiler

Bliv kontaktet

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter din forhandler dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om privatleasing af en elbil.