Kørende TUCSON

Privatleasing af SUV

Kør i en ny SUV uden bekymringer om værditab.

Er privatleasing af en SUV det rette for dig?

Hvis du vil have høj komfort, rummelighed og sikkerhed, er en SUV et godt valg. Hvis du ovenikøbet vil have økonomisk overblik og tryghed i bilbudgettet, skal du vælge at privatlease en SUV. For når du gør det, skal du kun betale en mindre engangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse. Du slipper altså for at skulle af med en stor sum penge, som hvis du skulle købe bilen, og du slipper for udgifter til service, bekymringer om værditab og lav gensalgspris.
TUCSON i blå
Kvinde på forsædet i en TUCSON

Udvalg

Mød vores SUV'er

Privatleasing af den kompakte BAYON

Privatleasing af den kompakte BAYON

BAYON er vores mindste SUV. Den er kompakt og har alligevel højt til loftet. Det er en moderne SUV, som har plads til alle hverdagens små udfordringer. Hvis du vil privatlease en SUV fyldt med stil, rummelighed og ny teknologi, er BAYON et godt bud.

Se privatleasingpriserMere om BAYON

Privatleasing af den trofaste KONA

Privatleasing af den trofaste KONA

Du kan også vælge at privatlease den lidt større SUV, KONA. Den er skabt til at gøre indtryk. Designet er skarpt, og den er fyldt med gode tilslutningsmuligheder og avancerede sikkerhedsfunktioner, der giver en tryg køreoplevelse for alle.

Se privatleasingpriserMere om KONA

Privatleasing af den populære TUCSON

Privatleasing af den populære TUCSON

TUCSON er en af vores mest populære SUV’er. Her er tale om en lækker SUV med et revolutionerende design og masser af sikkerhed og god komfort. Du kan både privatlease denne SUV i en benzinudgave eller som plug-in hybrid.

Se privatleasingpriserMere om TUCSON

Mere om TUCSON Plug-in Hybrid

Vælg mellem lav månedlig ydelse eller lav udbetaling

Vælg mellem lav månedlig ydelse eller lav udbetaling

Når du vælger at privatlease en SUV fra Hyundai, har du mulighed for at vælge mellem to betalingsscenarier. Det ene er med en lav månedlig ydelse og en højere udbetaling. Det andet er med en lav udbetaling og en højere månedlig ydelse. Hvad passer bedst til dig? Se priser via links nedenfor.

Se fordelene ved at privatlease en SUV

✓ Nyd rummeligheden i en helt ny SUV

Ved at privatlease en SUV fra Hyundai opnår du klare fordele, herunder at få en helt ny bil med en lav førstegangsydelse. Dette giver dig mulighed for at nyde godt af en høj sikkerhed og komfortabel køreoplevelse uden at skulle belåne dig unødigt hos banken eller hos bilforhandleren.

✓ Fri for dyre billån eller uventede udgifter

Ved at vælge privatleasing af en SUV får du fornøjelsen af at køre i en helt ny bil samtidig med, at du slipper for besværet og omkostningerne ved at være bilejer. Du behøver ikke bekymre dig om dyre billån, potentielle rentestigninger, der kan forlænge lånets løbetid, eller uventede udgifter til service. Med privatleasing af en SUV har du en fast månedlig ydelse, der giver dig tryghed og forudsigelighed.

✓ Mulighed for at skifte SUV'en ud oftere

Når du privatleaser en SUV fra Hyundai, indgår du en aftale med en fastsat periode og et aftalt kilometerforbrug. Når denne periode udløber, returnerer du bilen og får mulighed for at lease en ny SUV. Dermed kan du opleve følelsen af ny SUV ofte, og det eneste du skal betale, er den lave engangsydelse. Du kan således prøve en af vores SUV'er i kortere perioder og afgøre, om det er den rette model for dig.

✓ Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Ved privatleasing af en SUV fra Hyundai er du beskyttet mod værditab, da du ikke ejer bilen, men blot har brugsretten til den. Du undgår dermed besværet med at skulle sælge bilen og bruge tid på at finde den køber, der vil betale dig mest for bilen. I stedet kan du trygt aflevere bilen tilbage ved leasingaftalens ophør uden at skulle bekymre dig om værditabet.

 

 

Har du svært ved at beslutte dig for, hvilken bil du skal privatlease?

Har du svært ved at beslutte dig for, hvilken bil du skal privatlease?

Hvis du overvejer at privatlease en anden model fra Hyundai, så kan vores guide til bilvalg være til stor hjælp. Vi præsenterer dig for alle vores modeller i guiden, så du kan træffe den bedst mulige beslutning baseret på dine individuelle behov.

Se guide til bilvalg

Få mere indsigt i privatleasing

Få mere indsigt i privatleasing

Udforsk vores informationsrige side om fordelene ved privatleasing, hvor vi giver dig en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan forvente, når du vælger at privatlease en Hyundai.

Se fordele

Interesseret i privatleasing af andre modeller?

Til oversigt

Til oversigt

Elbiler

Elbiler

Plug-in hybridbiler

Plug-in hybridbiler

Bliv kontaktet

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter din forhandler dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om privatleasing af en SUV.