Hyundai KONA N performance

Performance

Performance møder SUV

KONA N kombinerer det bedste fra to verdener. Den er, ligesom resten af vores N-modeller, bygget til racerbanen, samtidig med at den er perfekt til hverdagskørsel.
Turboladet motor

Turboladet motor

2.0 T-GDi-motoren leverer hele 280 hk og giver mere effekt og øget moment ved lavere omdrejninger. Det sikrer kvik respons og større køreglæde.

Performancedæk

Performancedæk

De specialfremstillede performancedæk på KONA N er de samme, som Hyundais racerteams bruger.

Særlige N-funktioner

Hyundai KONA N er udstyret med en række særlige N-funktioner, der bidrager til en uovertruffen køreoplevelse.
N DCT-gear

N DCT-gear

8-trins dobbeltkoblingsautomatgearkassen giver dig mere kontrol og hurtigere gearskift. Og hvis du vil skifte gear manuelt, kan du også det.

N Grin Shift

N Grin Shift

Få frigjort den fulde N-præstation i 20 sekunder med et tryk på N Grin Shift-knappen på rattet. Nyd maksimalt drejningsmoment og acceleration og maksimal udstødningslyd. En nedtælling i instrumenteringen viser dig de resterende sekunder for boostet.

N Power Shift

N Power Shift

Nyd endnu mere spænding med en kraftig “push-følelse” når du skifter gear. Aktiveres ved acceleration med mere end 90% gas, hvilket mindsker enhver reduktion i drejningsmomentet og leverer maksimal effekt til hjulene.

N Trach Sense Shift

N Trach Sense Shift

Fornemmer automatisk, at du befinder dig på en bane. Derefter vælges det rigtige gear til optimal ydelse, så du kan fokusere på styring – ligesom en professionel racerkører. Bilen registrerer din linje og vælger det rigtige gear til svinget, mens den stadig bremser. Så er den klar til øjeblikkelig acceleration fra udgangen.

Tillad cookies, for at se denne video

"Den her bil er genial." Sådan indleder Christian Frost sin anmeldelse af KONA N.

Fyld hverdagen med ekstra power

Creep on/off

Creep on/off

Acceleration med præcision: Når funktionen er slået fra, og bilen er i "Drive", ruller den ikke automatisk, når du slipper bremsepedalen. Men dette er muligt, når "Creep"-funktionen er aktiveret.

Launch Control

Launch Control

Du får maksimal trækkraft fra starten, så du får den hurtigst mulige igangsætning - ligesom en professionel racerkører. Systemet reducerer hjulspin, når du accelererer kraftigt. 

Corner Carving Differential

Corner Carving Differential

Denne funktion er specielt designet og konstrueret til at give en unik carving-følelse gennem selv de mest udfordrende hjørner. Dit vejgreb er forbedret, og du får overført maksimal kraft til vejen, samtidig med at du sikrer den optimale svinghastighed.

Traction Control

Traction Control

Udviklet, så KONA N er i stand til at præstere under barske forhold (giver næsten samme følelse som firehjulstræk). Vælg mellem fire forskellige tilstande: dyb sne, sne, mudder og sand.

Stabilitetskontrol (ESC)

Stabilitetskontrol (ESC)

Systemet hjælper med at undgå udskridning i al slags føre både på lige vej, i sving og under acceleration eller bremsning. 

Power Steering

Power Steering

Servostyringssystemet giver stabilitet til KONA N ved høje hastigheder og gør, at bilen øjeblikkeligt reagerer, når den skal køre langsommere.

Elektronisk undervogn (ESC)

Elektronisk undervogn (ESC)

ESC sikrer bedre kontrol med den avancerede elektroniske undervogn. Systemet reducerer stød og bevægelser fra undervognen og giver dig højere komfort.

N Power Sense Axle

N Power Sense Axle

Med forbedret stivhed og reduceret vægt sender forakslen hurtig og præcis feedback til dig som fører, hvilket giver en mere intuitiv køreoplevelse.

Hvad vil du læse mere om?

Designet til maksimal ydelse

Designet til maksimal ydelse

Mere om design
Godt forbundet

Godt forbundet

Mere om connectivity
Sikkerhed i top

Sikkerhed i top

Mere om sikkerhed
Fyldt med komfort

Fyldt med komfort

Mere om komfort