Komfort

Komfort

Intelligent, bekvemt og opkoblet
Nyd de problemfrie opkoblingsmuligheder og den innovative teknologi. IONIQ Plug-in Hybrid er designet til at gøre alle køreture til en fornøjelse og tilbyder et bredt udvalg af intelligente features og systemer, som sikrer mere komfort og bekvemmelighed for alle i bilen.
Trådløs opladning

Trådløs opladning

Oplad din smartphone nemt og bekvemt. Den trådløse oplader er praktisk placeret i midterkonsollen foran gearvælgeren og dig mulighed for nem opladning af en Qi-kompatibel smartphone - helt uden brug af ledninger (ekstraudstyr).

Opvarmede og ventilerede sæder

Opvarmede og ventilerede sæder

Nyd den luksuriøse komfort i de behagelige sæder. En version med varme og ventilation fås også som ekstraudstyr. Foldebagsæder (60:40) er standard, og bagsæder med varme fås som ekstraudstyr. Det integrerede sæde med memoryfunktion (ekstraudstyr) gemmer din og en anden førers foretrukne indstillinger for sæde og sidespejle. Du skal blot trykke på en knap, hvorefter dine kørselsindstillinger indstilles automatisk.

Rat med varme

Rat med varme

Nyd varme hænder på kolde dage. Det opvarmede rat med dets D-formede design og eger med sølvfarvede detaljer er udstyret med ergonomisk placerede betjeningselementer, så du kan forblive opkoblet og betjene bilens systemer samtidig med, at du kører sikkert.

Elektrisk håndbremse (EPB)

Elektrisk håndbremse (EPB)

Behagelig kontrol, som er lige ved hånden. En knap, der er nem at bruge, aktiverer eller deaktiverer den elektrisk håndbremse.

Driving Rear-View Monitor (DRM)

Driving Rear-View Monitor (DRM)

Det udsyn, som bakspejlet giver, er nogle gange begrænset. Udsynet kan være blokeret af passagerer på bagsædet, hvilket gør det svært for føreren at se vejen bag ved dem. Med det nye DRM-system giver et kamera et klart videobillede af det, der sker bagved bilen – dette bidrager til en mere sikker og komfortabel køreoplevelse.

Bagagerum: 341/1.401 liter

Bagagerum: 341/1.401 liter

Den smarte integration af batteriet gør, at IONIQ Plug-in Hybrid kan byde på et praktisk bagagerum på 341 liter og hele 1.401 liter, når splitbagsæderne er nede.

 

Nå hurtigere frem med tjenester i realtid
Et gratis 5 års abonnement på Hyundais LIVE Services er inkluderet i forbindelse med navigationssystemet på 10,25” (ekstraudstyr). Tilgå information om ladestationers placering samt priser, trafik, vejr og POI'er og parkering samt Hyundai-forhandlere – og endog advarsler om fotofælder, hvor loven tillader det.
Information om brændstofpriser

Information om brændstofpriser

Find brændstof hurtigt, når du har brug for det - og tilmed til en fordelagtig pris. Den kontinuerligt opdaterede servicedækning af brændstof giver dig aktuelle brændstofpriser og information om placering. Supplerende information såsom åbningstider og betalingstyper kan ligeledes tilgås.

Parkering

Parkering

Find en parkeringsplads hurtigere – og få glæde af mere effektiv og afslappet parkering. Funktionen hjælper dig med at finde og sammenligne parkeringsmuligheder i garager og på parkeringspladser såvel som parkeringsbåse på gaden. Man kan få information om følgende: parkeringsmulighed og placering af en p-plads såvel som pris, åbningstider, restriktioner vedrørende bilens størrelse.

Hyundai-forhandlere

Hyundai-forhandlere

Få besked om Hyundai-forhandlere i nærheden. Perfekt, hvis du har brug for assistance, når du er ude at køre.

Advarsel om fotofælder

Advarsel om fotofælder

En omfattende tjeneste med alarmer for både faste og mobile fotofælder. Så du kan fokusere på en sikker, tryg og afslappende kørsel.

Hvor lokal lovgivning tillader det.

Trafikinformationer

Trafikinformationer

Stadigt stigende trafik medfører flere trafikpropper på vejnettet. Derfor tilbyder Hyundai dig trafikinformationer, som oplyser dig om de bedste ruter ud fra de aktuelle forhold samt den mest præcise anslåede ankomsttid.

Live-POI

Live-POI

Det har aldrig været nemmere at søge efter en adresse, POI eller en kombination af begge. Takket være fritekstsøgningen kan du altid finde det sted, du leder efter.

Vejr

Vejr

Det er godt at kende vejrudsigten for dit område, når du påbegynder en køretur. Du kan altid holde øje med den mest aktuelle vejrudsigt for din(e) aktuelle lokation, destination eller favoritbyer.

Paddle shifters

Paddle shifters

Det justerbare regenererende bremsesystem oplader batteriet ved at bruge elmotoren til at sænke bilens hastighed. Man kan nemt justere niveauet for regenerativ opbremsning ved hjælp af skiftepalerne bag ved rattet. Man kan vælge mellem fire niveauer: Alle niveauer har hver deres decelerationsniveau og ladestyrke. Jo højere niveau, desto kraftigere decelererer bilen, når man fjerner foden fra speederen.

Hvad vil du læse mere om?
Performance og effektivitet

Performance og effektivitet

Mere om performance
Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense

Mere om sikkerhed
Varianter og tilbehør

Varianter og tilbehør

Mere om varianter
Finansiering eller privatleasing?

Finansiering eller privatleasing?

Mere om services