Familie står ved siden af familiebilen TUCSON Plug-in Hybrid

Plug-in hybridbiler til hele familien

Hybrid familiebil med plads til op til 7 personer

Med en plug-in hybrid familiebil fra Hyundai er der plads til hele familien. Samtidig er den et fornuftigt valg, hvis du overvejer en elbil, men ikke er helt klar til at forlade den trygge forbrændingsmotor.
Fleksibel køreglæde

Fleksibel køreglæde

Med en plug-in hybrid familiebil får du ikke bare plads til hele familien. Du får også en bil, der med smart teknologi kan skifte mellem at køre på strøm og på brændstof. Til de korte køreture er det optimalt at køre på strøm, og rækkevidden vil være lang nok til de fleste dagligdagsture.

Du kan skifte mellem at køre på strøm og forbrændingsmotor ved at trykke på en enkelt knap, og når strømmen slipper op, vil bilen automatisk skifte til forbrændingsmotoren.

Mere om plug-in hybridbiler
Innovativ teknologi

Innovativ teknologi

Uanset om du vælger at køre på strøm eller brændstof, er din hybridbil fyldt med komfort, sikkerhed og smart udstyr, der gør køreturene behagelige for hele familien.

Find en velkørende, rummelig og lækker bil

Hvis din næste bil skal være en plug-in hybrid, har vi både en 5-personers og en 7-personers, du kan vælge mellem.
Fleksible fordele

Fleksible fordele

Vores hybridbiler til hele familien har masser af plads til alle passagererne, og samtidig er der taget højde for, at jo flere passagerer I er, jo mere bagage skal der være plads til. Og med rummelige bagagerum og mulighed for anhængertræk kommer du næppe til at mangle plads.

Hvor stor skal din familiebil være?

Hvor stor skal din familiebil være?

Når du skal finde en stor plug-in hybrid med plads til hele familien, er det selvfølgelig din families størrelse, der er afgørende. Men du skal også være opmærksom på, hvor meget plads du skal bruge til barnevogn, klapvogn, autostol og bagage.

Til den store familie

Til den store familie

Til den helt store familie findes SANTA FE Plug-in Hybrid. En fleksibel 7-personers SUV med en kabine og et bagagerum, der kan tilpasses dit behov. Du kan f.eks. lægge den bageste sæderække ned og bruge pladsen til ekstra bagage samtidig med, du stadig har plads til 5 personer og mindst 571 liter bagage. Du kan også lægge både anden og tredje sæderække ned og frigive hele 1.649 liter til bagage. 

Udvalg

Udnyt pladsen som det passer dig

Vores store familie-SUV'er har plads til det meste. Hvis du har brug for nogle gange at have 7 siddepladser og andre gange at have mere bagage, er SANTA FE et godt valg. TUCSON har altid stor bagagekapacitet og op til 5 siddepladser.
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Vores luksuriøse SUV, SANTA FE Plug-in Hybrid med plads til op til 7 personer, kan køre i alle typer terræn. Så uanset om du mest kører i byen, eller om du også skal kunne køre i mere udfordrende omgivelser, kan den klare opgaven. Du får masser af køreglæde, og alt efter hvad der passer bedst til forholdene, kan du skifte mellem at køre på strøm og benzin. 

Mere om SANTA FE Plug-in Hybrid
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Med et stort og rummeligt bagagerum og plads til 5 personer rummer TUCSON Plug-in Hybrid de fleste familier og deres bagagebehov. Trods sin store størrelse er den stadig smidig og behagelig at manøvrere. Men har du brug for, at den viser lidt flere muskler, holder den sig ikke tilbage. Udstyrsniveauet er lige så højt som komforten, og der er både skruet op for køreglæden for dig i førersædet og for alle dine passagerer.

Mere om TUCSON Plug-in Hybrid

Få alt dette med en plug-in hybrid familiebil fra Hyundai

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Hos Hyundai ved vi, at vores biler er skabt til at blive brugt, og vi håber, at du kommer til at køre rigtig mange kilometer. Vores biler har en holdbarhed, som vi er stolte over, og derfor giver vi også 5 års garanti på vores biler – uden kilometerbegrænsning.

Det giver dig ro, fordi du ved, at garantien dækker lige godt, uanset hvor langt du har kørt i den. Fabriksgarantien på 5 år er suppleret med en garanti på batteriet, der gælder i hele 8 år (eller 160.000 km alt efter hvad der kommer først).

Mere om garanti

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti. Batterigarantien træder i kraft, hvis SOH (state of health) er under 70%.

Nem opladning

Nem opladning

Uanset om din familiebil skal være en 7 personers plug-in hybrid, eller om det skal være en lidt mindre bil, så er det nemt og sikkert at lade den op. Du kan enten lade bilen op derhjemme, hvis du har en hjemmelader, eller du kan glæde dig over det veludbyggede netværk af offentlige ladestandere.

Se ladeløsninger

Test den bedste plug-in hybrid for dig

Når du skal finde den næste bil til dig og din familie, har vi flere gode bud – også hvis det skal være en plug-in hybrid.
Tag en uforpligtende prøvetur

Tag en uforpligtende prøvetur

Hos vores forhandlere er du altid velkommen til at komme med dine spørgsmål og få vejledning omkring, hvilken bil, der bedst kan løse dine behov. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at tage en prøvetur i de biler, du kunne være interesseret i. Det er helt uforpligtende, for det er den bedste måde for både dig og os at være sikker på, at du ender med den bil, du allerhelst vil have. Når det nu er en familiebil, du er på udkig efter, så må du selvfølgelig også rigtig gerne tage hele familien med, så komforten kan opleves fra både førersæde, passagersæde og bagsæde.

Book prøvetur
Prøv vores guide til bilvalg

Prøv vores guide til bilvalg

Du kan få et lille overblik hjemmefra ved at bruge vores guide til bilvalg. Her kan du også finde den model, du synes er mest interessant, og prøve dig frem i vores konfigurator, hvor du kan bygge din bil og se, hvilket ekstra udstyr, du kan supplere din bil med.

Gå til guide til bilvalg

Hvad vil du læse mere om?

Se alle elektriske biler

Se alle elektriske biler

Udforsk familiebiler, SUV'er og andre biltyper

Udforsk familiebiler, SUV'er og andre biltyper

Se benzinbiler

Se benzinbiler

Find biler med automatgear

Find biler med automatgear