Privatleasing Lille Bil I10 Topbanner (1)

Privatleasing af en lille bil

Kør i en ny, lille bil uden bekymringer om værditab.

Er privatleasing af en lille bil det rette for dig?

Uanset om du er på udkig efter endnu en bil til garagen, eller om du er på udkig efter familiens eneste bil, kan én af vores mindre biler, i10 og i20, være den rette. Og fordelene ved privatleasing er mange. For det første betaler du en lav engangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse. Derudover er serviceudgifter, værditab og gensalg ikke noget, du skal bekymre dig om.
Kvinde låser sin Hyundai i20 med bluelink
Privatleasing Lille Bil I10 Breaker Lille

Udvalg

Mød vores to mindre biler

Privatleas Årets Bedste Mikrobil, i10

Privatleas Årets Bedste Mikrobil, i10

Hyundai i10 er et godt bud, hvis du er på udkig efter en lille bil, du kan privatlease. I 2022 vandt den prisen Årets Bedste Mikrobil – og det er ikke uden grund. Den er rummelig trods sin størrelse, den har et smart design, og så må den trække op til 300 kg. Så lad dig ikke narre af størrelsen. Du får faktisk meget bil, hvis du privatleaser en Hyundai i10.

 

Se privatleasingpriserMere om i10

Privatleas den sikre og rummelige i20

Privatleas den sikre og rummelige i20

Hyundai i20 er nummeret større end i10. Den er kendetegnet af et smart design, lidt mere plads og motorkraft end sin lillesøster. Og så er det en fremragende hverdagsbil, fordi der er god plads i både kabinen og bagagerummet, den er fyldt med avanceret teknologi og sikkerhedsniveauet er højt.

 

Se privatleasingpriserMere om i20

Fleksible betalingsmuligheder: Vælg mellem lav månedlig ydelse eller minimal udbetaling

Fleksible betalingsmuligheder: Vælg mellem lav månedlig ydelse eller minimal udbetaling

Når du vælger at privatlease en lille bil fra Hyundai, tilbyder vi dig to betalingsmuligheder. Du kan enten vælge en lav månedlig ydelse og en højere udbetaling eller en lav udbetaling og en højere månedlig ydelse. Hvilken af disse muligheder passer bedst til dine behov?

Fordele ved at privatlease en lille bil

✓ Nyd muligheden for at køre i en helt ny bil

En af de åbenlyse gevinster ved privatleasing er, at du får en helt ny bil med en lav førstegangsydelse. Du kan altså blive rigtig godt kørende uden at skulle låne unødigt mange penge i banken eller hos din bilforhandler.

✓ Ingen dyre billån eller uventede udgifter

Når du vælger at privatlease en lille bil, får du glæde af en helt ny bil samtidig med, at du slipper for bøvlet og omkostningerne ved at være bilejer. Du behøver nemlig ikke bekymre dig om dyre billån, eventuelle rentestigninger, som forlænger lånets løbetid, eller uventede udgifter til service.

✓ Mulighed for at skifte den lille bil ud oftere

Når du privatleaser en lille bil, løber aftalen i en aftalt periode med et fastsat kilometerforbrug. Når perioden udløber, skal du levere bilen tilbage. Derefter kan du lease en ny bil. Dermed kan du opleve følelsen af ny bil ofte, og du betaler kun den lave engangsydelse for skiftet. Det kan bl.a. være en fordel, hvis du ønsker at afprøve en bestemt model for at finde ud af, om den opfylder dine behov.

✓ Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Når du privatleaser en lille bil, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke ejer bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Du kan altså trygt aflevere bilen tilbage ved aftalens ophør uden at skulle bekymre dig om værditabet. Du slipper desuden for at skulle bøvle med gensalg og finde den køber, der vil betale dig mest for bilen.

Usikker på dit valg af privatleasingbil?

Usikker på dit valg af privatleasingbil?

Ønsker du at udforske muligheden for at privatlease en større model fra Hyundai? Så kan vores guide til bilvalg være til stor hjælp. Guiden præsenterer dig for alle vores modeller, så du kan træffe den optimale beslutning baseret på dine individuelle behov.

Se guide til bilvalg

Ønsker du at få mere information om privatleasing?

Ønsker du at få mere information om privatleasing?

Udforsk vores side om fordelene ved privatleasing, hvor vi detaljeret beskriver, hvad du kan se frem til, når du vælger at privatlease en Hyundai.

Se fordele

Interesseret i privatleasing af andre modeller?

Til oversigt

Til oversigt

Elbiler

Elbiler

Plug-in hybridbiler

Plug-in hybridbiler

Bliv kontaktet

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter din forhandler dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om privatleasing af en lille bil fra Hyundai.