I30 TUCSON Topbanner

Ny i30, ny i30 Stationcar og ny TUCSON

Kom til Danmarkspremiere d. 23. juni

Tre af vores populære familiebiler er blevet opdateret både udvendigt og indvendigt: TUCSON, i30 5-dørs og i30 Stationcar. Kig forbi din nærmeste forhandler søndag d. 23. juni kl. 11-15 og oplev dem.
i30

i30

  • Nyt, selvsikkert design 
  • Parkeringsensor for og bag samt bakkamera
  • Digital instrumentering og 10,25" touchskærm 
Udforsk i30
i30 Stationcar

i30 Stationcar

  • Rummelig kabine og bagagerum 
  • Bakkamera og automatisk nødbremse 
  • LED-forlygter og digital instrumentering 
Udforsk i30 Stationcar
TUCSON

TUCSON

  • Sporty og muskuløst design 
  • Stor, elegant panoramaskærm
  • Automatisk opdatering af software (OTA)
Udforsk TUCSON

Uanset hvilken du vælger...

... får du alt dette.
Attraktiv garanti

Attraktiv garanti

Når du køber en Hyundai, får du en bil, der er fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og derfor følger der 5 års garanti med uden kilometerbegrænsning. Det giver ubegrænset ro i sindet – som det skal være.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

Læs mere
 Vejhjælp

Vejhjælp

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælp­sordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens service­eftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

Læs mere
Euro NCAP

Euro NCAP

Din sikkerhed er altafgørende, når vi designer og producerer vores biler. Derfor har både IONIQ 5, IONIQ 6 og TUCSON scoret topkarakterer i sikkerhed hos det kendte testinstitut, Euro NCAP. Det betyder, du trygt kan køre i en Hyundai og glæde dig over alt det højt­teknologiske sikkerheds­udstyr, som sikrer dig i de situationer, hvor der er brug for det.

­

Læs mere
Sikkerhed

Sikkerhed

Sikkerhed er en topprioritet, når vi udvikler vores biler. Derfor arbejder vi med tre områder inden for sikkerhed: aktiv sikkerhed, passiv sikkerhed og innovativ sikkerhed. De aktive er med til at forhindre ulykker, de passive er skabt til at håndtere en kollision, og de innovative hjælper dig på dine hverdagskøreture.

Læs mere
I30 TUCSON Breaker Stor
I30 TUCSON Breaker Lille

Find nærmeste Hyundai-forhandler