Hyundai Services

Hyundai Services

Her kan du få et hurtigt overblik over de services, som vi tilbyder ifm. dit køb af bil hos os.

Finansiering
Finansiering fra kun 2.678 kr./md.

Finansiering fra kun 2.678 kr./md.

Udbetaling: 47.999 kr.
Samlet beløb til tilbagebetaling: 225.001 kr.

Ovenstående priseksempel er baseret på finansiering af en i30 Fastback Pure. Vejl. salgspris kr. 239.995, restkøbesum til finansiering 191.996, løbetid 84 mdr., pålydende fast rente 1,95%, årlig nominel debitorrente 1,97%, ÅOP 4,68%, samlede kreditomkostninger kr. 33.005. Forbehold for renteændringer. Gældende til 31/10 2020. Kræver kreditgodkendelse. Kaskoforsikring er obligatorisk. Betaling via PBS. Finansiering udbydes i samarbejde med Hyundai Finans.

Mere om finansieringMere om 0 i udbetaling

BEMÆRK: Attraktive privatleasingpriser på vej. 

Sikkerhed og tryghed
Forsikring fra 431 kr./md.

Forsikring fra 431 kr./md.

I samarbejde med Gjensidige Forsikring. 

Mere om forsikring
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den nye i20 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp