Kvinde på vej mod parkeret Hyundai i30 5-dørs

På vej i en ny version

Hyundai i30

30. oktober 2020

Den rummelige og familievenlige i30 er klar i en opdateret udgave med nyt skarpt look, endnu flere kræfter, nye opkoblings- og sikkerhedsfunktioner samt opgraderet kabine.

Den nye i30 har ikke bare fået et nøk opad på sikkerhed og komfort. Designet er også løftet, og alt i alt skinner opgraderingen igennem helt ned til selv de mindste detaljer. Den nye i30 er udstyret med en række attraktive sikkerhedssystemer, som giver en roligere og mere behagelig køretur. Bl.a. fås modellen nu med forbedret automatisk nødbremse, der både genkender biler og fodgængere, og så fås den også med aktiv vognbaneassistent, fjernlysassistent og træthedsregistrering.

Hyundai bilejer kigger på display
Hyundai i30 stopper for bagvedkørende

Holder et vågent øje

Afhængig af udstyrsniveau er der desuden en ny og mere avanceret udgave af den såkaldte blindvinkel-sensor, der ikke kun holder et vågent øje med biler i blinde vinkler, når du f.eks. vil overhale, eller ved motorvejssammenfletninger, hvor biler kan komme ’snigende’ bagfra i højre side. Den kan nu også hjælpe dig ud af situationer, hvor du f.eks. utilsigtet trækker ind eller ud foran det passerende køretøj i den blinde vinkel. I disse tilfælde vil et ikon begynde at blinke, og en akustisk advarsel lyde, inden systemet kortvarigt sætter ind og kontrastyrer bilen sikkert tilbage i vognbanen. Den aktive blindvinkel-sensor hjælper også i vanskelige parkeringssituationer, når du har brug for at bakke. Her er systemet i stand til selv at aktivere sin stopfunktion og bremse bilen hvis et køretøj kommer på tværs af køreretningen. Aktiv blindvinkelsensor kræver automatgear og er ekstraudstyr.

Komfort på første række

i30 er skabt til at give hele familien en mere rolig og behagelig køretur. Lige fra allerførste gang, du sætter dig til rette i de komfortable sæder og nyder bilens detaljer, er du ikke tvivl om, at det samme her er der kun udsigt til køreture i topklasse. Det gælder også bagsædet, hvor store og små nemt kommer sikkert på plads, når man gerne vil hurtigt afsted.

Glæd dig endvidere til bl.a. 2-zonet klimaanlæg, komfortable armlæn på de lange distancer, praktiske opbevaringsrum til alle dine ting og ikke mindst et dejligt, rummeligt bagagerum, som giver dig masser af plads til indkøbsposer, tasker og meget mere. Ja, her er vitterligt plads til det hele, når familien skal ud i det blå. Klimaanlæg og armlæn er afhængig af modelvariant.

Endelig skal den specialudviklede 7-trins gearkasse med dobbeltkobling (DCT) også fremhæves. Den gør nemlig enhver køretur endnu mere smidig og behagelig for alle ombord. De hurtige og bløde gearskift er en fornøjelse, der nok skal lade sure miner blive hjemme hos selv de mest køreforfængelige.

Dynamisk instrumentering

Dynamisk instrumentering

I førersædet starter alle ture fulde af begejstring, og her er du hele tiden i fuld kontrol over bilen via dynamisk instrumentering, der bl.a. foregår på den flotte 7” LCD-skærm, som er ekstraudstyr. Den lækre instrumentering gør bare køreturen sjovere og meget federe. Den nye i30 tillader også smartphone-spejling via Apple Carplay™ og Android Auto™, som fås til den allerede fra udstyrsvarianten Essential. På den måde kan du altid nemt styre underholdningen på touchskærmen.

En tyk streg under ”wauw”

En tyk streg under ”wauw”

Det første, der fanger øjet i mødet med den nye i30, er det rene design med de smukke og harmoniske linjer. Den helt nye front med Hyundais signaturkølergrill og det markante LED-kørelys med de nye tågelygter (afhængig af variant) gør det umuligt at lade bilen passere ubemærket. Bagenden er ligeledes redesignet med særlige kromdetaljer og nye, flotte LED-baglygter (afhængig af variant), der efterlader i30 med et imponerende indtryk, uanset hvilken vinkel, man ser den fra. Gør dig klar til lange blikke i den nye i30.

Nyhed - nu også som mild hybrid

Nyhed - nu også som mild hybrid

Som noget helt nyt fås den nye i30 med en yderst effektiv mild hybriddrivlinje, der sammen med et batteri forbedrer start/stop-automatikken og reducerer brændstofforbruget. Det separate lithium-ion-batteri på 48-volt genoplades automatisk med regenerativ bremsning under udkobling og bremsning. Batteriet skal derfor ikke tilsluttes en strømkilde. Den nye mild hybrid findes både om diesel og benzin.

Den nye i30 kan bestilles både som 5-dørs, stationcar og fastback.

"Allerførste gang, du sætter dig til rette i de komfortable sæder, og nyder bilens detaljer, er du ikke i tvivl om, at der kun er udsigt til køreture i topklasse."

Den nye i30 findes i tre forskellige udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced.

Model Priser fra
i30 5-dørs 199.995 kr.
i30 stationcar 214.995 kr.

Vist med ekstraudstyr. Forbrug: 17,5-21,7 km/l (WLTP), CO₂: 119-129 g/km. Pris ekskl. metallak. Vi tager forbehold for afgiftsændringer og evt. trykfejl.

Bliv klogere på i30

Bliv klogere på i30

Du kan læse meget mere om den faceliftede Hyundai i30 på vores dedikerede modelside.

Læs mere
Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler