Hyundai i20 N sikkerhed

Sikkerhed

Omfattende sikkerhedspakke

i20 N er født med Hyundai SmartSense. Det giver dig en omfattende sikkerhedspakke og ro i sindet, lige meget hvor turen går hen. Bilen er designet til, at du og dine medpassagerer får maximal sikkerhed på alle køreture.

Automatisk nødbremse

Inkl. fodgænger- og cyklistgenkendelse

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser eller hvis fodgængere og cyklister detekteres.

Standard. 

To vognbaneassistenter

Hvilken, du benytter, er op til dig.

Hyundai i20 N er som standard udstyret med hele to vognbaneassistenter. Den ene er som udgangspunkt automatisk tændt, når du starter bilen og griber kun ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane, uden at have blinket af. Den anden vognbaneassistent med følgefunktion, som nemt aktiveres på bilens rat, hjælper konstant med at holde bilen i midten af sin vejbane. 

Videoen viser vognbaneassistent med følgefunktion. 

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, sørger eCall automatisk for at ringe 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. Kan også aktiveres manuelt. Bilen opgiver følgende: Lokation og kørselsretning, ulykkestidspunkt og biltype.

Automatisk skiltegenkendelse

Via bilens navigation samt kameraet i forruden får systemet informationer om vejskilte, heriblandt hastigheder, som vises i instrumenteringen. Vises også på bilens touchskærm, hvis navigation tilkøbes.

Standard.

 

Blindvinkel-sensor

Sensorer afsøger de blinde vinkler og alarmerer ved hjælp af advarselslys i sidespejlene imod skjulte køretøjer. Aktiveres blinklyset, mens et køretøj befinder sig i den blinde vinkel, lyder der straks et advarselssignal.

Ekstraudstyr.

Advarsel for bagvedkrydsende trafik

Når bilen bakkes ud af en parkeringsplads, hjælper denne funktion dig med at forudse trafik, som krydser fra siderne. En akustisk advarsel og visning i displayet gør opmærksom på, at der er trafik på vej.

Ekstraudstyr.

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Hvis du inden kørsel har haft bagdørene åbnet, så vil bilen påminde dig om at tjekke bagsæderne, inden du forlader bilen. 

Træthedsassistent

Træthedsassistent

Træthedsassistenten overvåger og analyserer kontinuerligt kørselsmønstre gennem datainput – herunder rat- og pedalbetjening. Når der registreres et mønster af træthed eller distraktion, advarer funktionen med et lydsignal og en pop op-meddelelse, som foreslår en pause.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

Registrerer modkørende biler, såvel som biler i samme vognbane, og skifter automatisk til nærlys. Når der ikke registreres flere biler, genaktiveres fjernlyset, og du får igen maksimal sigtbarhed.

Hvad vil du læse mere om?

Skarp sportsprofil

Skarp sportsprofil

Mere om design
Stor køreglæde

Stor køreglæde

Mere om performance
Gode forbindelser

Gode forbindelser

Mere om connectivity
Plads til hverdagen

Plads til hverdagen

Mere om komfort