IONIQ hybrid

Fra 259.995 kr.

Oplev den nye IONIQ hybrid
Få glæde af det bedste fra begge verdener. Med kombinationen af el og benzin, samt et opfrisket design og forbedrede køreegenskaber er den nye IONIQ hybrid nu bedre end nogensinde før!   

Nyt look inde og ude

Den nye IONIQ hybrids rene, aerodynamiske silhuet er blevet opgraderet med en række nye designelementer for at optimere dens sofistikerede look. Den  dynamiske kølergrill harmonerer smukt med de nye fuld LED-forlygter (afhængigt af variant) og automatisk LED-kørelys, hvilket gør, at bilen efterlader et meget sofistikeret førstehåndsindtryk.

001
Img 003
Privatleasing med 0 kr i udbetaling
Privatleasing fra 3.695 kr./md.

Privatleasing fra 3.695 kr./md.

Udbetaling: 0 kr.
Samlet betaling i perioden: 133.625 kr.

 

Læs mere

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. Udbydes i samarbejde med LeasePlan og kræver positiv kreditvurdering.

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet på IONIQ hybrid kommer med en garanti på 8 år/200.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.