I30 Oversigt Topbanner

Ny i30

Fra 254.995 kr.

Ny i30 5-dørs: Et sikkert valg

Den nye i30 leverer på alle fronter: Designet er fedt, sikkerhedsniveauet er højt, og så er komforten god for alle passagerer.
I30 Oversigt Front Breaker Stor
I30 Oversigt Bagfra Oppefra Breaker Lille

Teknologi, der passer på hele familien

Takket være den nyeste, smarte teknologi leverer i30 omfattende sikkerhed og nemme tilslutningsmuligeder, der gør køreturen komfortabel og sikker for dig og din familie.
Markant design

Markant design

Det første, der fanger øjet i mødet med i30, er fronten med den store kølergrill, det markante LED-kørelys og tågelygterne, som gør det umuligt at lade bilen passere ubemærket.

Mere sikkerhed

Mere sikkerhed

Hyundai i30 er udstyret med intelligente sikkerhedsfunktioner, der beskytter den mest dyrebare last: De mennesker, du elsker.

God forbindelse

God forbindelse

Via den 10.25" touchskærm kan du med Apple CarPlayTM eller Android AutoTM spejle din telefons indhold og nemt styre alle funktionerne.  

Selvsikker udstråling

Det gør noget ved ens fremtoning, når man ved, man ser godt ud. Bare spørg i30.
Effektive egenskaber

Effektive egenskaber

Glæd dig til sikkerhed i verdensklasse, effektive motorer og god komfort og forbindelse. 

Mere om performance
Tag kontrollen

Tag kontrollen

Med Bluelink® får du adgang til en række smarte funktioner, og med Hyundai Live Services får du aktuelle informationer om trafikken. 

Mere om connectivity
Høj sikkerhed

Høj sikkerhed

Sikkerhed kommer før alt andet. Sådan er det også med i30. Derfor er den bl.a. udstyret med automatisk nødbremse med fodgænger og cyklistgenkendelse samt drejefunktion som standard.

Mere om sikkerhed
i30 N Line

i30 N Line

Hvis du er til det lidt mere sporty, skal du vælge i30 N Line. Den er tilsat lidt mere sport, lidt flere detaljer og masser af udstråling. 

Udforsk i30 N Line
Fås også som stationcar

Fås også som stationcar

Du læser lige nu om i30 5-dørs. Hyundai i30 findes også som stationcar.

Se stationcar

5 års garanti uden kilometer­begrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er i30 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

Læs mere om i30

Udforsk design

Udforsk design

Se egenskaber

Se egenskaber

Oplev N Line

Oplev N Line