Design

Design

I care about lines
Uanset om du tager den lige eller den snoede vej, så bliver det sjovere, når du tager turen i i30 Fastback. Med en let sænket undervogn, strammere affjedring og kraftige turbomotorer, får du ydelse og dynamik som aldrig før. Dog uden at gå på kompromis med komforten.
Avancerede LED-lygter

Avancerede LED-lygter

Se godt ud, og se endnu bedre med de iøjnefaldende LED-forlygter. Hyundai i30 Fastback kommer med fjernlysassistent som standard, som automatisk tilpasser lyset til trafikken. Maksimalt udsyn til dig. Minimale gener for de andre bilister (afhængig af variant).

LED-kørelys

LED-kørelys

Det forfinede, sekskantede gitter tilføjer et konkavt element til bilens front.

Cascading køler

Cascading køler

Det specielle kølergitter giver i30 Fastback et bredt og klart defineret udseende. Det lave horisontale luftindtag under gitteret fremhæver bilens karismatiske front.

Unik frontkofanger

Unik frontkofanger

Markerede hjørner og en unik vinklet nederste forspoiler tilføjer til det stolte, muskuløse udseende.

Elektrisk soltag

Elektrisk soltag

Slip solen indenfor og føl brisen i håret – det elektriske soltag giver mere lys og får den rummelige kabine til at føles endnu mere rummelig (ekstraudstyr).

Krom rudelister

Krom rudelister

Rudelisterne i krom giver bilen et elegant og eksklusivt look.

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygter

De højeffektive LED kombinationsbaglygter er i perfekt harmoni med resten af bilen og forstærker følelsen af styrke, bredde og stabilitet (ekstraudstyr).

Reflekser og tågelygter

Reflekser og tågelygter

Reflekser og tågelygterne bagtil medvirker til det overordnede indtryk af bredde og stabilitet.

I care about details
Når du tager plads bag rattet på i30 Fastback, mærker du det med det samme. Oplevelsen af kvalitet og de små fine detaljer. Passionen for håndværket i fremstillingen af bilen. Overvej eksempelvis at tilkøbe den vinrøde læderkabine, som er eksklusiv for denne model. Med matchende stikninger i rattet og farver rundt i kabinen. Smukt til mindste detalje.
Svævende 8” touchskærm

Svævende 8” touchskærm

LCD-touch-skærmen på 8” giver en lækker og intuitiv betjening af radioen. Takket være Apple CarPlayTM vil din smartphone altid være fuldt integreret med systemet. Afhængig af variant. Tilkøb af navigation er en mulighed og er inkl. Hyundai MapCare med op til 10 års kortopdatering.

Apple CarPlayTM er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Funktionalitet afhænger af telefontype.

Automatisk aircondition

Automatisk aircondition

Automatisk to-zone aircondition gør det muligt at indstille individuelle temperaturer for fører og forsædepassager. Temperaturen skal bare indstilles, så klarer systemet resten.

Avancerede tilslutningsmuligheder

Avancerede tilslutningsmuligheder

Med sin 8” touch-skærm og avancerede tilslutningsmuligheder, gør den nye i30 det sikkert at bruge din smartphone på farten. Afhængig af variant. Der er endda en opladningsstation til nem og trådløs opladning midt I kabinen (ekstraudstyr).

Justerbart armlæn

Justerbart armlæn

Det komfortable armlæn mellem de to forsæder kan flyttes frem og tilbage efter behov. Under armlænet er der et praktisk opbevaringsrum (afhængig af variant).