IONIQ Hybrid

Fra 281.995 kr.

Mere økonomisk kørsel
IONIQ Hybrid er skabt med fokus på en lav luftmodstand og maksimal performance, hvilket gør den til én af de mest aerodynamiske biler på markedet med en luftmodstandskoefficient på kun 0,25. Slanke konturer og innovative teknologier udnytter tilsammen luftstrømmen, så både luftmodstand og emissioner minimeres.
Hvad er en hybridbil?

Hvad er en hybridbil?

En hybridbil som IONIQ Hybrid er for dig, som gerne vil have en mere økonomisk kørsel og slippe for at skulle forbi tankstationcen så ofte som ved en traditionel bil, men som ikke har mulighed for at oplade på jobbet og/eller hjemme eller som bare gerne vil undgå at skulle koble til og fra med opladningskabel.

Mere om elektriske biltyper
Slankt raffinement

Slankt raffinement

IONIQ Hybrid er skabt med fokus på en lav luftmodstand og maksimal performance, hvilket gør den til én af de mest aerodynamiske biler på markedet med en luftmodstandskoefficient på kun 0,25.

Mere om design
Performance

Performance

Ved et tryk på en knap giver IONIQ Hybrid dig mulighed for at vælge mellem to køreprogrammer: ECO og Sport.

Mere on performance
Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense

Med Hyundai SmartSense, vores banebrydende og avancerede førerassistentsystemer, tilbyder IONIQ Hybrid den nyeste aktive sikkerhedsteknologi – fremstillet med henblik på at give dig større sikkerhed og ro i sindet.

Mere om sikkerhed
Nå hurtigere frem med tjenester i realtid

Nå hurtigere frem med tjenester i realtid

IONIQ Hybrid er udstyret med alt det, du behøver for at gøre kørslen mere afslappet. Et gratis 5 års abonnement på Hyundais LIVE Services er inkluderet i forbindelse med AVN-systemet på 10,25”.

Mere om connectivity
Intelligent, bekvemt og opkoblet

Intelligent, bekvemt og opkoblet

Nyd de problemfrie opkoblingsmuligheder og den innovative teknologi. IONIQ Hybrid er designet til at gøre alle køreture til en fornøjelse og tilbyder et bredt udvalg af intelligente features og systemer, som sikrer mere komfort og bekvemmelighed for alle i bilen.

Mere om komfort
Udstyrsvarianter og tilbehør

Udstyrsvarianter og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter, ekstraudstyr og tilbehør.

Mere on varianter
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ Hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet på IONIQ Hybrid kommer med en garanti på 8 år/200.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.