Hyundai i10 N Line og Hyundai i10 parkeret foran containere

Privatleasing af en mikrobil

Kør i en ny mikrobil uden bekymringer om værditab.

Er privatleasing af en mikrobil det rette for dig?

Uanset om du er på udkig efter en bil, der skal opfylde alle dine behov, eller om du er på udkig efter familiens bil nummer to, der primært skal dække dagligdagens behov, kan vores mikrobil, i10, være den rette for dig. Når du privatleaser, betaler du en lav engangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse. Du skal derfor ikke have en stor sum penge op af lommen. Desuden er serviceudgifter, værditab og gensalg ikke noget, du skal bekymre dig om.
Hyundai i10 parkeret i bymiljø
Bagenden af Hyundai i10 drejende i sving

Om i10

Mød Hyundais mikrobil

Privatleas Årets Bedste Mikrobil, i10

Privatleas Årets Bedste Mikrobil, i10

Hvis du er på udkig efter en mikrobil, du kan privatlease, så er vores i10 et godt bud. I 2022 vandt den prisen Årets Bedste Mikrobil – og det er ikke uden grund. Den er rummelig trods sin størrelse, den har et smart design og så må den trække op til 300 kg på krogen. Så du skal ikke lade dig narre af størrelsen. Du får faktisk meget bil, hvis du privatleaser en Hyundai i10.

Mere om i10

Fleksibel betaling: Lav månedlig ydelse eller lav udbetaling?

Fleksibel betaling: Lav månedlig ydelse eller lav udbetaling?

Når du vælger at privatlease en mikrobil fra Hyundai, giver vi dig to betalingsalternativer. Du kan enten vælge en lav månedlig ydelse med en højere udbetaling eller en lav udbetaling med en højere månedlig ydelse. Hvad passer bedst til dine behov?

Se priser

Attraktive fordele ved at privatlease en mikrobil

✓ Kør i en helt ny mikrobil

Privatleasing byder på en række indlysende fordele, herunder muligheden for at erhverve en splinterny bil med en lav førstegangsydelse. Det betyder, at du kan nyde godt af en fremragende køreoplevelse uden at skulle låne store summer af penge fra banken eller din lokale bilforhandler.

✓ Fri for billån og uforudsete udgifter

Når du vælger privatleasing af en mikrobil, kan du glæde dig over at køre i en spritny bil uden at skulle besvære dig med de typiske udfordringer og omkostninger ved at være bilejer. Du behøver ikke bekymre dig om at optage dyre billån, håndtere potentielle rentestigninger, der forlænger lånet, eller stå over for uforudsete udgifter til vedligeholdelse og service.

✓ Skifte mikrobilen oftere

Ved at vælge privatleasing har du mulighed for at have en ny bil i en aftalt tidsperiode med et fastsat kilometerforbrug. Når denne periode udløber, returnerer du bilen, og du er klar til at indgå en ny leasingaftale med en ny bil. Dette giver dig mulighed for hyppigere bilskift, hvor du kun betaler den lave engangsydelse for udskiftningen. Dette kan være særdeles fordelagtigt, især hvis du altid ønsker at køre i den nyeste udgave af Hyundai i10 eller ønsker at afprøve forskellige modeller for at afgøre, om de opfylder dine behov, eller hvis dine kørebehov ændrer sig.

✓ Tryghed uden bekymring om værditab og gensalg

Ved at vælge privatleasing er du beskyttet mod værditab på bilen, da du ikke ejer den, men blot har brugsretten til den. Dette betyder, at du trygt kan returnere bilen ved leasingaftalens afslutning uden at bekymre dig om værditabet. Du slipper også for besværet med at skulle sælge bilen igen og finde en køber, der er villig til at betale dig mest muligt for den.

Usikker på hvilken bil, der passer bedst til dine behov?

Usikker på hvilken bil, der passer bedst til dine behov?

Hvis du er usikker på, om en mikrobil er det rigtige valg for dig, så kan vores guide til bilvalg være en hjælp. Guiden giver en omfattende præsentation af alle modellerne, så du kan træffe den bedst mulige beslutning baseret på dine specifikke behov.

Se guide til bilvalg

Vil du vide mere om privatleasing?

Vil du vide mere om privatleasing?

Så tag et kig på vores side om fordele ved privatleasing, hvor vi går endnu mere i dybden med, hvad du kan se frem til, når du privatleaser en Hyundai.

Se fordele

Interesseret i privatleasing af andre modeller?

Til oversigt

Til oversigt

Elbiler

Elbiler

Plug-in hybridbiler

Plug-in hybridbiler

Bliv kontaktet

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter din forhandler dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om privatleasing af i10.